![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| fifa manager 09
BA da asta nu joaca nimeni? toti jucati footbal manager.... Nu inteleg o chestie aici...La contractele cu sponsorii am pe acolo si TV Contract dar in 6 sezoane nu am prins nici un contract de genul.Doar la echipele mari apare sau cum
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Nu joaca nimeni pentru ca este un joc plin de buguri. Pacat ca promitea ceva ... vers. 2009. Oricum odata cu patch-ul Update 2 se poate juca si de cei cu versiuni originale si de cei cu versiuni NE-originale si pot spune ca cu acest patch si cu alte cateva care adauga multe elemente grafice, jocul arata foarte bine este foarte complex si merita sa ii acorzi ceva atentie.Legat de problema ridicata de tine sincer nu am nici o idee. O sa joc, o sa cercetez problema si eventual daca gasesc vreun raspuns scriu aici. Oricum ceea ce mi-a placut la acest joc este ca baza de date este activa chiar daca tu iti alegi doar 2-3 tari in care sa joci (ma refer la DB cu jucatori). Plus ca mie imi place ca manager sa incep cu o echipa mica si sa am succese mari cu ea si apoi sa ma AUTO-Transfer la o echipa mare dintr-o liga superioara, sau de ce nu la o liga din alta tara aleasa de mine la inceput . Fifa Manager are foarte bine modul acesta implicat ... sa iti creezi o cariera de manager pe la mai multe cluburi si asta chiar imi place foarte mult. Oricum parerea mea este ca e bine sa le joci pe ambele adica si FM2009 care are totusi o doza de realism mai bine conturata.Fifa Manager este mai putin realist. Unul din aspecte care pe mine ma deranjeaza este ca toate meciurile se joaca in aceeasi zi la aceeasi ora. FALS avand in vedere realitatea .Plus ca modurile de cupe europe sunt destul de prost realizate. Tot ce am scris reprezinta parerile mele personale. Multumesc
__________________ Abit AW9D || Intel Core2 Duo E6400 Dual Core || 4GB@800Mhz A-DATA Extreme Edition|| 640GB Seagate+Maxtor SATA-2 16MB 7200.10 || ASUS GTX 260 || | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
am si eu o intrebare am descarcat fifa manager 09 si cand dau click pe autorun nu imi intra pur si simplu nu se intampla nimik va rog ajutati-ma
__________________ Peste uitarea timpului doar unul singur va straluci. Deasupra veti vedea pe cel adevarat. Pentru ca am echipa, Pentru ca am SANGE in instalatie, Si pentru numele DINAMO!/foot yeah copa/ | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Contractul tv merge doar in ligile germane
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Mai joaca cineva asta? Ceva hinturi sa reusesc o cooperare cu vreun club?(poza 2)
|
| | #7 (permalink) | ||
| Quote:
A). Cumperi jocul (este cea mai buna varianta) B). Instalezi patch-ul 2 oficial "cu tot ce trebuie"
__________________ Abit AW9D || Intel Core2 Duo E6400 Dual Core || 4GB@800Mhz A-DATA Extreme Edition|| 640GB Seagate+Maxtor SATA-2 16MB 7200.10 || ASUS GTX 260 || | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2009 |
Eu nu am stiut ca FM2009 are si optiune 3d ca nu m-as mai atinge de fifa manager si nu pt ca e un joc urat sau nush ce da are unele lucruri total nerealiste adica ca sa te ridici cu o echipa mica dintr-o tara mai micuta e aproape imposibil nu poti negocia cum ar trebui bugetul si pierzi unele pt ca se buguieste un jucator si sare pe loc sau ceva de genu. Are potential ca joc dar de 3 ani incoace parca tot la fel e cu mici schimbari ar trebui sa-l schimbe jocul din temelii sa-l faca mai realist si daca tot faca la asta sa faca si la fifa ca si acolo devine cam monoton. Asta e parerea mea na nu trebuie sa fiti in conformitate cu ea | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |