![]() |
| | #1502 (permalink) | ||
| Ai probleme cu cititul? Nu mai uploada BMP-uri, foloseste formatul JPEG!
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #1505 (permalink) | ||
|
nu stiu cum e dolha in 802, dar din ce am vazut eu pana acum, e cel mai bun si mai constant portar din cati am intalnit. mai bun si ca mandanda sau costil. el si cu jula au fost elementele cheie pentru promovare, acum el si cu fundasii sunt elementele cheie pentru mentinere in bundesliga. in 8 meciuri a fost man of the match de 4 ori. daca se mentine, ma mentin si eu in prima liga. aici trebuie mentionat ca e vorba de portari care vin la astfel de echipe (desi mandanda e la OM) nu de portari ca Frey sau Kameni. nu-mi place sistemu asta dupa care creste valoarea, pentru ca Jula a ajuns deja la 6 milioane!!! si are doar un sezon de divizia a doua si 8 meciuri de bundesliga jucate, iar stancu in alta salvare de abia ajunsese la 4 mil dupa 4 sezoane in care a fost golgheter, a luat gheata de aur si a jucat in Liga Campionilor.
__________________ Δρομιχαίτης | |||
|
| | #1508 (permalink) | ||
|
da, si cel mai mare rezultat al meu de pana acum la st. pauli: 1-0 cu liderul, stuttgart. golul a fost dat de un DM pe care in 802 nu l-am mai gasit, emmanuel osei (cica a fost si pe la poli, eu l-am luat gratis, nu avea echipa). eroul a fost tot Dolha:
__________________ Δρομιχαίτης | |||
|
| | #1511 (permalink) | ||
|
Am inceput o salvare cu Benfica Lisabona. Echipa e terminata..f multi jucatori de nivelul Ligii 1, destui jucatori peste 30 de ani, si in primul sezon buget de 7 mil. N-am nici o sansa la titlu, pt ca Sporting si Porto au si loturi mai bune..si am vazut ca au si transferat la greu. In afara de 4 jucatori (Cardozo, Katsouranis, Di Maria si poate David Luiz) restul nu au sanse de a deveni mai buni..sa vad poate fac rost de bani in sezonul urmator sa imi fac si eu trupa..
__________________ F.C.D. in ADN Last edited by cipin85; 02-03-2008 at 13:41.. | |||
|
| | #1515 (permalink) | ||
| Quote:
2) Eroarea aia poate avea n cauze. Din pacate, nu prea conteaza de la ce e... ceva este corupt in fisier si nu vei mai putea folosi salvarea respectiva.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #1516 (permalink) | ||
| Quote:
ce eroare iti da ?
__________________ Peace sells... but who's buying ? | |||
|
| | #1518 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 | help Quote:
si nu pot avea noua echipa a stelei!e ceva ce nu am facut? am patch-ul oficial, de pe site-ul sigames multzam! | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |