![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| De reţinut! Orice user care cere / oferă crack-uri, CD Key-uri sau link-uri de download pentru versiunea piratată va fi banat. |
![]() |
| LinkBack (9) | Thread Tools |
| | #102 (permalink) | ||
|
A aparut demoul de FM 2010. Varianta Vanilla este disponibila metropolitan: Demo Vanilla FM 2010 ---------- Post added at 19:11 ---------- Previous post was at 19:01 ---------- Strawberry Demo Steam: Download Here | |||
|
| | #104 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #107 (permalink) | ||
| The vanilla demo includes: Quickstarts for the following countries: England, Northern Ireland, Scotland and Wales Language packs: English only Stripped assets: including no player pictures, club logs, competition logos, sounds, etc The strawberry demo includes: Quickstarts for the following countries: Brazil, Denmark, England, France, Italy, Northern Ireland, Norway, Portugal, Scotland, Spain, Sweden, Turkey and Wales Language packs: Danish, Dutch, English, French, Italian, Norwegian, Portuguese, Spanish and Swedish Full assets: including player pictures, club logos, competition logos, etc for where we have the license. Full pitch textures, stadiums and sounds. | |||
|
| | #111 (permalink) | ||
|
Arata si se misca superb, mai putin partea de meci, care probabil e trunchiata rau in versiunea vanilla pe care am instalat-o eu.
__________________ galerie foto | |||
|
| | #112 (permalink) | ||
|
WOW. Chiar au rezolvat tot ce ma enerva la versiunile mai vechi, n-au mai comis-o ca de obicei. WOW. Imi place cum arata si se misca engine-ul 3D - e mult mai cursiv si natural, sunt de parere ca aceasta ar fi trebuit sa fie prima versiune cu 3D Match (dar, deh, s-au scandalizat fanii anul trecut si a fost nevoie de un engine aproape beta). Imi place la nebunie interfata, acum chiar e extrem de bine gandita. Skin-ul nou nu mi se pare deloc obositor (chiar daca are 90% alb), e mai OK decat versiunea Dark. La voi merge Match Analys-ul? Mie imi arata terenul gol si doar statisticile in partea stanga. Banuiesc ca ar fi trebuit sa fie marcate pe teren si pozitiile din care au ratat jucatorii, etc. Nu?
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #113 (permalink) | ||
| Quote:
probabil ca in versiunea finala iti va arata si pozitiile | |||
|
| | #116 (permalink) | ||
|
Este absolut demential Match Analysis-ul, e exact ce ii lipsea seriei FM ![]() Tactics Creator-ul unde il gasesc?
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #118 (permalink) | ||
|
Cine gaseste wonderkids sa ii posteze aici.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/49-football-managers/496384-football-manager-2010-a.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Download Football Manager 2010 Vanilla Mac Demo | This thread | Refback | 15-10-2009 19:48 | |
| Download Football Manager 2010 Vanilla Demo | This thread | Refback | 15-10-2009 16:00 | |
| Streaming Football Manager 2010 Match Engine Trailer (HD) | This thread | Refback | 30-09-2009 16:12 | |
| Football Manager 2010 PC Downloads | This thread | Refback | 29-09-2009 21:10 | |
| Streaming Football Manager 2010 Match Engine Trailer #2 (HD) | This thread | Refback | 28-09-2009 20:07 | |
| Streaming Football Manager 2010 Tactics Trailer (HD) | This thread | Refback | 28-09-2009 16:39 | |
| Football Manager 2010 PC Simulator News | This thread | Refback | 17-08-2009 03:53 | |
| Football Manager 2010 PC Screenshots | This thread | Refback | 12-08-2009 20:37 | |
| Football Manager 2010 PC Simulator | This thread | Refback | 12-08-2009 18:37 | |