![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2001 | cm 01/02
Am o tactica buna la Chanmp Manager daca va intereseaza. Daca vreti, trimiteti-mi un mail la ionutmihai@hotmail.com
__________________ The braves are first to die! | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
:fuckoff: :fuckoff: :fuckoff: Am alta si mai buna ! Cu BARCELONA nu am pierdut nici un meci ! Si am luat LIGA, CUPA CAMPIONILOS si SUPER CUPA SPANIEI (sau cum ii)! www.cmgamers.com
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Lol
Bai dar daca joci cu o echipa de top in care ai supervalori e chiar de plans sa nu te mentizii in frunte .... De exemplu eu joc cu Parma care in sezonul 2001-2002 e destul de slabita de jucatori buni iar acolo am reusit sa casthig aproape tot fiind batut de Roma in finala cupei ... sau un sfat dac esthi bun incepe cu o echipa de divizii inferioare ... de exemplu Ascona in div C1 .... eu am reushit in 5 ani sa joc in Liga Campionilor ... tare as vrea sa vad cum te descurci !!!!
__________________ In hell I am ... From hell i'm returning ... | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Da ! Adevarat ! Dar cu tactica asta si cu echipe slabe am reusit sa fac ravagii. Nu stiti vre-un site "W" de unde pot sa iau versiunea 01/02 . Scritei-mi pe bogdan1ro@yahoo.com . plz . ca eu am tot cautat. --------------- BARCELONA e cea mai tare echipa ! Si la BANI si la JUCATORI !
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Ploiesti |
Eu joc cu MANCHESTER UNITED si am o dilema ! Cum naiba ajung sa joc si eu in Camionatul cluburilor ca am castigat tot ce se putea : Campionatu , League Cup , FA Cup , Cupa Campionilor , Super Cupa si apoi CUpa Intercontinentala . Ce mai trebuia ??????????????/
__________________ Step into the light ..... | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Tata....
Tu te referi la cupa mondiala a cluburilor ... :PPP Asta se intampla cam odata la doi ani ... dar asta mai si varia .. de ex. la mine a fost din an in an vreo cinci ani la rand shi dupa accea a inceput sa varieze ... la un an sau la doi ... nu stiu ce e cu jocul tau de nu apare shi la tine cupa asta .. shi de obicei participi la ea decat daca castigi Liga Campionilor ... Good luck la cupa mondiala
|
| | #12 (permalink) | ||
| Tactici în CM 01-02
ªtim(sau poate nu) cu toþii cã în versiunea anterioarã era foarte simplu sã câºtigi cu aºa-numitele formaþii înguste . E, în versiunea asta nu se mai poate. Prima întrebare: când faceþi o tacticã umblaþi la w-woball screen? Doi: Ce fel de formaþie de joc folosiþi? Trei: Cât vã þine o tacticã pânã sã fie cracked În încheire, nu ºtiu dacã ºtiþi toþi, dar SI au anunþat o schimbare completã la capitolul tacticã, în sensul cã va dispãrea w-wo ball screen. Încã nu se ºtie ce se va implementa.
__________________ Time pays us but with earth & dust, and a dark, silent grave. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
In sfarsit vad si eu meritele acestui superb joc recunoscute.Eu ma joc doar de vreo 4 ani si pot sa spun ca ce m=a impresionat foarte mult la aceasta versiune este ritmul de deyvoltare al jucatorilor daca ii joci destul de des.Cel mai bun exemplu este un atacant de la Westham , Defoe care dupa un an ajunge superjucator , luati=l ca e bun. Aia care vor cu adevarat sa faca transferuri multe sa dea banii in monthlz installments pe ìè luni ca asa nu scad aproape deloc banii de transferuri .Asa poti sa ii iei pe Nesta , Crespo , Vieira , si Mpenza de la inceputul campionatului la Real.Daca te misti repede poti sa=i inscrii si in Liga Campionilor=pe Nesta si pe Crespo. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| ...
Eu joc de cativa ani 3-5-2 si variante... 3-4-1-2, 5-3-2 ... etc Schimbari la tactica? sper sa se realizeze "2d match engine"... poate aflam de pe noul lor site ce va fi gata in cateva saptamani
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
calma te , mark woodg (bossul de la research e in luna de miere... luna de miere care la el dureaza 2 luni pana in aprilie ![]() oricum e inlocuit de 2 tipi... daca apare ceva va zic... pana atunci urmariti-va echipele cand incepe campionatul siteul? da-i click pe www la un post de al meu... aia ar putea fi prima pagina... dar nu sunt f multumit de design ...
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Luna de miere
LOL 2 luni! N-aº putea sã iau ºi eu o vacanþã de 2 luni sã scap de clasa 8-a niþel? Mie îmi place prima paginã, în afarã de partea din stânga jos unde e "Championship manager 01-02" Nu mai începe odatã campionatu ãsta, cã mã streseazã. ªi-aºa joacã prost, acu au luat ditamai vacanþa ca sã uite complet cum se joacã sportul ãsta
__________________ Time pays us but with earth & dust, and a dark, silent grave. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Too bad
Pet ai jucat asta ?? 2001-2002 ?? E super si in plus are shi echipele romanesti .. adik nu potzi sa joci cu ele dar potzi sa itzi cumperi jucatori romani .. gen claudiu raducanu shi altzii ... Il stii pe Raducanu ?? Ala care vroia sa stea intr-un bloc notes ??? Eu sunt rapidist de aia am zis .. go Poli ??
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Am jucat. Dar putzin. Imi datea NOT RESPONDING ! Si alt joc nu mai incepeam ! Si l-am sters ! Ce ma suparat e ca nu l-am gasit pe JEAN BARBU ! Care la 2000/2001 e super bun. Adica nu chiar......dar a ajuns sa-l inlocuiasca pe OVERMARS in atac !P.S. Zlatan Ibrahimovic ! <-try the guy !
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|