![]() |
| | #1524 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
Salut ! fiind la job(locul unde iti vin f multe idei ) m-am gandit sa incep diseara o cariera cu fc ST. Pauli.ideea estec a eu n-am mai jucat in germania de vreo 3 ani si nu mai stiu cum sunt regulile. cati au voie pe banca?... cati straini tre sa ai in lot?...cati poti utiliza intr-un meci? imi puteti da vre-un sfat? multumesc, | ||
|
| | #1525 (permalink) | ||
|
pai nu stiu exact cum e cu strainii, am impresia ca doar cei din Africa si din America de Sud sunt considerati straini, desi Cahais e argentinian si nu e Fgn. eu am din Belarus si nu e Fgn. 7 rezerve pe banca, normal, ca in orice liga de pe continent. st. pauli e nou promovata in liga a doua deci o sa ai ceva de furca, si doar 1,5 mil de dolari transferuri daca alegi mid-table finish. eu am promovat fara sa vreau, insa nu mi-am luat omoru pe care mi-l imaginam, chiar am batut in meciuri importante, si am luat-o pe coaja in meciuri mai usoare, oricum, eram creditat cu a 18-a sansa, adica primul candidat la retrogradare, asa ca nu mi-au oferit multe chestii. problema a fost ca am avut buget maricel, 10 milioane, dar au crescut toate salariile cu 25% fiindca am promovat si din aia 10 mil am bagat 3 sa maresc bugetul de salarii si apoi sa aduc 2-3 jucatori buni. am adus doar 2 pe bani si vreo 5 liber de contract, printre care si raul rusescu care e golgheter in Bundesliga dupa 19 etape are 15 goluri date si face 9 mil. ![]() jucatori care merita sunt Matias Cahais, DC si l-am luat si pe Marko Marin, zice la descrierea lui ca e viitorul Beckenbauer.
__________________ Δρομιχαίτης | |||
|
| | #1526 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Quote:
.diseara imi instalez FM(aseara am avut nervi si din cauza meciului si pt ca nu stiu ce naiba i-am facut ca imi parea scrisul alb pe fond gri si l-am dezinstalat). multumesc pt promptitudine! | ||
|
| | #1532 (permalink) | ||
| Quote:
Ce noroc ai...cu mine nu au fost asa ingaduitori. :| 700k buget ca am intrat in A , in iarna 0, a trebuit sa vad cel mai bun juc. sa petecesc echipa. Daca dadeam demand extra demands funds ziceau ca nau bani.
__________________ Something smart here -> Last edited by alex_reluarea; 03-03-2008 at 23:26.. | |||
|
| | #1534 (permalink) | ||
|
apesi pe butonul de print schreen intrii in paint dai Control V dai save as cu numele care il vrei .jpeg si ai salvat poza ca sa o pui pe forum dai post reply, manage attachments, selectezi poza (cu browse) apoi dai upload attachment si post reply (trebuie sa si scrii ceva, nu poti sa pui doar poza goala fara sa comentezi nimic) enjoy
__________________ semnatura | |||
|
| | #1537 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
Salut all! am inceput zilele trecute o cariera cu Carl Zeiss Jena (2.Bundesliga)...am "terminat-o" repede... 8 etape...1 victorie,1 egal, 6 infrangeri. suporterii erau oki, dar board-ul mi-a zis ca sunt "o adevarata comoara" )....si n-are rost sa-i mai incurc .ceea ce m-a frapat a fost faptul ca am primit oferta de la palermo(nu puteam s-o refuz)...si am ca obiectiv atacarea titlului in urmatorii 2 ani.aici sunt mai multe probleme...barzagli vrea sa plece, amauri e si el dorit insistent de inter.... pls daca stiti vre-un fundas central (dar sa fie din UE) si un atacant dintr-o liga inferioara italiana (ca am buget 1,5 mil EUR)... multumesc | ||
|
| | #1538 (permalink) | ||
|
fundasi centrali sub 1.5 mil care sa joace in Serie A sunt foarte putini, daca sunt... iti recomand Matias Cahais, dar e argentinian, Luis Antonio Marin, dar tot sud-american este, daca nu merge, Marius Constantin de la Rapid, cred ca s-ar descurca onorabil, scapa de Amauri, cauta un atacant brazilian Ari, pe la Kalmar, o sa creasca incredibil, atacanti, Liviu Ganea, Rusescu, Ceravolo, dar daca-l dai pe barzagli cu vreo 20 de mil, te-ai scos, westermann parca il cheama, e aproape la fel de bun, si-l poate inlocui pe mai putin de 8 mil, si mai iti raman 12 sa aduci jucatori. daca joci cu 8.0.2, Tom de Sutter din Belgia o sa fie ceva care sa-ti placa.
__________________ Δρομιχαίτης | |||
|
| | #1540 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Quote:
pentru cei care jucati in Seria A...recomand pe Boško Janković si Giulio Migliaccio. pe Jankovic( e sarb) ca mijlocas stanga, iar Giulio.....orice la mijloc | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |