![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| De reţinut! Orice user care cere / oferă crack-uri, CD Key-uri sau link-uri de download pentru versiunea piratată va fi banat. |
![]() |
| | LinkBack (9) | Thread Tools |
| | #102 (permalink) | ||
|
ar fi mult de discutat, insa atacantu e cu fata si fundasul cu spatele la o minge pe culoar. in fine, terminam cu astea, ca stiu ca am dreptate, si pot sa combat orice argument. deci, sper ca macar un sfert din problemele mentionate mai sus sa fie rezolvate... sunt optimist. si inca ceva... pana nu apare 901, luati-l ca un joculet interesant de descoperit...parerea mea. o sa fie multe alte bug-uri pe care le vor rezolva cu timpul.
__________________ Δρομιχαίτης | |||
|
| | #103 (permalink) | ||
| Quote:
PS: nu te mai gudura asa | |||
|
| | #104 (permalink) | ||
|
Sa inteleg ca te-a zburat de-acolo la un moment dat? :P
__________________ galerie foto | |||
|
| | #106 (permalink) | |||
| Quote:
Quote:
Quote:
| ||||
|
| | #107 (permalink) | ||
struguri?! Amice, daca aveam ceva de castigat din a fi membru (brrr) al prostiei aleia, as fi fost. Da, imi asum greseala de a fi pierdut cateva minute din viata mea vizitand site-ul ala de vreo 4-5 ori.10 topicuri? Baiete, arunca si tu un ochi pe Football Manager Forums - Sports Interactive Community. 10 topicuri? Facute de tine si cei 2 membrii ai comunitatii cumva? Oh da, ce comunitate, ce beneficii. Presupun ca toate linkurile tale de pe aici nu sunt deloc o incercare de a iti promova prostia.Pai ma rezum la informatii complete si nedenaturate. SIGames Community. Cat despre munca ta de researcher, Bogdan Stancu si Torje sunt exemple vii. | |||
|
| | #108 (permalink) | ||
|
Wow...senzational. Banuiesc ca ai gandit mult comparatia aia dintre forumul FMRo si SI Games. Si imi pare rau pentru tine ca nu ai inteles la ce ma refeream cu cele 10 topicuri, dar nu stau sa iti desenez. Tin sa felicit pe aceasta cale pe cei 2 forumisti din acea comunitate care au avut rabdare sa citeasca de 28352 de ori cele 10 topicuri si sa raspunda de 760 de ori la ele. Iti trebuie o vointa de fier pentru asa ceva. ![]() Dar inchei subiectul aici ca incep sa ma plictiseasca discutiile astea. Aici e vorba de FM, nu de care o are mai mare sau mai groasa. On-topic: vesti proaspete de la SI Games: - FM 2009 va fi disponibil pe DVD - S-a bagat un nou sistem de protectie si nu va mai fi nevoie sa ai discul in unitate cand joci - Demo lansat pe 2 noiembrie dupa miezul noptii | |||
|
| | #109 (permalink) | ||
|
sunt perfect de acord ca siteul lui este praf.. offtopic 95%, nu prea se mai vorbeste despre nimic concret, 80% dintre posturi nu numai ca sunt offtopic dar nu au nici o legatura cu nimic, posturi de 1 cuvant sau doar un smile, certuri apar frecvent dar nu mi se pare corect sa spui ca este el de vina pt tot ce se intampla acolo. p.s. si eu am fost zburat de acolo acum aproximativ 2 ani.. am incercat sa imi fac cont nou dar nu am reusit o perioada (imi dadusera ban pana in 2032 , apoi au ridicat banul si mi-am facut repede alt cont, dar calitatea forumului mi-a scazut interesul fata de a mai posta asa ca m-am rezumat doar la a citi iar in timp am ajuns sa mai intru odata la 2-3 luni
__________________ semnatura | |||
|
| | #110 (permalink) | ||
|
Iar incepi ma cu linkuri?! Cat despre comparatie, ai fi preferat sa-l compar cu ele.ro? Nu inteleg. Ce fel de informatii aveti acolo? Teste de genul: "cum sa iti faci barbatul sa nu-si mai arunce sosetele in vaza"? Quote:
Sa faca putina curatenie.
| |||
|
| | #111 (permalink) | ||
|
vad ca devine interesanta discutia... am si eu cont acolo, de vreun an, cand am descoperit site-ul ala, insa nu a fost ce ma asteptam. Eu jucam de vreo 3-4 luni si aveam nevoie de sfaturi, de pareri... acolo sunt vreo 10-15, poate mai multi, poate mai putini, n-am stat sa-i numar, care sunt "de-ai casei" si care doar fac misto de cei noi. Sincer, n-am primit ban, inca am contul, dar n-am mai intrat cred, din martie. singurul fel in care am ajuns sa pot discuta de la egal la egal cu ei a fost sa-i tuf in gura pe cativa, cu argumente si pledoarii ca la Curtea Militara, si apoi am fost lasat in pace, altfel nu esti acceptat; dar stiu cum e, am crescut in Berceni, cam aceiasi lege era si acolo: i-o dai unuia tare si te respecta apoi hienele. deci, ca sa nu deviez prea mult ma rezum la a spune ca nu e demn de a fi site-ul oficial al jocului in Rou, a cui e vina nu ma intereseaza, prefer forumul asta cu topicurile lui. Nu am invatat tactici noi de acolo sau alte lucruri folositoare, un singur topic mi s-a parut chiar bun, ala cu jucatori tineri si cu potential. in rest... cam slabut, e nevoie de info si pareri despre joc, nu despre inteligenta unuia sau a altuia. howgh!
__________________ Δρομιχαίτης | |||
|
| | #114 (permalink) | ||
| Quote:
- baza de date s-a inchis la inceputul lunii septembrie, cand la Rapid totul era frumos si voios si aratos. Problemele aparute in ultimele saptamani NU AU CUM sa fie reflectate in prima versiune a jocului din simplul motiv ca nu s-au mai putut face modificari asupra bazei de date. - tot din motivul mai sus mentionat vor exista jucatori supraevaluati si subevaluati, din cauza evolutiilor din acel moment. De exemplu, cine s-ar fi gandit ca Gaman va ajunge la nationala sau ca Muresan, din titular in tribuna in mandatul lui Andone, va ajunge o optiune principala pentru mijlocul nationalei. - mai apare si problema celor veniti din strainatate. Multe transferuri s-au facut pe ultima suta de metri si ca atare jucatorii au fost mutati direct in baza de date "mare" si nu au mai trecut prin baza "romana". In aceste conditii, ei vor aparea in joc cu atributele setate de HR din tara respectiva. Uneori aceste atribute pot fi mai mari sau pot fi mai mici decat valoarea reala a jucatorului si de aici alte probleme. Daca isi mai aduce aminte cineva dintre cei care au jucat versiunile mai vechi de FM, a existat un brazilian JUNIOR care a venit la Rapid. Atributele cu care a venit in Romania au fost de-a dreptul infioratoare (cativa de 19, chiar si un 20) fata de cum juca el. Revenind la cele semnalate de tine, vor putea fi reflectate de abia in 9.0.1. Orice alte discutii despre research, le putem purta oricand pe forumul de research dupa ce iese jocul. | |||
|
| | #115 (permalink) | ||
|
Uitati aici cateva videouri cu FM 2009. Football Manager 2009 Videos - Football Manager Forum Oricum mai avem inca putin si avem si demoul | |||
|
| | #116 (permalink) | ||
| Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } Last edited by PET; 01-11-2008 at 00:58.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #117 (permalink) | ||
|
pai parca in noaptea asta apare, demoul, nu?
__________________ galerie foto | |||
|
| | #120 (permalink) | ||
|
depinde de versiune, vezi link. din cate stiu eu nu poti juca decat turul campionatului. Football Manager 2009 demo pe 2 noiembrie
__________________ Noroc si pita unsa | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/49-football-managers/383584-football-manager-2009-a.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Download Football Manager 2009 v9.0.1 Patch | This thread | Refback | 27-07-2009 13:25 | |
| Download Football Manager 2009 v9.3.0 Patch for Mac | This thread | Refback | 30-05-2009 14:40 | |
| Download Worldwide Soccer Manager 2009 v9.3.0 Patch for PC | This thread | Refback | 11-05-2009 09:50 | |
| Download Football Manager 2009 v9.3.0 Patch for PC | This thread | Refback | 19-03-2009 17:30 | |
| Football Manager 2009 PC Downloads | This thread | Refback | 07-03-2009 19:15 | |
| Download Football Manager 2009 v9.3.0 Patch for PC | This thread | Refback | 07-03-2009 05:02 | |
| Football Manager 2009 PC Downloads | This thread | Refback | 02-11-2008 22:06 | |
| Football Manager 2009 PC Screenshots | This thread | Refback | 09-10-2008 22:53 | |
| Football Manager 2009 PC Simulator | This thread | Refback | 29-09-2008 18:33 | |