![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Cautare joc manager
De ceva timp sunt in cautarea unui manager de fotbal mai vechi. Mentionez ca nu imi mai aduc aminte multe lucruri despre el, decat: - avea optiunea ca in timpul jocului sa dai un telefon si sa faci blat, astfel incat sa castigi jocul - te puteai plimba prin birouri - avea o grafica destul de draguta pentru acea vreme - puteai urmari jocul - are cel putin 6-7 ani
__________________ | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Nu este seria CM sau FM. Jocul este vechi, nu a avut continuari. Liga 1 nu avea, jocul era de pe vremea cand inca juca Hagi, tin minte ca il aveam in echipa. Jocul avea in meniu dragutz, existau icoane mari pentru atunci cand erai in birou, sau la antrenament. Caracteristica principala era aceea legata de aranjarea meciurilor, contra unei sume de bani in timpul meciului indiferent de scor puteai iesi castigator.
__________________ | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2002 Location: numai acasa nu :( |
cred ca stiu de ce joc zice dar imi scapa numele ![]() Am jucat si eu un joc asemanator (daca nu cumva e acelasi) si puteai sa pariezi pe echipa ta sau echipa adversa. Puteai sa faci blaturi (nu intodeauna iesea asa cum vroiai tu) si uneori te prindea cand faceai blaturi, te dadea in ziar ca ai facut blat. Mi se pare ca puteai sa iti motivezi echipa cu o suma de bani sa joace mai bine, puteai sa faci cam tot ce se face in ziua de azi. La vremea lui a fost revolutionar din punctu meu de vedere. Mi se pare ca este din 97-98 dar nu bag mana in foc. Meciurile puteai sa le vezi sau sa le simulezi. Stiu ca era si un cheat la el, daca ofereai un contract de 999999999 $ unui antrenor si dupa aia ii prelungeai contractul, ala iti baga in fiecare luna vreo 13.000.000$ in visterie ![]() Doamne.. good old times. LE: Ultimate soccer manager
__________________ fara semnatura azi.. deh, reguli Last edited by nemesys; 16-04-2009 at 21:21.. Reason: AAAAHAAAAAAAAAA, found it :D | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
daca doresc ceva la noile managere este acel sistem de PARIERE care il detinea USM 98....era bestial sa poti paria
__________________ Abit AW9D || Intel Core2 Duo E6400 Dual Core || 4GB@800Mhz A-DATA Extreme Edition|| 640GB Seagate+Maxtor SATA-2 16MB 7200.10 || ASUS GTX 260 || | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |