![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| Aha
L-am gasit ... era pe undeva prin suedia .. la Helsimborg ... super tare gagiul ... Dar nu e singurul ... Am jucat cu helsimborg shi am ajuns in finala cupei UEFA .. plus am gasit shi inca 3 sau 4 jucatori suedezi super buni ... unul de la AIK Stkoholm ... Tar..(nu mai stiu cum ..) in orice caz e pusti shi attaking milfielder ... super tare si el ...
__________________ In hell I am ... From hell i'm returning ... | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
| Mda era al lui ken
Pacat ca nu mai joci ... ar fi fost marfa dadeam unul in multiplayer ... poate alta data ... Apropo jucatzi FIFA 2002 ??? se face campionat de FIFA 2002 .. ca presupun ca daca va place managerul poat va place si FIFA
__________________ In hell I am ... From hell i'm returning ... | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 |
Salut. Am si eu o problema grava, daca ma poate ajuta careva. Si eu sunt un fan infocat al cm 01-02, cel mai reusit dupa parerea mea. In fine, sa trecem la probleme... Nu pot sa ma mai joc de la un timp. Cand dau Start New game, imi zice: "THERE IS NOT ENOUGHT AVAILABLE SYSTEM MEMORY TO CREATE THE GAME. PLEASE FREE UP SOME MORE AND TRY AGAIN" .. am si reinstalat win, am incercat toate posibilitatile, am si eliberat spatiu, am inchis si toate aplicatiile ce puteau ocupa memorie virtuala. Spuneti-mi va rog ca se fac ? Astept raspuns, please help!!! I need to play | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|