Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Notices

Thread Introduction
De reţinut! Orice user care cere / oferă crack-uri, CD Key-uri sau link-uri de download pentru versiunea piratată va fi banat.

Reply
LinkBack (9) Thread Tools
Old 03-11-2009, 21:53   #681 (permalink)
Registered User

BogdanDiCanio's Avatar

Quote:
Originally Posted by Slower View Post
e down for maintance sortitoutsi.net...
da asa e

http://www.SiteVacuum.com/publisher/...IconShadow.gifhttp://www.SiteVacuum.com/publisher/...IconShadow.gif

BogdanDiCanio is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2009, 22:14   #682 (permalink)
mi-e foameeee

osc1or's Avatar

bogdandicanio ce naiba sunt linkurile alea care le tot pui?

osc1or is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2009, 22:23   #683 (permalink)
Registered User

BogdanDiCanio's Avatar

sincer nici eu nu stiu osc1or .. cand postez imi apar automat.. ce sa fac?

http://www.SiteVacuum.com/publisher/...IconShadow.gifhttp://www.SiteVacuum.com/publisher/...IconShadow.gif

Old 03-11-2009, 22:25   #684 (permalink)
Registered User

dromychaetes's Avatar

e imposibil ce se intampla. o iau de la capat. Am amendat 8 jucatori pentru prestatie slaba (cred ca orala). NU joaca nimic domnii jucatori. Aviz amatorilor: pe langa Mota de la Ceara, la inceput de joc sunt pusi pe lista de transferuri Paletta de la Boca si Waldo Ponce, amandoi DC de super-clasa. fiecare sub 1 mil, dar ca sa vina, salarii de 800k pe an. Am mai adus un DL uruguayan, Pablo Lima si oamenii nu se inteleg deloc, cred ca din cauza ca vorbesc limbi diferite... chiliana, uruguayana si argentiniana sunt ataaat de diferite... isi dau cu stangul in dreptul si iau goluri aiurea, sa nu mai vorbesc de momentele de incantare pe care le ofera Rada cand are sansa (lui -nesansa mea) sa intre pe teren si sa-si arate calitatile.
Juan Manuel Torres e o alegere destul de slaba, are agression 20 si mi-a luat 2 rosii la rand, desi i-am pus tackling normal... easy e deja fotbal feminin.
Mai fac o incercare cu Steaua si apoi trec la liga a 3-a, Juventus Bucuresti ma asteapta sa-i duc pe culmile gloriei.

P.S. Costin, cum merge Jodlowiec?

dromychaetes is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2009, 22:42   #685 (permalink)
Registered User

greselile din aparare sunt o problema a motorului jocului si cica deja e programat sa se revada asta la urmatorul patch , nu e vina lui rada sau ce semiamatori mai sunt pe la noi in campionat, aceleasi greseli copilaresti si la fel de dese le fac si jucatorii worldclass.

la mine sta buffon cu mingea la picior sa vina atcantul de la jumatea terenului sa i-o ia si sa-i dea gol sau cannavaro si chiellini dau pase la adversar , nu marcheaza si se uita la ala cum sta singur intre ei si asteapta pasa insa daca e recunoscut buggul de producatori nu prea avem ce face decat sa asteptam patch.

represor is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2009, 22:51   #686 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

Quote:
Originally Posted by dromychaetes View Post
P.S. Costin, cum merge Jodlowiec?
Foarte bine, chiar daca Mercado il eclipseaza grav de tot (ei doi sunt titulari, dar cel din urma da goluri si iese si MOM din cand in cand )

Quote:
Aviz amatorilor: pe langa Mota de la Ceara, la inceput de joc sunt pusi pe lista de transferuri Paletta de la Boca si Waldo Ponce, amandoi DC de super-clasa.
Mie inca nu imi vine sa cred cat de bine joaca Mota, e de departe transferul sezonului (350K ). El si Tanase ca extreme, cu switching de pozitii = win

Quote:
i-am pus tackling normal... easy e deja fotbal feminin.
Deloc. Easy inseamna atac cand ai sanse >75% sa castigi balonul, medium >50% si hard >25%. Daca omul are tackling <10, easy e cea mai buna varianta (altfel va lua rosii mereu)

Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail.
Schimb: Nokia E65 cu un telefon cu GPS Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X)

C05T1N is online now    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 03-11-2009, 23:46   #687 (permalink)
Registered User

Grigore Mafiotu's Avatar

merge dar nu de unde am ramas..joc din vara 2012 fara probleme la otelul..echipa schimbata complet...fac niste poze maine dupa ce vin de la antrenament...

