Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Notices

Reply

LinkBack (5) Thread Tools
Old 12-09-2009, 14:21   #41 (permalink)
Registered User

mitzaecool's Avatar

Quote:
Originally Posted by TimmY View Post
Parca pe multi dintre voi nu va interesa engine'ul 3D, ca un manager bun nu se bazeaza pe asta..etc.
Daca nu avea deloc era mai bun ?
Ceea ce am zis nu are legatura cu engine-ul 3D. Si-asa orice era mai bine decat niste buline si nu stiu de ce se asteptau toti la o grafica si niste animatii senzationale.

Alta faza retardata : atacantii isi prelungesc mingea si apoi nu mai alearga dupa ea, nefiind depasiti de fundasi...pur si simplu nu mai alearga dupa ea.

mitzaecool is online now    Reply With Quote
Old 12-09-2009, 15:39   #42 (permalink)
Registered User

Contador's Avatar

am instalat si eu jocul full si am apucat sa joc 2 meciuri...sunt impresionat de unele lucruri...engine-ul 3d are ceva probleme...undele miscari sunt cam SF....dar tot arata parca mai bine decat football manager...iar restul este ok...asa ca pana apare football manager e bun si asta

Contador is offline    Reply With Quote
Old 13-09-2009, 21:33   #43 (permalink)
Registered User

freeman21's Avatar

Cum e la partea financiara ? Mai complex decat FM 2009 ? Cateva exemple ar fi binevenite

freeman21 is offline    Reply With Quote
Old 13-09-2009, 22:42   #44 (permalink)
Registered User

BlackSoul's Avatar

Quote:
Originally Posted by freeman21 View Post
Cum e la partea financiara ? Mai complex decat FM 2009 ? Cateva exemple ar fi binevenite
Salutare,

Nu, din pacate este fix la fel ca FM2009. Nu este la fel de complex ca in Fifa Manager

Oricum jocul promite, adica din cat de praf era in anii trecuti, se pare ca la vers. asta s-a lucrat. bug-uri sunt destule, eu din pacate nu am avut asa mult timp sa il butonez / joc. Doar 1 amical am reusit si am batut cu 3-0 pe niste desculti

no bugs found. Acuma treaba cu bugurile am vazut ca e relativa. Sunt multi care acuza viteza jocului, ei avand o configuratie minima. Alte buguri ar fi ca defensiva este la pamant. Iarasi....nu am putut observa asta, eu jucand doar 1 singur joc.

Pe de alta parte, mie mi se pare ca in 4h cat l-am butonat, mi-au iesit in fata multe elemente noi care imi plac foarte mult si sunt chestii care seria FM(sunt fan FM) nu le are

Sistem de Media e interesant / Scoutingu e ok facut / 3D engine e mult mai okey decat la FM / partea de tactica cu acel SET Piece creator / Drills (funny part) ...

Mai este si ProZone care nu am apucat sa il testez. E acea analiza care se putea face si in Fifa Manager, a meciurilor care le vedeai 3D.

Oricum ca un bottom line, jocul imi place, ma tine langa calculator. Btw am inceput cu Newcastle sa vad daca reusesc sa o duc again in Premier League.

Daca mai doresti si alte informatii...scrie pe aici ce vrei sa mai sti

BlackSoul is offline    Send Message via Google Talk to BlackSoul Send Message via Xfire to BlackSoul Reply With Quote
Old 14-09-2009, 01:05   #45 (permalink)
Nick anterior: k0z

insane17's Avatar

Cam panarama jocul
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	cm10.jpg
Views:	201
Size:	160.7 KB
ID:	523750  

insane17 is offline    Reply With Quote
Old 14-09-2009, 12:08   #46 (permalink)
Clubbed To Death

TimmY's Avatar

Da contra ce echipa ai jucat )
Ia joaca tu contra unei echipe mai titrare, o sa mai bati cu 10-0?

