![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| De reţinut! Orice user care cere / oferă crack-uri, CD Key-uri sau link-uri de download pentru versiunea piratată va fi banat. |
![]() |
| LinkBack (9) | Thread Tools |
| | #742 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 Location: Resita | Quote:
| ||
|
| | #745 (permalink) | ||
| Quote:
Hai k nu o scoatem asa la capat. Intrebare...ce instructiuni folositi la fundasii laterali si cu ce rezultate?
__________________ Silence!!! I keel you!!! | |||
|
| | #746 (permalink) | ||
|
grigore mafiotul ai 33 de ani?? ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.SiteVacuum.com/publisher/...IconShadow.gifhttp://www.SiteVacuum.com/publisher/...IconShadow.gif | |||
|
| | #749 (permalink) | ||
| Quote:
nu..de ce mai intrebat? | |||
|
| | #751 (permalink) | ||
|
am citit crucis, tu zici laterali, eu inteleg centrali. pai full-back cu support amandoi. cu mijlocasii laterali am avut belele dar acum ii tin pe wide midfielder, unul pe support si unul pe atac. ca winger sau defensive winger nu veneau in aparare idiotii.
__________________ Δρομιχαίτης | |||
|
| | #752 (permalink) | ||
|
Pai full-backs cu support + wingers = fail, ori una - ori alta.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Schimb: Nokia E65 cu un telefon cu GPS Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #754 (permalink) | ||
| Sa ne punem pe joc :D
Astazi mi-a ajuns si mie jocul! Ce sa zic... Imi placea mai mult vechiul skin! In schimb mi se pare mai pentru newbie construirea unei tactici! Fata din ceilalti ani! Suporterii sunt de 3 ori mai mari decat jucatorii in modul 3D si cam atat am putut remarca! Si am facut si niste prim transferuri! Ms Cost1n pentru sfatul cu MOTA! Chiar joaca brazilianul!
| |||
|
| | #755 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2009 |
Am terminat primul sezon cu Otelul Galati pe un loc surprinzator 3,am reusit sa impiedic pe Timisoara sa castige campionatul invingandui cu 2-0 la mine acasa,Dinamo a reusit sa castige Liga 1 .Steaua si cu Rapid s-au miscat ceva mai bine fata de salvarea trecuta.Am reusit sa il aduc si pe Cristaldo,da m-a dezamagit,baza ramane tot Lopez,si un transfer destul de reusit,Cocis liber a acceptat sa joace pentru mine in retur si a facut-o destul de bine .Fundasul Verkhovtsev a facut un sezon excelent a terminat cu 7.20 si 5 goluri,se pare ca nu a clacat,deci e bine pana acuma.Am reusit sa il vand pe Kolev la Vit.Guimaraes pe 3 mil o suma mare pentru un portar de 34 de ani....acuma sunt in cautarea unui playmaker,am vazut un jucator interesant Zezinho de la Juventude care cer 2,4 mil pe el si jucatorul vrea sa vina la Otelul | ||
|
| | #758 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2009 | Quote:
,sper sa mai creasca la pret....Vreau sa il folosesc si pe Abraham sa vad ce poate desi | ||
|
| | #759 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 |
salutare,joc cu liverpool(desi are buget doar 3 milioane!!!!) si am rezultate contradictorii.... bat pe manchester cu 4-0 si pierd cu everton 6-2 ..n-am scapat de vesnica problema a portarilor care mereu devin eroi in meciurile cu mine...Pentru cine vrea,ar fi interesant sa incepem mai multi intr-un campionat.Bafta! Astept PM | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/49-football-managers/496384-football-manager-2010-a.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Download Football Manager 2010 Vanilla Mac Demo | This thread | Refback | 15-10-2009 19:48 | |
| Download Football Manager 2010 Vanilla Demo | This thread | Refback | 15-10-2009 16:00 | |
| Streaming Football Manager 2010 Match Engine Trailer (HD) | This thread | Refback | 30-09-2009 16:12 | |
| Football Manager 2010 PC Downloads | This thread | Refback | 29-09-2009 21:10 | |
| Streaming Football Manager 2010 Match Engine Trailer #2 (HD) | This thread | Refback | 28-09-2009 20:07 | |
| Streaming Football Manager 2010 Tactics Trailer (HD) | This thread | Refback | 28-09-2009 16:39 | |
| Football Manager 2010 PC Simulator News | This thread | Refback | 17-08-2009 03:53 | |
| Football Manager 2010 PC Screenshots | This thread | Refback | 12-08-2009 20:37 | |
| Football Manager 2010 PC Simulator | This thread | Refback | 12-08-2009 18:37 | |