Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Notices

Thread Introduction
De reţinut! Orice user care cere / oferă crack-uri, CD Key-uri sau link-uri de download pentru versiunea piratată va fi banat.

Reply
LinkBack (9) Thread Tools
Old 08-11-2009, 00:14   #961 (permalink)
Registered User

dromychaetes's Avatar

da-le-o la spartani. )))))

dromychaetes is offline    Reply With Quote
Old 08-11-2009, 01:50   #962 (permalink)
Registered User

eu nu il inteleg pe ala care spune ca, nu face tactica ci pur si simplu da 'go on holiday' si revine la final de campionat. atunci la ce mai joci manager fratica?

LE: postez si eu doua pic. cu un atacant cu care am speriat liga 1 , deocamdata nu si clasamentu (fiind pe locul 9). Este vorba de un uruguayan numit Santiago Silva, pe care l-am luat Free de la Velez (ii expirase contractul) iar spre marea mea surprindere, dupa ce a confirmat in amicale, se pare ca a confirmat si in campionat. 8 goluri, 1 asst, 2 mom in 10 aparitii eu zic ca e cat de cat bine daca nu chiar foarte bine

Click image for larger version

Name:	untitled.PNG
Views:	88
Size:	398.5 KB
ID:	547737 Click image for larger version

Name:	untitled2.PNG
Views:	120
Size:	408.5 KB
ID:	547738

Last edited by 1ceb0x; 08-11-2009 at 02:29..

1ceb0x is offline    Reply With Quote
Old 08-11-2009, 04:15   #963 (permalink)
Registered User

dromychaetes's Avatar

arata bine baiatul pentru un target man, dar eu prefer jucatorii rapizi. E luat acum de Otelul, tot liber, in vara lui 2010.
Am furat-o la mondiale cu Africa de sud de la Chile si Mexic si am batut uimitor Franta cu 2-1.
Observ ca sunt o droaie de jucatori extrem de buni si/sau promitatori de prin versiunile trecute care vor sa vina la Steaua.
Postez cativa dintre ei si astept sugestii... Oferte am facut pentru Miku si Rafael Sobis... nu stiu pe care sa-l iau. Stacu si Rusescu nu's de dat si nici Cristaldo, daca nu-i da oieru.
Attached Thumbnails

Name:	Miku.JPG
Views:	109
Size:	118.5 KB
ID:	547746   Click image for larger version

Name:	park.JPG
Views:	100
Size:	117.6 KB
ID:	547747   Click image for larger version

Name:	sobis.JPG
Views:	97
Size:	118.8 KB
ID:	547748   Click image for larger version

Name:	trejo.JPG
Views:	107
Size:	119.0 KB
ID:	547749   Click image for larger version

Name:	marco ruben.JPG
Views:	92
Size:	122.1 KB
ID:	547750  

Old 08-11-2009, 04:17   #964 (permalink)
Registered User

dromychaetes's Avatar

si partea a doua.

Plus ca si Devrite, Nordveidt si inca vreo 2-3 jucatori extrem de promitatori de pe la Arsenal vor sa vina, numai ca pe Nordveidt cer aia 22 de mil...
m-a uimit ce jucatori pot lua. Nu stiu daca Dos Santos are acelasi potential ca in versiunile precedente...

Astept propuneri si sugestii... Eu as opta pentru Miku.. sau pentru coreean.. sau Marco Ruben... prea complicat cand ai de unde alege. )))
Attached Thumbnails

Name:	dos santos.JPG
Views:	86
ID:	547751   Click image for larger version

Name:	daniel santos.JPG
Views:	79
ID:	547752   Click image for larger version

Name:	alan kardec.JPG
Views:	74
Size:	116.7 KB
ID:	547753  

Old 08-11-2009, 08:41   #965 (permalink)
Registered User

Baieti va salut ,am inceput si eu o cariera cu Rapid si nu credeam ca va fi asa de greu,mi se pare super greu fata de anul trecut cel putin,am facut cateva transferuri si echipa nu se lega deloc ,in primele 9 etape am fost un dezastru total da vad ca incepe sa joace echipa ,isi creaza ocazii,,si-a dat drumul la joc Costea si de asta ,in schimb ma asteptam la Spadacio sa fie cel mai bun om din echipa,da nu e deloc asa ,poate isi revine si el intre timp.In schimb mi-a fost foarte greu pana am reusit ca gasesc o tactica care sa mearga cat de cat. Va pun cateva poze sa vedeti :
http://img213.imageshack.us/img213/7021/clasamentul.png
http://img198.imageshack.us/img198/517/transferuriw.png
http://img39.imageshack.us/img39/6661/tacticaa.png
si inca o poza cu rezultatele ca am uitat mai devreme sa o pun,plus ca pur si simplu a explodat cristaldo ,da in ultima vreme niste super goluri
http://img524.imageshack.us/img524/153/fixtures.png

