![]() |
| | #163 (permalink) | ||
|
Vad ca Goe (6.5 milioane la Everton) si Nicolita (6 milioane + 50% din urmatorul transfer) nu au avut pretentii atat de mari. Pe Nicolita l-am vandut pentru ca nu il mai puteam tine titular (era a 4-a varianta pe postul de mijlocas dreapta), a fost un deal bun din punctul meu de vedere. Cred ca imi fac o colonie de romani la Man City in ritmul asta ![]() Am schimbat mult echipa, am adus destul de multi jucatori nordici (norvegia, danemarca, islanda, finlanda, OLANDA). Sa vedem ce iese...
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #164 (permalink) | ||
|
a aparut primul beta patch l-am luat, si apoi a picat forumul SI =))) cred ca puteti sa il luati si de-aici http://download.sega.com/u/fm2008_pa..._betapatch.exe edit: si bineinteles, am dat de primul bug ))echipele din div B (romania) au acum voie cu doar 2 jucatori nonEU in echipa de start/match squad pana acum erau 2 in echipa de start si 3 in match squad
__________________ Peace sells... but who's buying ? Last edited by freeman21; 25-10-2007 at 22:04.. | |||
|
| | #167 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #168 (permalink) | ||
|
Pentru probleme de research, reclamatii se fac pe forum la sectiunea de research: http://www.fmro.ro/forum/index.php?showtopic=8083 Last edited by icub4ucm; 26-10-2007 at 13:33.. | |||
|
| | #169 (permalink) | ||
|
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #172 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 |
Mamadou Samasa (cu doi de "s" da' nu stiu unde ) si Marveaux sunt geniali. Clement nu e mai bun decat Kleberson sau Bicfalvi. Mi-am cam luat teapa cu Clement, dar e ok, inca mai sta ca rezerva. Karl Svensson e decent, constant, nu greseste.Imi trebuia neaparat Elmander, dar cere prea multi bani (si ii merita cred). Cred ca o sa intru putin in editor si o sa adaug FCSB in locul Progresului ![]() Ochirosi, Bicfalvi si Stancu sunt... principalele esecuri ale researchului. Bicfalvi ala zici ca e Scholes... | ||
|
| | #174 (permalink) | ||
|
UEFA, logic.
|
| | #176 (permalink) | ||
|
FC - Forward Central. AM LC - Attacking Midfielder Left-Central. MC - Midfielder Central. DM - Defensive Midfielder. WB R - ? (ştiu cum joacă, dar nu ştiu ce înseamnă )M RC - Midfielder Right-Central. D/WB R - Defender/? Right. D LC - Defender Left-Central. D RC - Defender Right-Central. ST - Striker. | |||
|
| | #177 (permalink) | ||
|
Positional Abbreviations The below list is a list of each position on a football pitch formation wise. The abbreviation with its full term is listed, after this i have placed a picture there to give a better understanding of their terms on the pitch. GK - Goalkeeper SW - Sweeper DC - Central Defender FB - Full Back WB - Wing Back DMC - Defensive Midfielder MR/L - Midfield Wingers MC - Central midfielder AMC - Attacking Midfielder Central AMR/L - Advanced Midfield Wingers FC - Forward Center ST - Striker http://img216.imageshack.us/my.php?image=imagepd4.jpg This is a link showing the above positions in a formation. Player Abbreviations In the game a few abbreviations are used mostly next to player names, here is a small list below explaining them, this should help stop any confusion. Abs - Absent Bid - Under Transfer Bid Ctr - Out Of Contract Cup - Ineligible For Cup Match Fgn - Foreign Frt - Leaving On A Free Transfer F u t - Unsure Of Future Ine - Ineligible (For Next Match) Inj - Injured Int - On International Duty Lmp - Lacks Match Practice Loa - Listed For Loan Lst - Transfer Listed Pr - Player Reaction To Recent Media Comment Req - Transfer Listed By Request Ret - Retiring Rst - Needs A Rest Sct - Scouted By Manager Sus - Suspended For Next Match Trn - Transfer Arranged Unf - Not Fully Fit Unh - Unhappy Unr - Unregistered For Team Wdn - Withdrawn From International Duty Wnt - Wanted By A Club Wp - Needs Work Permit Yel - One Yellow Card Away From Suspension Yth - Youth Contract 45 - Play 45 Mins Only in International Games
|
| | #178 (permalink) | ||
|
INTRATI IN CAMPIONAT DE FM 2008 !!! Informatii : Liga 1 Romania ; Liga 2 Romania ; database large ; all players from belarus , argentina ; se misca foarte bine ; ( id : fanatik_boy666 ) , bagatzi-va mai repede k se scurg etapele !!!
__________________ Cel mai tare server de Football Manager 2008 !!! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |