![]() |
| | #1 | ||
| Salut, numele meu este Mihai si ma ocup cu strangerea de informatii pentru jocul Football Manager. In momentul de fata sunt in cautarea de oameni interesati sa se ocupe de o serie de echipe din Liga I, Liga a II-a si Liga a III-a. Am considerat ca aici as putea gasi oameni pasionati de fotbal si FM si care ar putea sa contribuie cu datele necesare. Lista echipelor e urmatoarea: - FC Arges (as prefera sa poata sa ajute si cu informatii despre celelalte doua echipe ale clubului). Un mare atu ar fi daca ar putea sa acopere toata zona Arges (asta ar include si Mioveni, International si eventual Costesti) - Farul (as prefera sa poata sa ajute si cu informatii despre echipa a doua a clubului). Un mare atu ar fi daca ar putea sa acopere toata zona Constanta (asta ar include si echipele de liga a III-a) - Unirea Urziceni - FC Vaslui - Gloria Buzau. Un mare atu ar fi daca ar putea acoperi si Olimpia Rm. Sarat - zona Ploiesti. Asta include Petrolul Ploiesti, CSM FC Ploiesti, Campina si echipele din liga a III-a (Chimia, Petrolistul, etc) - zona Bucuresti liga II: Sportul, Progresul, Snagov, Buftea, Chiajna (nu e obligatoriu un om pentru toate 5) - Targoviste - zona Arad. Asta include UTA, ACU si echipele din liga III. Orice alte echipe din liga a III-a de unde se pot obtine informatii sunt binevenite. Daca sunt ceva amatori interesati de o colaborare sunt rugati sa ma contacteze pe mail la adresa icub4ucm [at] gmail [punct] com sau pe forumul FMRo: Research FM 2009 Va multumesc pentru orice ajutor oferit.
__________________ Se cauta researcheri pentru FM 2009 | |||
|
| | #2 | ||
| Ma bag eu All for the ManagerID: the_new_henry
__________________ S. Gerrard: The biggest mistake that a footballer can do is to give the ball to Thierry Henry | |||
|
| | #3 | ||
| Despre ce informatii ar fi vorba? Ma tenteaza si pe mine sa imi ocup timpul cu ceva (after all, sunt la munca... doar nu voi munci, nu? ), shoot si cine stie de unde sare iepurele ![]()
__________________ The future ain't what it used to be. | |||
|
| | #4 | ||
| Depinde de echipa de care te poti ocupa
|
| | #5 | ||
| On second thought, dupa ce mi-am aruncat un ochi pe thread-urile de pe forumul fmro, n-as vrea sa va incurc (nu am ATAT de mult timp si n-as vrea sa fac lucrurile in bataie de joc). Succes la research!
__________________ The future ain't what it used to be. | |||
|
| | #6 | ||
| Mi-am facut cont pe FMRo...creca mai aveam ![]() Thierry_Henry asta mi nicknameul icub
__________________ S. Gerrard: The biggest mistake that a footballer can do is to give the ball to Thierry Henry | |||
|
| | #7 | ||
| Cum se testeaza daca informatiile aduse de un researcher sunt relevante? People tend to overrate favorite teams and players... Ma rog, sunt curios cum functioneaza sistemul. ![]() | |||
|
| | #8 | |||
| Quote:
Quote:
Quote:
2) exista niste "masuri de precautie" sub forma unor formule de calcul care iti arata daca ai sarit calul undeva
__________________ Se cauta researcheri pentru FM 2009 | ||||
|
| | #9 | ||
| Pai spunene u la ce echipa si ce trebe sa aflam ca eu am intrat pe forumul ala da ii jale...
|
| | #10 | ||
| Quote:
|
| | #11 | ||
| Pai zimi u o echipa care nu ii luata si eu incerc sa caut tot ce trebe
|
| | #12 | ||
| E chiar asa greu sa iti alegi o echipa din lista?
|
| | #13 | ||
| Unirea Urziceni ii bine ? acuma zi ce trebe ? date despre echipa ? jucatorii ?
|
| | #14 | ||
| Recomandare: daca nu esti din zona si nu esti la curent cu informatii despre echipa nu te mai agita. Vad la tine la locatie Zalau. Imi e greu sa cred ca poti sa imi oferi informatii corecte despre Urziceni. Mai bine te-ai putea ocupa de FC Zalau si Simleul Silvaniei. P.S. Continuam discutia aici: Se Cauta Researcheri
|
| | #15 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | echipele din craiova sunt luate? | ||
|
| | #16 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 Location: Ploiesti | Eu sunt din Ploiesti . Daca va pot ajuta cu ceva contact teoboy_fifamasters | ||
|
| | #17 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 Location: Curtea de Arges | As fi si eu interesat, orice pt manager ; in zona argesului. | ||
|
| | #18 | ||
| Am notat interesul vostru, am sa va contactez pe messenger pentru mai multe detalii si explicatii
|
| | #19 | ||
| S-au afisat ce lucruri noi baga in jocul asta?
__________________ Autor:Ray_Revolution | Data: 04-Jul-2008 11:34 e stupdi parerea mea. Adik beta test a fost si la BlizzCon. Si oricum....pana lanseaza astia jocul....totzi il vor fi piratat de pe net. A aparut full. So? | |||
|
| | #20 | ||||
| Da (cel mai tare articol despre noile feature-uri din FM) Am ras de am plesnit ![]() Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
__________________ The future ain't what it used to be. | |||||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|