Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 08-03-2008, 10:59   #1581 (permalink)
Registered User

CRonaldo7's Avatar

Salutare....iata`ma la primul meu post pe acest forum,am vazut ca e ``nebuneala`` cu FM asta si m`am gandit sa incep si yo(Steaua).In rest am vazut ce jucatori ati amintit in posturile anterioare,mai vreau sa il mai amintesc si pe:
1.Fabio Santacroce - fundas central f. bun
2.Vladimir Disljenkovic - portar(pt cei care nu`l au pe Lloris)
3.Alexandru Avram - tanar de la Otelul,f. bun
Cam atat deocamdata,sunt la jumatatea primului sezon,am inceput ieri,echipa merge bine,pe primu` loc,cu cateva puncte peste Dinamo,de pe doi,in rest ce sa zic...sper sa ne intelegem

http://img363.imageshack.us/img363/8...doinboxkb8.png - Echipa saptamanii,Steaua & Otelul
http://img341.imageshack.us/img341/9...svsteauyo8.png - e tare Avram
http://img368.imageshack.us/img368/1...verviewfu7.png - ce caterinca,potarul mi`a dat 2 goluri,unu` din corner iar altul din lovitura libera )

CRonaldo7 is offline    Reply With Quote
Old 08-03-2008, 11:05   #1582 (permalink)
mi-e foameeee

osc1or's Avatar

bine ai venit, esti unul dintre putinii useri noi de pe forum care a postat civilizat, a scris ordonat, cu poze...
mi-a placut de tine la prima vedere, tine-o tot asa!

ontopic: cred ca echipa mea Manchester United e cea mai saraca din Premier League... nu se poate sa am balance doar 9 milioane in conditiile in care nu am cumparat nimic important (15 mil achizitiile) la salarii stau bine... dar 9 mil? 1/4 din bugetul Stelei?!

arsenal are 90 mil de transferuri la inceput
mancester city 70
chelsea cine stie cat
si manchester... pff 13 mil

osc1or is offline    Reply With Quote
Old 08-03-2008, 12:01   #1583 (permalink)
Registered User

CRonaldo7's Avatar

Mersi pentru aprecieri

On:Ai incercat sa dai un request?
Daca nu,intra la Board Room-->Make Board Request-->Make extra transfer funds available.Poate ai noroc ca patronul sa`ti mai dea ceva bani.Daca nu,o sa`ti apara parerea lor despre propunerea ta(in cazul tau mai multi bani de transferuri),insa orice ai face sa nu dai Ultimatum(sau cv in genu`,o sa`ti apara in colt,dreapta),pentru ca o sa te dea afara.Si eu am patit la fel in carierele anterioare

Old 08-03-2008, 12:15   #1584 (permalink)
mi-e foameeee

osc1or's Avatar

joc manager din 99.. stiu jocul perfect merci pt sfaturi
am dat request dar imi zice ca sunt enervati de insistenta mea si la mumu...
clubu are BALANTA 9mil nu fond de trnasferuri

Old 08-03-2008, 13:10   #1585 (permalink)
Registered User

pfff miam facut o cariera la real sociedad o mare echipa din spania dar care din pacate a retrogradat in b...buget la inceput incredibil doar 100 mii de dolari incredibil sper sa ma descurc cu lotu care il am...am dat la board room sami dea bani mai multi si cica nu au...de vandut jucatori nici un club nu e interasat de vreun jucator deal meu...asta e sper sa promovez din primu an

Xanis is offline    Reply With Quote
Old 08-03-2008, 13:43   #1586 (permalink)
Registered User

marcel09's Avatar

Quote:
Originally Posted by osc1or View Post
bine ai venit, esti unul dintre putinii useri noi de pe forum care a postat civilizat, a scris ordonat, cu poze...
mi-a placut de tine la prima vedere, tine-o tot asa!

ontopic: cred ca echipa mea Manchester United e cea mai saraca din Premier League... nu se poate sa am balance doar 9 milioane in conditiile in care nu am cumparat nimic important (15 mil achizitiile) la salarii stau bine... dar 9 mil? 1/4 din bugetul Stelei?!

arsenal are 90 mil de transferuri la inceput
mancester city 70
chelsea cine stie cat
si manchester... pff 13 mil

te rog sa dai la finance si acolo o sa vezi problema mare a clubului Manchester United ,mai exact la chairmen debt iar chelsea are in jur de 90 mil euro la inceput pentru transferuri una peste alta Man U e mana moarta nu ai decat sa te descurci cu ce ai in lot iar pe viitor cu ce vine de la juniori unde stau chiar foarte bine

marcel09 is offline    Reply With Quote
Old 08-03-2008, 14:03   #1587 (permalink)
Registered User

adijarca's Avatar

la inceput chelsea are "doar" 50 milioane euro la transferuri, dar nu poti aduce vedete pentru ca sunt salariile prea mari (diferenta intre bugetul de salarii si cat platesti echipei este de 30-40.000 euro). de "abia" in sezonul 2 primesti suta de milioane la transferuri.

oricum in fm 08 Manchester United are cel mai bun lot din Anglia, parerea mea.

adijarca is offline    Reply With Quote
Old 08-03-2008, 14:16   #1588 (permalink)
Registered User

are o echipa destul de buna sociedadu il am pe xavi prieto si un atacant foarte bun diaz de cerion care e foarte bun ...sper sa ma descurc in amicale vad ca joaca baieti..sa vad in oficiale
ce ziceam de diaz de cerion joaca super tare mia dat 4 goluri cu eibar am reusit sai bat cu 4-3 dupa 3 etape am 7 pct destul de bine uitati aici poza cu diaz
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	4-3.JPG
Views:	73
Size:	104.2 KB
ID:	318342   Click image for larger version

Name:	rating.JPG
Views:	53
Size:	125.8 KB
ID:	318343   Click image for larger version

Name:	diaz cerio.JPG
Views:	47
Size:	152.5 KB
ID:	318344  

Last edited by Xanis; 08-03-2008 at 15:19..

Xanis is offline    Reply With Quote
Old 08-03-2008, 16:19   #1589 (permalink)
Registered User

dromychaetes's Avatar

se pare ca echipa nu m-a ascultat, iar in iarna eram pe locul 1 dupa tur, acum sunt pe 3 si mai sunt 6 etape, si marea surpriza, am castigat Cupa Germaniei!!!

m-a chinuit werder in finala, dar am reusit. Un DM foarte bun si sub 1 milion e Bruno Formigoni, acum face vreo 7 mil, dar am dat pe el 850k.

s-ar putea totusi sa joc in liga, desi as vrea un sezon de UEFA sa-mi mai creasca cota si apoi sa pot aduce inca 2-3 jucatori de marca.
faima clubului a crescut cu vreo 250 de puncte dupa ce am castigat finala.
Attached Thumbnails

Name:	finala.cupa.JPG
Views:	67
Size:	111.2 KB
ID:	318372   Click image for larger version

Name:	misc.JPG
Views:	53
Size:	126.3 KB
ID:	318373   Click image for larger version

Name:	bruno.JPG
Views:	56
Size:	139.9 KB
ID:	318374  

dromychaetes is online now    Reply With Quote
Old 08-03-2008, 16:40   #1590 (permalink)
Registered User

CRonaldo7's Avatar

Bravo,totusi sa castigi Cupa cu St.Pauli,si locul 3 in campionat e ceva.Apropo,Raul Rusescu cum arata la tine?La mine e la echipa U19 si joaca f. bine impreuna cu A.Avram.
Bruno Formigoni arata f. bine pt varsta pe care o are,o sa`l caut si yo.

Old 08-03-2008, 16:53   #1591 (permalink)
Registered User

dromychaetes's Avatar

cam asa arata rusescu:
Attached Thumbnails

Name:	rusescu.JPG
Views:	92
Size:	137.5 KB
ID:	318385  

Old 08-03-2008, 16:54   #1592 (permalink)
Registered User

cipin85's Avatar

Eu nu mai pot de nervi.
M-au dat afara de la Aachen cu care promovasem in Bundesliga. As fi reusit sa ma salvez de la retrogradare cu siguranta, iar jucatorii tineri (Mardare, Sapunare, Luis Paez, Mamaev sau Hora) ar fi ajuns si mai buni in urmatorul sezon.
Nu-mi vine sa cred. Iau o sparta de echipa si o cresc si apoi #$@#$@#$ aia ma dau afara...#!@#!@ @#!@#

Vreau sa incep o alta cariera dar nu stiu unde. In Italia n-as vrea pt ca acolo n-am voie de cat un non-european pe sezon (in seria A), in Anglia..nu ma atrage...vreau totusi ceva mai greu..aia au bani..ar fi usor..
ceva sugestii?..o echipa medie..nu f buna dar nici cea mai debila, pt ca nu as vrea sa ma umplu de draci si sa mor la 22 de ani jumate..

cipin85 is offline    Reply With Quote
Old 08-03-2008, 17:05   #1593 (permalink)
Registered User

CRonaldo7's Avatar

Mersi mult pentru screenul cu Rusescu,nu arata rau,dar nici f. bine,insa are doar 22 de ani si o sa creasca mai mult.

cipin85 - Daca Italia sau Anglia nu te atrage,ai putea incerca in Franta,sunt o gramada de echipe bune,AS Monaco,OL Marseille,Paris Saint Germain etc.Sau in Portugalia unde am vrut si eu sa incep - Benfica,Porto,Boavista,Sporting Lisbon etc.Weapons of choice

