![]() |
| | #141 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Peace sells... but who's buying ? | |||
|
| | #143 (permalink) | ||
|
Va rog sa ma ajuta-ti si pe mine daca puteti! Deci am luat imaginea de 576 de mega de pe odc al jocului football manager 2008! l-am instalat si am inceput sa il joc! Insa nu mi se afiseaza nici o imagine a niciunui jucator, si nici stemele cluburilor! asa e jocul fara nici o imagine , am luat eu .iso gresit (adica ar trebui sa fie mai mare de 576 de mega) sau trebuie ceva setat in joc ca sa le arate fetele? PLS HELP ME PS: Ma refer la fetele din meniu cand dai click pe un jucator si iti arata detaliile despre el! -------------------- Editare ulterioară -------------------- Mda gata m-am lamurit! Jocul nu are decat 2 la suta din fetele jucatorilor ! E bun si asa ! De la Steaua e neaga ! Aku am o alta intrebare! Cum pun patchul lui Blacksoul ? (http://rapidshare.com/files/64327514/logos.rar.html) ! L-am dezarhivat si am vazut folderul LOGO ! Bun si cu ala ce fac ?PS: Vreau si un kit pack pentru steaua pls ! Last edited by boogeyman; 22-10-2007 at 19:10.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #144 (permalink) | ||
|
Cine stie sa conceapa niste ddt files sa apara mai multi jucatori din campionatele cat de cat ok si de unde poti aduce jucatori..pt ca cu database large nu apar toti...gen in polonia,brazilia,argentina,bulgaria,ukraina...etc....cine stie sa posteze aici sa le luam si noi sau eu
__________________ Contact: rdi86 sau 0726 170 281 Haine/accesorii/incaltaminte ! ! ! Comenzi online: Guess, Armani Exchange, Diesel, Energie, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Lacoste, GFF, Cavalli, D&G, Hugo Boss, Ugg, Baby Phat, Marc Jacobs, DKNY...etc | |||
|
| | #153 (permalink) | ||
|
Vreau si eu sa stiu cum sa pun logourile in joc... E mult mai interesant asa. Totusi sunt probleme cu jocul, eu am castigat cu fc vaslui titlul si jucatorii mei titulari se plang ca de ce nu le dau drumul la echipe care abia au scapat de retrogradare. Cu toate ca le dau bani garla.
__________________ If you can't do something smart,do something right! | |||
|
| | #156 (permalink) | ||
|
Cele mai noi si mai bune pachete grafice pentru Romania le gasiti pe FMRo (http://www.fmro.ro) la rubrica Download - ieri a fost pus FMRo Romanian Graphic Pack volume 1 - azi a fost pus FMRo Romanian Graphic Pack volume 2 Nu au nevoie de instructiuni speciale se auto-extrag acolo unde trebuie. Tot ce trebuie sa faci e sa debifezi use skin cache in panoul Preferences si sa restartezi jocul. Vrei sa afli ultimele vesti despre patchul 8.0.1? Totul numai aici: FM 2008 Patch 8.0.1 Esti nehotarat in ceea ce priveste echipa cu care sa joci? Foloseste FM 2008 Club Selector de pe siteul FMRo (vezi sub meniul din stanga). | |||
|
| | #158 (permalink) | ||
|
Sa-l sparg pe berbecali... cel mai promitator jucator se pare ca se va duce in Anglia ![]() Ce sa zic, cred ca o sa am ce cumpara cu banii
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #160 (permalink) | ||
|
Acum ma apuc de facut biserici, ca echipa am deja
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |