Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Notices

Thread Introduction
De reţinut! Orice user care cere / oferă crack-uri, CD Key-uri sau link-uri de download pentru versiunea piratată va fi banat.

Reply

LinkBack (9) Thread Tools
Old 27-10-2008, 16:48   #101 (permalink)
mi-e foameeee

osc1or's Avatar

Quote:
Originally Posted by atalbu View Post
Sincer, ma indoiesc. Si nu mai da linkuri la toate prostiile de siteuri.

dromy, depinde si de forma, si de cum pleaca (unul cu spatele, unul cu fata, adica positioning), nu e asa usor.
el este head-researcher pe Romania! deci nu te mai indoi tu ca te rupi...site-urile alea nu sunt prostii.. singurul in plus in discutia asta esti chiar tu!

osc1or is offline    Reply With Quote
Old 27-10-2008, 18:03   #102 (permalink)
Registered User

dromychaetes's Avatar

ar fi mult de discutat, insa atacantu e cu fata si fundasul cu spatele la o minge pe culoar. in fine, terminam cu astea, ca stiu ca am dreptate, si pot sa combat orice argument. deci, sper ca macar un sfert din problemele mentionate mai sus sa fie rezolvate... sunt optimist.

si inca ceva... pana nu apare 901, luati-l ca un joculet interesant de descoperit...parerea mea. o sa fie multe alte bug-uri pe care le vor rezolva cu timpul.

dromychaetes is online now    Reply With Quote
Old 27-10-2008, 18:25   #103 (permalink)
Registered User

atalbu's Avatar

Quote:
Originally Posted by osc1or View Post
el este head-researcher pe Romania! deci nu te mai indoi tu ca te rupi...site-urile alea nu sunt prostii.. singurul in plus in discutia asta esti chiar tu!
Stiu cine e ala, si ce e site-ul ala. Asta nu este decat un motiv in plus sa fac afirmatii ca cele de mai sus.

PS: nu te mai gudura asa

atalbu is offline    Reply With Quote
Old 27-10-2008, 18:37   #104 (permalink)
Registered User

edlund's Avatar

Sa inteleg ca te-a zburat de-acolo la un moment dat? :P

edlund is offline    Reply With Quote
Old 27-10-2008, 18:53   #105 (permalink)
Registered User

atalbu's Avatar

Nu numai.

Am nevoie de informatii, exista SIGames community. Am nevoie de downloads, exista sortitoutsi. Site-ul ala este redundant, greu de folosit si cu informatii incomplete sau denaturate.

Old 27-10-2008, 22:45   #106 (permalink)
Registered User

icub4ucm's Avatar

Quote:
Originally Posted by atalbu View Post
Sincer, ma indoiesc. Si nu mai da linkuri la toate prostiile de siteuri.
Prietene, ia un loc in banca si ia notite ca sa tii minte data viitoare ce ai de facut inainte sa spui toate prostiile.

Quote:
Originally Posted by Marc Duffy
I am also now able to confirm the specs required to play Football Manager 2009.
Please note that these specs are for the machines that we are offering technical support on - the game will work with other graphics cards, and on other spec machines, but as we are not offering technical support, we cannot list these on the system spec.
If your spec is lower than the minimum spec below, it is best to download the demo and try it on your machine, as the spec for the demo is the same as the full game.

Mac System requirements
The game is currently only being supported on Intel Mac's only, and the minimum requirements are - OSX 10.5.5, Nvidia Geforce 7300 / ATI X1600 Radeon. 1GB RAM.

PC System Requirements
OS - Windows Vista or XP
Processor Speed - Vista - 2.0GHz, XP - 1.4GHz Memory - Vista - 1GB, XP - 512MB Videocard - 128MB Nvidia FX 5900 Ultra, ATI Radeon 9800, Intel 82915G/82910GL or greater.

Please note that if your PC graphics card is not capable of playing the game with the 3d match engine, it will default to the 2d view from previous FM releases, but the game will still run.
Ce dubios de mult seamana cu astea de aici: Cerinte de sistem. Ptui, drace....dans...bebeluselor.

Quote:
Am nevoie de informatii, exista SIGames community. Am nevoie de downloads, exista sortitoutsi. Site-ul ala este redundant, greu de folosit si cu informatii incomplete sau denaturate.
Si inca unul din zecile de "fani" care se plang de calitatea proasta a strugurilor la care nu au ajuns. Chiar nu am chef de flameuri cu tine amice, asa ca rezuma-te la informatii "complete sau nedenaturate". Cat despre acel site redundant, in mod surprinzator gasesc aproape 10 topicuri NUMAI despre FM 2009. Ce redundant...

icub4ucm is offline    Reply With Quote
Old 28-10-2008, 09:50   #107 (permalink)
Registered User

atalbu's Avatar

struguri?! Amice, daca aveam ceva de castigat din a fi membru (brrr) al prostiei aleia, as fi fost. Da, imi asum greseala de a fi pierdut cateva minute din viata mea vizitand site-ul ala de vreo 4-5 ori.

10 topicuri? Baiete, arunca si tu un ochi pe Football Manager Forums - Sports Interactive Community. 10 topicuri? Facute de tine si cei 2 membrii ai comunitatii cumva? Oh da, ce comunitate, ce beneficii. Presupun ca toate linkurile tale de pe aici nu sunt deloc o incercare de a iti promova prostia.

Pai ma rezum la informatii complete si nedenaturate. SIGames Community.

Cat despre munca ta de researcher, Bogdan Stancu si Torje sunt exemple vii.

Old 28-10-2008, 10:28   #108 (permalink)
Registered User

icub4ucm's Avatar

Wow...senzational. Banuiesc ca ai gandit mult comparatia aia dintre forumul FMRo si SI Games. Si imi pare rau pentru tine ca nu ai inteles la ce ma refeream cu cele 10 topicuri, dar nu stau sa iti desenez. Tin sa felicit pe aceasta cale pe cei 2 forumisti din acea comunitate care au avut rabdare sa citeasca de 28352 de ori cele 10 topicuri si sa raspunda de 760 de ori la ele. Iti trebuie o vointa de fier pentru asa ceva.
Dar inchei subiectul aici ca incep sa ma plictiseasca discutiile astea. Aici e vorba de FM, nu de care o are mai mare sau mai groasa.

On-topic: vesti proaspete de la SI Games:
- FM 2009 va fi disponibil pe DVD
- S-a bagat un nou sistem de protectie si nu va mai fi nevoie sa ai discul in unitate cand joci
- Demo lansat pe 2 noiembrie dupa miezul noptii

Old 28-10-2008, 10:29   #109 (permalink)
mi-e foameeee

osc1or's Avatar

sunt perfect de acord ca siteul lui este praf.. offtopic 95%, nu prea se mai vorbeste despre nimic concret, 80% dintre posturi nu numai ca sunt offtopic dar nu au nici o legatura cu nimic, posturi de 1 cuvant sau doar un smile, certuri apar frecvent dar nu mi se pare corect sa spui ca este el de vina pt tot ce se intampla acolo.

p.s. si eu am fost zburat de acolo acum aproximativ 2 ani.. am incercat sa imi fac cont nou dar nu am reusit o perioada (imi dadusera ban pana in 2032 , apoi au ridicat banul si mi-am facut repede alt cont, dar calitatea forumului mi-a scazut interesul fata de a mai posta asa ca m-am rezumat doar la a citi iar in timp am ajuns sa mai intru odata la 2-3 luni

Old 28-10-2008, 10:54   #110 (permalink)
Registered User

atalbu's Avatar

Iar incepi ma cu linkuri?! Cat despre comparatie, ai fi preferat sa-l compar cu ele.ro? Nu inteleg. Ce fel de informatii aveti acolo? Teste de genul: "cum sa iti faci barbatul sa nu-si mai arunce sosetele in vaza"?
Quote:
dar nu mi se pare corect sa spui ca este el de vina pt tot ce se intampla acolo.
da' cine e de vina?! Criza? Tiganii? Basescu? Sa faca putina curatenie.

Old 28-10-2008, 15:58   #111 (permalink)
Registered User

dromychaetes's Avatar

vad ca devine interesanta discutia... am si eu cont acolo, de vreun an, cand am descoperit site-ul ala, insa nu a fost ce ma asteptam. Eu jucam de vreo 3-4 luni si aveam nevoie de sfaturi, de pareri... acolo sunt vreo 10-15, poate mai multi, poate mai putini, n-am stat sa-i numar, care sunt "de-ai casei" si care doar fac misto de cei noi. Sincer, n-am primit ban, inca am contul, dar n-am mai intrat cred, din martie. singurul fel in care am ajuns sa pot discuta de la egal la egal cu ei a fost sa-i tuf in gura pe cativa, cu argumente si pledoarii ca la Curtea Militara, si apoi am fost lasat in pace, altfel nu esti acceptat; dar stiu cum e, am crescut in Berceni, cam aceiasi lege era si acolo: i-o dai unuia tare si te respecta apoi hienele. deci, ca sa nu deviez prea mult ma rezum la a spune ca nu e demn de a fi site-ul oficial al jocului in Rou, a cui e vina nu ma intereseaza, prefer forumul asta cu topicurile lui. Nu am invatat tactici noi de acolo sau alte lucruri folositoare, un singur topic mi s-a parut chiar bun, ala cu jucatori tineri si cu potential. in rest... cam slabut, e nevoie de info si pareri despre joc, nu despre inteligenta unuia sau a altuia. howgh!

dromychaetes is online now    Reply With Quote
Old 30-10-2008, 14:35   #112 (permalink)
Registered User

Kortan's Avatar

Sunt curios cum o sa stea la 2009 cu bugetul Rapid,avand in vedere situatia actuala financiara si cine o sa fie trecut Chairman.??

Kortan is offline    Reply With Quote
Old 30-10-2008, 14:50   #113 (permalink)
Registered User

atalbu's Avatar

Pai dupa cum au fost toate FM cu campionatul Romaniei in ele, va fi prezentata situatia aparenta de prin iunie: fara numar fara numar.

Old 30-10-2008, 15:04   #114 (permalink)
Registered User

icub4ucm's Avatar

Quote:
Originally Posted by Kortan View Post
Sunt curios cum o sa stea la 2009 cu bugetul Rapid,avand in vedere situatia actuala financiara si cine o sa fie trecut Chairman.??
Din pacate lumea nu intelege un lucru si sunt ferm convins ca dupa ce se va lansa jocul, vor fi destui care se vor plange de varii chestii, care insa nu au acoperire. Cateva lamuriri sunt necesare:
- baza de date s-a inchis la inceputul lunii septembrie, cand la Rapid totul era frumos si voios si aratos. Problemele aparute in ultimele saptamani NU AU CUM sa fie reflectate in prima versiune a jocului din simplul motiv ca nu s-au mai putut face modificari asupra bazei de date.
- tot din motivul mai sus mentionat vor exista jucatori supraevaluati si subevaluati, din cauza evolutiilor din acel moment. De exemplu, cine s-ar fi gandit ca Gaman va ajunge la nationala sau ca Muresan, din titular in tribuna in mandatul lui Andone, va ajunge o optiune principala pentru mijlocul nationalei.
- mai apare si problema celor veniti din strainatate. Multe transferuri s-au facut pe ultima suta de metri si ca atare jucatorii au fost mutati direct in baza de date "mare" si nu au mai trecut prin baza "romana". In aceste conditii, ei vor aparea in joc cu atributele setate de HR din tara respectiva. Uneori aceste atribute pot fi mai mari sau pot fi mai mici decat valoarea reala a jucatorului si de aici alte probleme.
Daca isi mai aduce aminte cineva dintre cei care au jucat versiunile mai vechi de FM, a existat un brazilian JUNIOR care a venit la Rapid. Atributele cu care a venit in Romania au fost de-a dreptul infioratoare (cativa de 19, chiar si un 20) fata de cum juca el.

Revenind la cele semnalate de tine, vor putea fi reflectate de abia in 9.0.1. Orice alte discutii despre research, le putem purta oricand pe forumul de research dupa ce iese jocul.

Old 30-10-2008, 21:34   #115 (permalink)
Registered User

mariuskl's Avatar

Uitati aici cateva videouri cu FM 2009.

Football Manager 2009 Videos - Football Manager Forum

Oricum mai avem inca putin si avem si demoul

Cu Banik Ostrava inainte spre Gambrinus Liga.

mariuskl is offline    Reply With Quote
Old 01-11-2008, 00:58   #116 (permalink)
PET
Infectious Grooves

PET's Avatar

Quote:
Originally Posted by dromychaetes View Post
prietene, daca esti paralel cu sportul in realitate, vrei sa-l calculezi matematic? pe un sprint de 20 de metri dupa minge, accelerzi vreo 15-16... asa ca nu te da rotund cand esti patrat. ca doar nu prinzi in 5 metri aia 35 km/h, nu? sau cat prinde un sportiv de performanta.
inafara de asta, caz concret: mckain are acc. 10 si pace 10 in varianta 800 parca, macena gilberto are acc. 18 si pace 16... alergand paralel, fara contact, mckain il face pe gilberto... sa-l intrebam pe einstein cum se poate asa ceva... sau mai bine pe voi, ca voi stiti mai bine.
Pai de ce il depseste? Eu asa ma gandeam pana acum.
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by mariuskl View Post
Uitati aici cateva videouri cu FM 2009.

Football Manager 2009 Videos - Football Manager Forum

Oricum mai avem inca putin si avem si demoul
Chiar daca videourile sunt de calitate slaba, engineul nu arata rau. Deabea astept demo-ul.

Last edited by PET; 01-11-2008 at 00:58.. Reason: Automerged Doublepost

PET is offline    Reply With Quote
Old 01-11-2008, 11:34   #117 (permalink)
Registered User

edlund's Avatar

pai parca in noaptea asta apare, demoul, nu?

edlund is offline    Reply With Quote
Old 01-11-2008, 13:27   #118 (permalink)
mi-e foameeee

osc1or's Avatar

asa se pare...

Old 01-11-2008, 17:10   #119 (permalink)
Registered User

Kortan's Avatar

in varianta demo presupun ca poti sa joci doar in Anglia,nu???insa,ce perioada????un tur,un sezon,cat?????ca presupun ca mai mult de un sezon nu se poate.

Kortan is offline    Reply With Quote
Old 01-11-2008, 20:24   #120 (permalink)
Registered User

adijarca's Avatar

depinde de versiune, vezi link. din cate stiu eu nu poti juca decat turul campionatului.

Football Manager 2009 demo pe 2 noiembrie

adijarca is online now    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Thread Tools

Posting Rules