Nb all

Grigore Mafiotu is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2009, 00:06   #688 (permalink)
Registered User

dromychaetes's Avatar

merci pentru sfat, ii mai dau o sansa lui Torres, l-am avut si la 08 si la 09 si a fost bestial.
Nu stiu ce sa fac cu Mercado... jumping 8 si heading 11... sunt in dubii daca sa-l iau sau nu.

dromychaetes is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2009, 00:40   #689 (permalink)
Registered User

koko88's Avatar

jocul asta a inceput sa devina un fel de fifa.toti mucosii au inceput sa-l joace.nu e nimic rau sa ai 11-12 ani si sa joci manager,asa eram toti la un moment dat dar noi nu vorbeam cu ba cu tz,k si stiam sa scriem macar.

incep si eu acum cu steaua.l-a luat cineva pe rivaldo?din skill nu arata chiar asa rau,ma asteptam sa aiba calitatile fizice mai slabe dar se tine ok.e mai rapid ca majoritatea fundasilor din campionat

koko88 is online now    Reply With Quote
Old 04-11-2009, 00:51   #690 (permalink)
Registered User

Jose Mourinho's Avatar

Hah, numai mucosii de 11-12 ani care jucau fifa inainte au inceput sa numeasca atributele 'skill-uri'

Jose Mourinho is online now    Reply With Quote
Old 04-11-2009, 01:16   #691 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by koko88 View Post
jocul asta a inceput sa devina un fel de fifa.toti mucosii au inceput sa-l joace.nu e nimic rau sa ai 11-12 ani si sa joci manager,asa eram toti la un moment dat dar noi nu vorbeam cu ba cu tz,k si stiam sa scriem macar.

incep si eu acum cu steaua.l-a luat cineva pe rivaldo?din skill nu arata chiar asa rau,ma asteptam sa aiba calitatile fizice mai slabe dar se tine ok.e mai rapid ca majoritatea fundasilor din campionat
si crezi k vine la steaua?

CiprianoRonaldo is online now    Reply With Quote
Old 04-11-2009, 02:23   #692 (permalink)
Registered User

co5T1n, problema cu amicalele din iarna nu o fi pt ca ai setat inceperea jocului din iulie 2009 in alta tara decat ro? ca eu asta am facut, si ma gandesc ca de la asta o fi (desi am niste dubii). nici eu nu pot juca amicale in pauza si ma streseaza la maxim. dupa ce am revenit, in primul meci mi-am furat-o iar jucatorii erau aproape de UNF.

---------- Post added at 02:23 ---------- Previous post was at 02:07 ----------

si sa facem si o dedicatie speciala, cu cei care 'manageri-eaza' pe dinamo, ca nu se mai zice 'antreneaza' si care viseaza sa joace in liga cepies LIG:

Te-Japka - Blog Sportiv + Monden: MATERIAL VIDEO EVENIMENT 2005

Auditie placuta!

1ceb0x is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2009, 03:00   #693 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by 1ceb0x View Post
co5T1n, problema cu amicalele din iarna nu o fi pt ca ai setat inceperea jocului din iulie 2009 in alta tara decat ro? ca eu asta am facut, si ma gandesc ca de la asta o fi (desi am niste dubii). nici eu nu pot juca amicale in pauza si ma streseaza la maxim. dupa ce am revenit, in primul meci mi-am furat-o iar jucatorii erau aproape de UNF.

