![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| De reţinut! Orice user care cere / oferă crack-uri, CD Key-uri sau link-uri de download pentru versiunea piratată va fi banat. |
![]() |
| LinkBack (9) | Thread Tools |
| | #1001 (permalink) | ||
| Quote:
pentru restul mai incearca o data fara economie de cuvinte.
__________________ Why so serious ? | |||
|
| | #1002 (permalink) | ||
|
deci, multi jucatori care se vehiculeaza pe forum, eu nu ii gasesc in joc.dr4g05h a recomandat pe adailton asta, eu nu-l gasesc, si multi alti.am patch 10.1 .
__________________ PC Garage - nu mai fac cumparaturi de la ei.dupa ce am raportat ca am primit bip de la ei la finalizarea unei comenzi am primit ban. Nu ma mai intereseaza produsele cu garantie la pc garage. | Vand cd-key-uri autentice 100% pt aproape toate jocurile pc! | | |||
|
| | #1003 (permalink) | ||
|
wtf primul sezon Hoffenheim echipă tanara cu potential,cumpar doar 1 jucator zezinho apoi urmatorul sezon transfer cativa regen de perpectiva ,echipa merge destul de bine iar cand dau sa vad cate stele are echipa pfff ce sa vad asitentu imi spune k trebuie sa fac transferuri pt a supravietii in liga lol desi 10 meciuri -8 victorii -2 egalurii,hmm total aiurea
| |||
|
| | #1004 (permalink) | ||
|
arata bine adailton ala, dar nu e peste o alta droaie de atacanti. Sa vedem cum merge pe tot sezonul, in primul sezon si Stancu avea 14 goluri dupa 12 etape si apoi a lasat-o moale, acu nu a dat decat 2 goluri in 7 meciuri, noroc ca baga Rusescu si cu Lewa, plus ca mai sunt si Cristaldo cu Ruben pe acolo, am de unde alege. Plus ca am nimerit si-un regen ieftin din Argentina care rupe poarta meci de meci la Steaua II.
__________________ Δρομιχαίτης | |||
|
| | #1009 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2009 |
Deci am reusit sa ma calific in primavara europeana cu Otelul,in optimi am reusit un scor surprinzator cu PSV 1-1 la ei si 1-0 pentru mine ![]() ![]() ,si in runda urmatoare am dat piept cu Wolfsburg,puternica echipa,mai ales atacul Edin Dzeko cu Obafemi Martins....sper sa fac un retur foarte bun..sper
| ||
|
| | #1010 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 | Quote:
| ||
|
| | #1016 (permalink) | ||
|
Am mai terminat un sezon in care am castigat tot .Premier League,Club World Championship,European Super Cup,Champions League,FA Cup,League Cup +toate premiile individuale,luate de Torres,Gerrard si Saivet.
__________________ “We're doing well because everyone is working hard" Fernando Torres | |||
|
| | #1019 (permalink) | ||
| Yfrog - 75108354 l-am luat de la lazio .. .sa vdm ce stie | |||
|
| | #1020 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Nov 2009 |
sa va mai recomand un jucator ( asta sar putea sa il gasiti ), io miam selectat toate tarile alea de la inceput Imageshack - ricardinho Imageshack - ricardinho2 jucatorul e umpic in scadere pt ca a fost accidentat aproape 2 luni daca vreti un DC bun , luatil pe fabiano de la sao paulo ....am dat un milion pe el , si salariu are 73k/an | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/49-football-managers/496384-football-manager-2010-a.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Download Football Manager 2010 Vanilla Mac Demo | This thread | Refback | 15-10-2009 19:48 | |
| Download Football Manager 2010 Vanilla Demo | This thread | Refback | 15-10-2009 16:00 | |
| Streaming Football Manager 2010 Match Engine Trailer (HD) | This thread | Refback | 30-09-2009 16:12 | |
| Football Manager 2010 PC Downloads | This thread | Refback | 29-09-2009 21:10 | |
| Streaming Football Manager 2010 Match Engine Trailer #2 (HD) | This thread | Refback | 28-09-2009 20:07 | |
| Streaming Football Manager 2010 Tactics Trailer (HD) | This thread | Refback | 28-09-2009 16:39 | |
| Football Manager 2010 PC Simulator News | This thread | Refback | 17-08-2009 03:53 | |
| Football Manager 2010 PC Screenshots | This thread | Refback | 12-08-2009 20:37 | |
| Football Manager 2010 PC Simulator | This thread | Refback | 12-08-2009 18:37 | |