Last edited by junglebook; 08-11-2009 at 08:54..

junglebook is offline    Reply With Quote
Old 08-11-2009, 10:45   #966 (permalink)
Registered User

Contador's Avatar

@dromychaetes ia l pe Marco Ruben...mi se pare cel mai potrivit

---------- Post added at 10:45 ---------- Previous post was at 10:16 ----------

@jungle book ia l pe andre leao...la mn a confirmat totdeauna...pe la toate echipele din liga1 la care l am luat...http://img44.imageshack.us/img44/310...200993007p.png

Contador is offline    Reply With Quote
Old 08-11-2009, 11:15   #967 (permalink)
Registered User

hector_cuper's Avatar

Quote:
Originally Posted by 1ceb0x View Post
eu nu il inteleg pe ala care spune ca, nu face tactica ci pur si simplu da 'go on holiday' si revine la final de campionat. atunci la ce mai joci manager fratica?
Mai varzica fratica, ai si tu dreptatea ta, la ce mai imi pierd eu vremea cu un joc care are aceleasi probleme random de la 2007 incoace, am zis totusi sa ii mai dau o sansa pana apar toate patchurile, mai "testez terenu", atata timp cat joc cu manchester si pierd meciuri asa de-a .... cu echipe de mana a 3-a, nu poate fi vorba de cumparat jocu anu' asta, cred ca il paste un uninstall chiar, nu-mi plac lucrurile facute in bataie de joc, dar se pare ca cei de la sports interactive asta au facut.
Nici nu mai am rabdarea de anii trecuti, poate am imbratanit eu...

hector_cuper is offline    Reply With Quote
Old 08-11-2009, 11:21   #968 (permalink)
Registered User

@jungle book ia l pe andre leao...la mn a confirmat totdeauna...pe la toate echipele din liga1 la care l am luat...http://img44.imageshack.us/img44/310...200993007p.png[/QUOTE]

Eu l-as lua dar numai am bani nici sa respir.Trebuie sa vand cativa jucatori si numai vand ca iar se duce dracu toata echipa

Old 08-11-2009, 12:54   #969 (permalink)
Registered User

Thumbs down

Quote:
Originally Posted by junglebook View Post

@jungle book ia l pe andre leao...la mn a confirmat totdeauna...pe la toate echipele din liga1 la care l am luat...http://img44.imageshack.us/img44/310...200993007p.png

buna dimineata. in primul si-n primul rand, nu inteleg de ce toata lumea i-a petarda aia de jucator 'Florin Costea' cand poti lua jucator mult mai bun cu 350K.

In al 2lea rand, te miri de ce esti pe 15? Pai uita-te si tu si analizeaza: ai SCHIMBAT aproape toata echipa inca din primele tale saptamani de joc (asta e nasol, distrugi consistenta echipei) e normal sa nu iti joace nimic. In al 2lea rand, nu inteleg cum il poti juca tu pe Kislyak AML cand el este ML, daca nu chiar un MC mult mai bun. De ce costea joaca pe banda dreapta ca winger, cand poate juca atacant langa cristaldo? a da, si in loc sa il pui pe Stefan Barboianu ca DR tu l-ai pus pe constantin care e DC ...parerea mea: proasta asezare in teren si inconsistenta echipei (jucatorii nu se cunosc, exista language barrier in cazul de fata-> Cristaldo, Lovren, Kislyak, Karytska).

dromy, un tovaras de-al meu il luase pe trejo la dinamo si inscria gol/meci. e foarte constant pustiul, acum nu bag mana in foc, ca ar fi bun. La stats, mai bun pare Miku...

Old 08-11-2009, 13:01   #970 (permalink)
Registered User

dromychaetes's Avatar

eu le-am dat contracte la mai multi, Sobis care era favoritul meu a ales Sampdoria pe un salar de 2 mil, ceea ce nu pot da, iar lui Miku, Ruben, Trejo si Lewandovski le-am oferit contracte. Felipe Caicedo care extraterestru vrea 2.2 mil, iar Dos Santos la fel, nu pot discuta cu ei...
am de gand sa scap de Kapetanos, ca e lent si-mi incurca jocul, nu mai are cursivitate, si vreau sa aduc unul rapid si tehnic. Ruben sau Trejo cred ca sunt primii.
Mai e un pustan, Neymar, l-am vazut acu vreo 2 ani pe la tv intr-un meci, avea 16 ani si juca de rupea, dar imi cer brazilienii 16-17 mil pe el...