---------- Post added at 02:23 ---------- Previous post was at 02:07 ----------

si sa facem si o dedicatie speciala, cu cei care 'manageri-eaza' pe dinamo, ca nu se mai zice 'antreneaza' si care viseaza sa joace in liga cepies LIG:

Te-Japka - Blog Sportiv + Monden: MATERIAL VIDEO EVENIMENT 2005

Auditie placuta!
eu iti urez ce ti-a urat si ala de a dat comment akolo...cred k toti dinamovistii asta iti ureaza...sa ai frigiderul plin de carne de sarbatori!

CiprianoRonaldo is online now    Reply With Quote
Old 04-11-2009, 09:58   #694 (permalink)
Registered User

ianaflorin's Avatar

Nu vezi ma ca la Dinamo pleaca jucatorii si dupa 1 an se intorc inapoi ca n-au valoare ? ) Niculescu,Moti,Tamas ....

ianaflorin is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2009, 10:57   #695 (permalink)
Registered User

BogdanDiCanio's Avatar

Quote:
Originally Posted by ianaflorin View Post
Nu vezi ma ca la Dinamo pleaca jucatorii si dupa 1 an se intorc inapoi ca n-au valoare ? ) Niculescu,Moti,Tamas ....
da asa e sa-l vedem si pe danciulescu

Old 04-11-2009, 11:41   #696 (permalink)
Registered User

ianaflorin's Avatar

Chiar nu se uita nimeni ?? cei care aveti 10.0.1 instalat la voi in celelalte campionate care le aveti selectate tot asa se fac varza stemele ? plus ca echipamentele sunt numai cele de acasa...chiar daca echipa joaca in deplasare si ar trebui sa joace in alta culoare , joaca numai in culorile de acasa. MA REFER LA ECHIPAMENTELE DE LA INOFRMATION
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	123.jpg
Views:	103
Size:	331.3 KB
ID:	545987  

Old 04-11-2009, 11:46   #697 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

Quote:
Originally Posted by koko88 View Post
l-a luat cineva pe rivaldo?din skill nu arata chiar asa rau,ma asteptam sa aiba calitatile fizice mai slabe dar se tine ok.e mai rapid ca majoritatea fundasilor din campionat
Quote:
Originally Posted by CiprianoRonaldo View Post
si crezi k vine la steaua?
Vine, scout-ii spun ca e extremely interested in joining Steaua. Problema e salariul, cere intre 4.5M si 6M/an

Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail.
Schimb: Nokia E65 cu un telefon cu GPS Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X)

C05T1N is online now    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 04-11-2009, 12:38   #698 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by ianaflorin View Post
Chiar nu se uita nimeni ?? cei care aveti 10.0.1 instalat la voi in celelalte campionate care le aveti selectate tot asa se fac varza stemele ? plus ca echipamentele sunt numai cele de acasa...chiar daca echipa joaca in deplasare si ar trebui sa joace in alta culoare , joaca numai in culorile de acasa. MA REFER LA ECHIPAMENTELE DE LA INOFRMATION
eu cred ca ai 'instalat' tu gresit stemele...

Old 04-11-2009, 12:48   #699 (permalink)
Registered User

ianaflorin's Avatar

Quote:
Originally Posted by 1ceb0x View Post
eu cred ca ai 'instalat' tu gresit stemele...
nu am nicio stema instalata !! alea sunt stemele jocului. si chestia cu echipamentele din ce cauza mai e ??

Old 04-11-2009, 13:03   #700 (permalink)
Registered User

atunci chiar nu am nicio idee! apropo, va recomand un MC excelent. TINGA!

Click image for larger version

Name:	tingaaaa.PNG
Views:	184
Size:	174.8 KB
ID:	546001

cumparat de la ponte preta. poate cea mai buna achizitie din retur. tine mijlocul foarte bine, si in fata lui sta toja. Avand in vedere ca Toja e trequarista, Tinga e nevoit sa tina mijlocul aproape singur, ajutat pe benzi de grzelak si tanase.

PS: cine mai joaca cu steaua, ar fi o idee buna sa ii spuneti lui cristian tanase sa 'place shots'. mie dupa ce a terminat procesu de invatare a acestei faze, a inceput sa imi dea gol pe meci....

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Thread Tools

Posting Rules