Old 08-03-2008, 17:06   #1594 (permalink)
Registered User

freeman21's Avatar

Quote:
Originally Posted by cipin85 View Post
Eu nu mai pot de nervi.
M-au dat afara de la Aachen cu care promovasem in Bundesliga. As fi reusit sa ma salvez de la retrogradare cu siguranta, iar jucatorii tineri (Mardare, Sapunare, Luis Paez, Mamaev sau Hora) ar fi ajuns si mai buni in urmatorul sezon.
Nu-mi vine sa cred. Iau o sparta de echipa si o cresc si apoi #$@#$@#$ aia ma dau afara...#!@#!@ @#!@#

Vreau sa incep o alta cariera dar nu stiu unde. In Italia n-as vrea pt ca acolo n-am voie de cat un non-european pe sezon (in seria A), in Anglia..nu ma atrage...vreau totusi ceva mai greu..aia au bani..ar fi usor..
ceva sugestii?..o echipa medie..nu f buna dar nici cea mai debila, pt ca nu as vrea sa ma umplu de draci si sa mor la 22 de ani jumate..
daca esti nehotarat ce club sa alegi... exista o optiune: assign random clubs

sau, orice echipa din ultima divizie a unui campionat

freeman21 is offline    Reply With Quote
Old 08-03-2008, 17:07   #1595 (permalink)
Registered User

cipin85's Avatar

Quote:
Originally Posted by CRonaldo7 View Post
Mersi mult pentru screenul cu Rusescu,nu arata rau,dar nici f. bine,insa are doar 22 de ani si o sa creasca mai mult.

cipin85 - Daca Italia sau Anglia nu te atrage,ai putea incerca in Franta,sunt o gramada de echipe bune,AS Monaco,OL Marseille,Paris Saint Germain etc.Sau in Portugalia unde am vrut si eu sa incep - Benfica,Porto,Boavista,Sporting Lisbon etc.Weapons of choice
Chiar..Franta..cred ca am sa aleg Auxerre, si asta pt afinitatea pt Gabi Tamas..si pt ca acolo mai sunt 2 romani: Daniel Niculae, si cred ca si Vlad Munteanu (8.02)
Merci et au revoire

cipin85 is offline    Reply With Quote
Old 08-03-2008, 17:19   #1596 (permalink)
Registered User

dromychaetes's Avatar

din franta ai de unde sa alegi, st. etienne, nantes, lille, auxerre, lens, toulouse, ajaccio etc.

pentru c.ronaldo, rusescu e un fenomen pentru 22 de ani, daca ar fi asa si'n realitate, ar fi lejer la PSV sau Hamburg, si pe bune, nu ca distrusu de Marica.

Old 08-03-2008, 17:30   #1597 (permalink)
Registered User

dromychaetes's Avatar

am terminat si sezonul 10/11, pe locul 2, nu mai speram la locul 2, dar am reusit 3 victorii in ultimele 3 meciuri, iar intr-unul din ele s-a intamplat sa vad prima nota de 3 de cand joc FM.
Attached Thumbnails

Name:	nota3.JPG
Views:	69
Size:	125.1 KB
ID:	318397  

Old 08-03-2008, 19:17   #1598 (permalink)
Registered User

dr3ams's Avatar

Felicitari..!E ceva sa termini, cu o echipa ca Saint Pauli, pe locul 2 in Bundensliga. Ce tactica folosesti?si aici ma refer la asezare si la team instructions...

dr3ams is offline    Reply With Quote
Old 08-03-2008, 19:21   #1599 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by adijarca View Post
la inceput chelsea are "doar" 50 milioane euro la transferuri, dar nu poti aduce vedete pentru ca sunt salariile prea mari (diferenta intre bugetul de salarii si cat platesti echipei este de 30-40.000 euro). de "abia" in sezonul 2 primesti suta de milioane la transferuri.

oricum in fm 08 Manchester United are cel mai bun lot din Anglia, parerea mea.

nup...te contrazic..chelsea are cel mai bun lot din anglia(desi is fan arsenal)
ce nu poti ?????????? aduce vedete ?????? bha u nu stii ce vb
daca iti arat ce echipa am dupa primu sezon...
niste transferuri de te doare capu: Fred 50 mil Aguero vreo 40 Ben arfa 25
Nani 25 Rafinha 20(nu iam luat in ordinea asta) si altii...
vrei niste printuri..the_new_henry
si in primu sez am avut 90 mil...asta dupa ce mia mai dat clubu si am mai pus de la wage..si wage am avut cam 130 mil

the_new_henry is offline    Reply With Quote
Old 08-03-2008, 20:18   #1600 (permalink)
mi-e foameeee

osc1or's Avatar

eu zic ca cel mai jmeker lot il are Liverpool

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Thread Tools

Posting Rules