Old 08-11-2009, 13:30   #971 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by dromychaetes View Post
eu le-am dat contracte la mai multi, Sobis care era favoritul meu a ales Sampdoria pe un salar de 2 mil, ceea ce nu pot da, iar lui Miku, Ruben, Trejo si Lewandovski le-am oferit contracte. Felipe Caicedo care extraterestru vrea 2.2 mil, iar Dos Santos la fel, nu pot discuta cu ei...
am de gand sa scap de Kapetanos, ca e lent si-mi incurca jocul, nu mai are cursivitate, si vreau sa aduc unul rapid si tehnic. Ruben sau Trejo cred ca sunt primii.
Mai e un pustan, Neymar, l-am vazut acu vreo 2 ani pe la tv intr-un meci, avea 16 ani si juca de rupea, dar imi cer brazilienii 16-17 mil pe el...

neymar este genial dar aia cer foarte mult pe el tocmai pt ca are reputatie enorma. eu l-am dat pe kapetanos cu 1.8 daca nu ma insel la o echipa de prima liga din grecia. ca aveam destui atacanti. Mai am eu unul, luat in aceeasi perioada cu santiago silva, tot gratis, si care s-a dovedit a fi o foarte buna achizitie: Vi-l prezint asadar pe israelianul EMAD MOTAEB, fostul atacant de la Al-Ahly.

Name:	motaeb.PNG
Views:	95
Size:	186.9 KB
ID:	547853

Sunt de acord in totalitate cu tine, dromy, Bogdan Stancu nu este de transferat. Mie intotdeauna mi-a placut sa il compar cu marele atacant Huntelaar. E aproape pe profilul lui, viteza mare de patrundere, finishing puternic...

Name:	sTANCUUU.PNG
Views:	83
Size:	191.1 KB
ID:	547854

Ps: santiago silva, are pret acum de 3.2. Deci daca il cumpara cineva, fac profit din nimic

LE: da, stiu. imi place sa ma laud. vorba aia cu jucaria: mai intra unu pe forum, mai posteaza o poza, i s-a stricat jucaria, mai joaca 10 minute...

Old 08-11-2009, 13:47   #972 (permalink)
Registered User

Am terminat prima jumatate a sezonului pe locul 5,echipa jucand din ce in ce mai bine.Cu putin noroc poate prind Europa League,si acum in iarna o sa scap de toate ciurucurile gen Adrian Iordache,Bozovic care nu joaca absolut nimic si apropo de ce zicea cel de mai sus ca e normal sa nu joace echipa ca am cumparat prea multi jucatori,pai normal ca am cumparat ca daca nu am echipa de aia si apropo de pozitiile jucatorilor,le-am pus asa fiindca nu am pe cine sa bag acolo si am pus pe majoritatea sa invete sa joace si ep alte posturi,gen Marius Constantin care era DC si acuma poate juca si ca DR si ca DL.
http://img195.imageshack.us/img195/9371/clasa.png
Si apropo petarda aia de jucator nu e Florin Costea ,e Mihai Costea care joaca foarte foarte bine la mine ,a crescut de la 350k la 1.9m.Recomandati-mi si mie cativa jucatori nu conteaza pe ce posturi ,mai bunicei asa si ieftini

Old 08-11-2009, 13:59   #973 (permalink)
Registered User

eu vad ca ai terminat pe 6. si petarda aia de jucator se numeste si florin costea, si fracsu alalalalt. aman2 o apa si-un pamant. pentru campionatu romaniei sunt bunicei. dar in afara sunt de 1 stea maxim. nu ai ce face cu ei daca vrei performante. Daca iei forumul acesta la puricat de la pagina 20 incoace, ai sa gasesti destui jucatori buni si ieftini. Numai daca te uiti sus, am postat eu si cu dromy ceva jucatori (ai mei luati gratis si mai buni decat fratii costea).

