![]() |
| | #1661 (permalink) | ||
| Quote:
- plus ca era considerat jucator crescut de steaua.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #1662 (permalink) | ||
| http://flyzone.evonet.ro/files/fac3o75020ufaf95z96.png http://flyzone.evonet.ro/files/6hvyhiu5us0tsto4x.png Astia doi fac toti banii ! | |||
|
| | #1664 (permalink) | ||
| Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
deci nu se vede pozele, bre...
__________________ Δρομιχαίτης Last edited by dromychaetes; 14-03-2008 at 19:27.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #1665 (permalink) | ||
|
de kalouda ce ziceti ?? e ceh si e beton
__________________ www.vreauparfum.biz.ly | |||
|
| | #1669 (permalink) | ||
| . Pe Lulinha l`am luat chiar la inceput,in primul sezon,cum sa deschis perioada de transferuri i`am dat oferta destul de mare,(5 milioane parca),am vazut ca au fost de acord cu suma de transfer si am negociat contractul.Prima data a dat reject contract,nu ia convenit ca nu i`am dat nu stiu ce bonusuri,dupa care,am renegociat contractu`,i`am dat Key Player si a venit.Era pe Backup parca.
| |||
|
| | #1671 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #1673 (permalink) | ||
| Quote:
Da, te rog, detalii despre ce s-a intamplat imediat dupa ce ai salvat jocul (restart-uri, bsod-uri, chestii).
|
| | #1674 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 | Quote:
| ||
|
| | #1675 (permalink) | ||
|
CRonaldo de unde ai la toti jucatorii poze ? e vre-un skin ? ceva? de unde pot sa le downloadez?
|
| | #1676 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 | Quote:
| ||
|
| | #1677 (permalink) | ||
| Quote:
Dar sa incarci salvarea pe alt computer?
|
| | #1678 (permalink) | ||
|
tot caut si eu un skin in romaneste ! aveti ideee unde gasesc unul?
|
| | #1679 (permalink) | ||
| Quote:
P.S. - Skinul se numeste Xenon V1.1 Release,si il gasesti aici - http://community.sortitoutsi.net/ind...howtopic=24181 | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |