![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| De reţinut! Orice user care cere / oferă crack-uri, CD Key-uri sau link-uri de download pentru versiunea piratată va fi banat. |
![]() |
| | LinkBack (9) | Thread Tools |
| | #61 (permalink) | ||
| in functie de bugetul real al echipei. mital are avere de peste 5 mld euro dar otelul de abia is plateste jucatorii de exemplu, sau la shahtior patronul ii multi-miliardar in euro dar nu am auzit ca shahtiorul sa aiba un buget de sute de milioane. nu toti is ca abramovici sa bage bani cu sacul in fotbal.
__________________ Noroc si pita unsa | |||
|
| | #63 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 | Quote:
in functie de valoarea clubului,de profitul care-l face in realitate de bugetul total al clubului pe un an ) pe tine nu te duce capu' sa gandestiLE: acuma am vazut ca ti-a raspuns si adi nu-s eu cel mai destept, dar tu sigur esti printre cei mai prosti | ||
|
| | #64 (permalink) | ||
|
Bugetul ar trebui facut in functie de cat cheltuie patronu', avand in vedere ca sulaiman a cumparat man city in ultima zi de transferuri si a "puscat" 50 mil pe robinho, plus ca are o avere de 100 mld euro, si este suparat ca nu are pe ce sa mai cheltuie banii, cred ca un buget de transferuri de 500 mil ar fi decent, iar la cerere sa-ti mai acorde inca p-atat. Oricum, daca nu cresc si reputatia clubului, degeaba il "pompeaza" cu bani.
| |||
|
| | #66 (permalink) | ||
|
S-a mai discutat. Cauta pe pagina anterioara.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Schimb: Nokia E65 cu un telefon cu GPS Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #71 (permalink) | ||
Da, si eu, insa doar la 08 am facut rost mai rpd de joc Doamne da sa-l putem avea si acuma mai rpd! | ||
|
| | #73 (permalink) | ||
|
asteapta pana prin octombrie cand apar cerintele de sistem si demo-ul. probabil ca nu o sa difere foarte mult fata de cerintele pentru fm08, in afara de video. daca iti merge greu joaca cu o singura liga activata si database small sau medium.
__________________ Noroc si pita unsa | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
|
Am inteles ca vor re-gandi sistemul de transferuri si negocierea contractelor. As in - nu va conta ca pana acum DOAR reputatia clubului, ci se vor putea negocia contracte pentru jucatori pentru a-i convinge sa "coboare" de la o echipa mare la una mica.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Schimb: Nokia E65 cu un telefon cu GPS Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #76 (permalink) | ||
"demo apare la sf lu octombrie" Daca ii adevarat mai bine sa nu scoata nici un demo | ||
|
| | #77 (permalink) | ||
|
Press release: Quote:
Partea buna: E disponibil pe Steam, foloseste steamworks Partea proasta: daca-l activezi nu mai poti sa-l vinzi dupa aia decat la un loc cu contul Steam (ca orice joc Valve) Partea foarte proasta: e disponibil pt precomanda la 55$+TVA
__________________ I hope you die of natural causes before singularity is reached so i dont have to merge consciousness with a stupid faggot | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/49-football-managers/383584-football-manager-2009-a.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Download Football Manager 2009 v9.0.1 Patch | This thread | Refback | 27-07-2009 13:25 | |
| Download Football Manager 2009 v9.3.0 Patch for Mac | This thread | Refback | 30-05-2009 14:40 | |
| Download Worldwide Soccer Manager 2009 v9.3.0 Patch for PC | This thread | Refback | 11-05-2009 09:50 | |
| Download Football Manager 2009 v9.3.0 Patch for PC | This thread | Refback | 19-03-2009 17:30 | |
| Football Manager 2009 PC Downloads | This thread | Refback | 07-03-2009 19:15 | |
| Download Football Manager 2009 v9.3.0 Patch for PC | This thread | Refback | 07-03-2009 05:02 | |
| Football Manager 2009 PC Downloads | This thread | Refback | 02-11-2008 22:06 | |
| Football Manager 2009 PC Screenshots | This thread | Refback | 09-10-2008 22:53 | |
| Football Manager 2009 PC Simulator | This thread | Refback | 29-09-2008 18:33 | |