LE: Asteptarea a luat sfarsit. Am terminat turul pe locul 3 (al 2lea sezon) si a inceput perioada de transferuri. Am avut un jucator pe care il cumparasem inca din primul an dar a trebuit sa astept 2 ani deoarece avea 17 ani si era brazilian. Dar pot spune ca a meritat. nu stiu cati dintre voi il cunoasteti pe fundasul celor de la GREMIO, GERSON FRAGA VIEIRA. E unul din fundasii promitatori din joc (nu stiu cum este in realitate). Am avut un foarte mare noroc deoarece avea un contract vechi cu un release clause de 275K si cei de la gremio nu au avut ce face decat sa imi accepte propunerea (avand in vedere ca el costa atunci 2 mil). Restul, il vedeti din screen-uri...

Name:	gerson.PNG
Views:	79
Size:	345.2 KB
ID:	547893Click image for larger version

Name:	potential.PNG
Views:	49
Size:	179.8 KB
ID:	547897Click image for larger version

Name:	history.PNG
Views:	41
Size:	130.7 KB
ID:	547896

Last edited by 1ceb0x; 08-11-2009 at 14:21..

Old 08-11-2009, 14:15   #974 (permalink)
Registered User

dromychaetes's Avatar

pablo lima, fabio santos, jhon viafara, eneramo (asta e un atacant de rupe), raitala, si cauta bine in argentina si brazilia ca's la jucatori pe la 30 de ani cu exp de sa-ti pui in cam, mai ales fundasi si mijlocasi, dar si destui atacanti buni.
L-am luat pe Ruben, asistentu zice ca e la fel de bun ca Stancu, si acum am un cvartet format din Stancu, Cristaldo - titulari, Rusescu, Ruben rezerve si Kapetanos sa deschida usa la autocar. pe Bibiskov ma chinui sa-l dau in liga a doua in franta pe corcodusi, pe moreno nu-l vrea nimeni, rada pleaca liber de contract, pe Ghionea l-am dat de cum am inceput pe 5 milioane, iar acum alearga o droaie de echipe dupa Paletta si Ponce, amandoi valorand peste 5 mil.

Old 08-11-2009, 14:18   #975 (permalink)
Registered User

Quote:
eu vad ca ai terminat pe 6. si petarda aia de jucator se numeste si florin costea, si fracsu alalalalt. aman2 o apa si-un pamant. pentru campionatu romaniei sunt bunicei. dar in afara sunt de 1 stea maxim. nu ai ce face cu ei daca vrei performante. Daca iei forumul acesta la puricat de la pagina 20 incoace, ai sa gasesti destui jucatori buni si ieftini. Numai daca te uiti sus, am postat eu si cu dromy ceva jucatori (ai mei luati gratis si mai buni decat fratii costea).
Da,nu stiu ce vezi tu asa mari jucatori la aia care i-ai luat,parerea mea ca-s mai prosti ca cei care i-am luat eu,si vezi tu ca io joc in Romania cu Rapid si de asta poate nu imi permit sa ii iau pe Neymar si ailalti care costa 15 bulioane,si dau 350k pe Costea.Fiecare cu ce poate sa ia

Old 08-11-2009, 14:41   #976 (permalink)
Registered User

Thumbs down

ok, hai sa-ti raspund cu niste print-uri ca sa te relaxez. ca vad ca ti s-a urcat la cap jocul.

COMPARATIA NUMARUL 1:
MIHAI COSTEA VS SANTIAGO SILVA:

Name:	comparatie.PNG
Views:	105
Size:	161.8 KB
ID:	547905 din cate vezi, mental, defending, psihical, aerial si attacking sta muuuult mai bine jucatorul meu. Al tau exceleaza (nu cu mult) la speed, tehnical, creativity.

COMPARATIA NUMARUL 2:
MIHAI COSTEA VS MOTAEB:

Name:	comparatie2.PNG
Views:	68
Size:	162.9 KB
ID:	547906 din cate vezi si matale, costea exceleaza (nu cu mult, din nou) doar la mental. in rest la toate capitolele motaeb este peste zeul tau.

COMPARATIA NUMARUL 3:
FLORIN COSTEA VS SILVA:

Name:	florin costea vs silva.PNG
Views:	53
Size:	160.7 KB
ID:	547908 aici, florin costea (la standard, lol) exceleaza evident cu mult, la capitolul SPEED si putin la creativity. In rest: aerial, attacking, mental, defending, psihical si tehnical, Silva este cu foarte mult peste.

COMPARATIA NUMARUL 4:
FLORIN COSTEA VS MOTAEB:

Name:	florin costea vs motaeb.PNG
Views:	37
Size:	160.9 KB
ID:	547907 aici costea exceleaza la SPEED si la defending putin. in rest, motaeb il bate pe toate planurile.

