![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| De reţinut! Orice user care cere / oferă crack-uri, CD Key-uri sau link-uri de download pentru versiunea piratată va fi banat. |
![]() |
| LinkBack (9) | Thread Tools |
| | #821 (permalink) | ||
|
My Documents/Sports Interactive/Football Manager 2010/graphics/kits
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Schimb: Nokia E65 cu un telefon cu GPS Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #823 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 |
voua va merge sa faceti amicale in iarna? http://www.99poze.ro/hotlink/tn_46a0...9ae5de1da0.jpg echipa mea ... ![]() abia l-am vandut pe kieran richardson cu 8 mil | ||
|
| | #824 (permalink) | ||
|
S-a discutat deja faza cu amicalele pe ultimele 4-5 pagini.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Schimb: Nokia E65 cu un telefon cu GPS Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #826 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Mandru cu "M" mare ca sunt roman | |||
|
| | #829 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2009 |
da lol iana. stiu ce am facut! nu e o surpriza pt multi si nici pt mine. era vorba de ce scrie acolo si cum o scrie. da vad ca voi sunteti prea artagosi dimineata. Ma rog, la mine e dimineata. In fine, HF nervosilor!
__________________ "Cum zic aaa, e greu nu? Tre sa facem bine, sa nu facem rau, nu?" | ||
|
| | #830 (permalink) | ||
|
Un start bun ... o victorie 2-0 cu Astra. Daca as reusi sa il aduc si pe Ovidiu Herea ar fi super, dar cere salariu cam mare. Din iarna vine si Varga pentru 1,5 mil.. nu stiu ce sa fac , sa mai aduc un mijlocas central ?
__________________ Mandru cu "M" mare ca sunt roman | |||
|
| | #833 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2009 |
este foreign si nu il pot lua ca nu are loc in echipa. deja am 5 foreigneri si cativa pe bara care sunt de primu 11. deci imi trebuie unul din europa. am incercat peste tot. nimeni nu vinde nimic. am vrut sa-l iau pe sarghi, da mi l-a suflat timisoara in ultima secunda...asta e, daca nu iau nimic joc cu mustata. si asa am jucat cu el mai tot campionatu trecut pe dreapta si avea media 7 mereu. Avand in vedere ca anul asta nu particip in uefa din cauza locului ocupat sez trecut, cred ca pot lasa asa....
__________________ "Cum zic aaa, e greu nu? Tre sa facem bine, sa nu facem rau, nu?" | ||
|
| | #836 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 Location: Craiova |
am mai intrebat de 2 ori da' vad ca sunteti preocupati sa le raspundeti unor mascarici.am o problema.am incercat tot ce stiu da' nu merge.problema e urmatoarea: joc cu u.craiova deci n-am acces la cupe europene in primul sezon.la 2009 chiar daca nu jucam in europa vedea meciurile din ucl si uefa ca si cum as fi jucat acolo,intelegeti voi.cum fac sa-mi apara meciurile inainte sa se joace?fara sa dau la world-europe-etc
| ||
|
| | #839 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2009 |
Am inceput meciurile din EuroCup,m-am calificat invingand pe Rubin Kazan scor 3-2 la ei si 3-0 la mine,in grupa joc cu Besiktas,Sporting CP,Anorthosi.Dupa 3 meciuri am 2-1-0 egal in primul meci cu Sporting(1-1) la mine acasa apoi am invins pe Anorthosi(1-0) in deplasare,si surprinza,am reusit sa bat pe Besiktas(2-1).Am reusit sa aduc la echipa pe Zezinho(AMLC-Juventude-2,5mil),Kryvtsov(DC,DM,MC-Metalurg ZP-2,4mil),Mrdja(FC-free),Lewandoski(FC-1.7mil-Lech),banii ii dau in rate de 24 months.Lewandoski joaca excelent si in campionat si in cupa dar din pacate s-a rupt si va sta pe bara ceva timp,surpriza vine de la Cocis care se parca ca a explodat joaca din ce in ce mai bine. | ||
|
| | #840 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2009 | Quote:
singura modalitate din cate stiu este sa intri in setings->detail level->si iti alegi acolo........ | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/49-football-managers/496384-football-manager-2010-a.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Download Football Manager 2010 Vanilla Mac Demo | This thread | Refback | 15-10-2009 19:48 | |
| Download Football Manager 2010 Vanilla Demo | This thread | Refback | 15-10-2009 16:00 | |
| Streaming Football Manager 2010 Match Engine Trailer (HD) | This thread | Refback | 30-09-2009 16:12 | |
| Football Manager 2010 PC Downloads | This thread | Refback | 29-09-2009 21:10 | |
| Streaming Football Manager 2010 Match Engine Trailer #2 (HD) | This thread | Refback | 28-09-2009 20:07 | |
| Streaming Football Manager 2010 Tactics Trailer (HD) | This thread | Refback | 28-09-2009 16:39 | |
| Football Manager 2010 PC Simulator News | This thread | Refback | 17-08-2009 03:53 | |
| Football Manager 2010 PC Screenshots | This thread | Refback | 12-08-2009 20:37 | |
| Football Manager 2010 PC Simulator | This thread | Refback | 12-08-2009 18:37 | |