Sper ca ti-am facut pe plac. Data viitoare nu mai vorbi in necunostiinta de cauza. Analizeaza printurile si lasa-ma pe mine sa joc cu 'ciurucurile' mele si tu joaca cu zeii tai costea.

Old 08-11-2009, 15:08   #977 (permalink)
Registered User

Quote:
ok, hai sa-ti raspund cu niste print-uri ca sa te relaxez. ca vad ca ti s-a urcat la cap jocul.

COMPARATIA NUMARUL 1:
Attachment 547905 din cate vezi, mental, defending, psihical, aerial si attacking sta muuuult mai bine jucatorul meu. Al tau exceleaza (nu cu mult) la speed, tehnical, creativity.

COMPARATIA NUMARUL 2:
MIHAI COSTEA VS MOTAEB:
Attachment 547906 din cate vezi si matale, costea exceleaza (nu cu mult, din nou) doar la mental. in rest la toate capitolele motaeb este peste zeul tau.

COMPARATIA NUMARUL 3:
FLORIN COSTEA VS SILVA:
Attachment 547908 aici, florin costea (la standard, lol) exceleaza evident cu mult, la capitolul SPEED si putin la creativity. In rest: aerial, attacking, mental, defending, psihical si tehnical, Silva este cu foarte mult peste.

COMPARATIA NUMARUL 4:
FLORIN COSTEA VS MOTAEB:
Attachment 547907 aici costea exceleaza la SPEED si la defending putin. in rest, motaeb il bate pe toate planurile.

Sper ca ti-am facut pe plac. Data viitoare nu mai vorbi in necunostiinta de cauza. Analizeaza printurile si lasa-ma pe mine sa joc cu 'ciurucurile' mele si tu joaca cu zeii tai costea.
Asa o fi ca tine,dar uitate la ani,cati ani are Mihai Costea si cat au aia ai tai...L-am dat pe Spadacio pe 8.5m si am luat brazilian bun zic eu imprumut deocamdata,sa vad cum joaca Imageshack - jucau
Plus alt jucator care este destul de bun pentru varsta lui zic eu http://img340.imageshack.us/img340/7821/kramar.png

Old 08-11-2009, 15:17   #978 (permalink)
Registered User

stai tu linistit omule. la anii lor, mai pot juca inca 5 ani, ca popa. Eu am sa iau campionatul cu bosorogii si tu o sa te zbati pe 15 cu fratii costea

Old 08-11-2009, 15:42   #979 (permalink)
Registered User

Andrey Lyon's Avatar

Quote:

COMPARATIA NUMARUL 1:
Attachment 547905 din cate vezi, mental, defending, psihical, aerial si attacking sta muuuult mai bine jucatorul meu. Al tau exceleaza (nu cu mult) la speed, tehnical, creativity.

COMPARATIA NUMARUL 2:
MIHAI COSTEA VS MOTAEB:
Attachment 547906 din cate vezi si matale, costea exceleaza (nu cu mult, din nou) doar la mental. in rest la toate capitolele motaeb este peste zeul tau.

COMPARATIA NUMARUL 3:
FLORIN COSTEA VS SILVA:
Attachment 547908 aici, florin costea (la standard, lol) exceleaza evident cu mult, la capitolul SPEED si putin la creativity. In rest: aerial, attacking, mental, defending, psihical si tehnical, Silva este cu foarte mult peste.

COMPARATIA NUMARUL 4:
FLORIN COSTEA VS MOTAEB:
Attachment 547907 aici costea exceleaza la SPEED si la defending putin. in rest, motaeb il bate pe toate planurile.

Nu folosesti corect cuvantul exceleaza... A excela inseamna a te distinge intr-un mod deosebit intr-un domeniu, ceea ce nu se poate spune despre fratii Costea

Andrey Lyon is online now    Reply With Quote
Old 08-11-2009, 16:02   #980 (permalink)
Registered User

Contador's Avatar

Uitati aici un jucator care vi l recomand...dak aveti bani)...dak aveti buget de vreo 300 de mil poate il luati la super oferta...este cel mai bun din fm(parerea mea),de altfel si cel mai bun atacant in realitate
http://img194.imageshack.us/img194/5056/elninoh.jpg
Sunt in al 2 lea sezon si deja a castigat toate premiile individuale din premier league si din lume,World Best Player,best striker,golden boot,etc.

Contador is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Thread Tools

Posting Rules