TimmY is offline    Reply With Quote
Old 14-09-2009, 12:48   #47 (permalink)
Registered User

hector_cuper's Avatar

Cred ca alta era ideea...

hector_cuper is offline    Reply With Quote
Old 14-09-2009, 18:57   #48 (permalink)
Registered User

BlackSoul's Avatar

Quote:
Originally Posted by INsanE17 View Post
Cam panarama jocul
Cum am spus si mai sus, jocul sufera, are bug-uri dar oricum nu vreau sa imi aduc aminte cum a fost FM 2009 la inceput, pana sa scoata primul patch. DEZASTRU !

nici acum nu as putea spune ca e FOARTE ok ...dar merge

Sa vedem poate scot un patch pana la cel din octombrie :P

BlackSoul is offline    Send Message via Google Talk to BlackSoul Send Message via Xfire to BlackSoul Reply With Quote
Old 16-09-2009, 12:52   #49 (permalink)
Registered User

spuneti-mi si mie va rog mult, cum dau load game ? puteti sa radeti de mine dar mereu o ia de la inceput nu inteleg de ce..multumesc

Gestaposs is offline    Reply With Quote
Old 16-09-2009, 14:52   #50 (permalink)
Registered User

BlackSoul's Avatar

Quote:
Originally Posted by Gestaposs View Post
spuneti-mi si mie va rog mult, cum dau load game ? puteti sa radeti de mine dar mereu o ia de la inceput nu inteleg de ce..multumesc
Cand faci dublu click pe iconitza jocului iti apare un meniu si ai acolo LOAD Game si desigur cand apesi iti apare ca un tabel cu save-urile tale...si faci click pe el, iti arata diverse informatii si ai scolo LOAD sau ceva de genu. Daca vrei diseara poste screens

Old 16-09-2009, 20:14   #51 (permalink)
Registered User

salutare
am si eu o rugaminte
care imi raspunde si mie la inrebarea care ma macina
am instalat championship manager 2010 si am facut profilul am dat save as dar cand sa intru din nou si sa continui de unde am salvat nu stiu cum ca nu imi apare cine ma poate ajuta

dau o bere :P

catagaby is offline    Reply With Quote
Old 16-09-2009, 20:43   #52 (permalink)
Registered User

adijarca's Avatar

lol. epic fail.
ia uita-te la post-ul lui black soul, care se afla exact inaintea post-ului tau. explica exact ce ai intrebat tu.

adijarca is offline    Reply With Quote
Old 19-09-2009, 16:52   #53 (permalink)
Registered User

KUTY's Avatar

Salut!

Un mare bug dupa parerea mea este Gate recipient si Season tickets la sectiunea Finances 0 pe linie practic clubul nu incaseaza nimic din vanzarea biletelor s.a.s.m.d..Daca stiti o cale de a rezolva problema asa postati!

KUTY is offline    Reply With Quote
Old 21-09-2009, 14:38   #54 (permalink)
Registered User

BlackSoul's Avatar

Quote:
Originally Posted by KUTY View Post
Salut!

Un mare bug dupa parerea mea este Gate recipient si Season tickets la sectiunea Finances 0 pe linie practic clubul nu incaseaza nimic din vanzarea biletelor s.a.s.m.d..Daca stiti o cale de a rezolva problema asa postati!
Ideea este ca am vazut si eu acest bug la cativa utilizatori pe forum original. Din fericire, eu nu am intampinat aceasta problema. Am un joc inceput cu Newcastle si am 16£ mil. din abonamente + vreo 1.6£ mil. din bilete vandute la meciuri. Mai este si o problema mica .....am jocul cumparat prin "pay what you want" ....mai exact ORIGINAL!

Enjoy!

Old 21-09-2009, 16:26   #55 (permalink)
mi-e foameeee

osc1or's Avatar

cand citeam parerile voastre, deja imi crescuse dorinta sa il incerc si eu... dar cand am vazut filmuletul ala postat, m-am razgandit.
Doua goluri aproape identice ale stelei, cu centrarile acelea total ne-periculoase in care portarul plonjeaza dupa popcorn... Apoi sprintul lui Kapetanos care pare Usain Bolt pe langa fundasul acela...

osc1or is offline    Reply With Quote
Old 21-09-2009, 19:27   #56 (permalink)
Nick anterior: yakas16

Garver's Avatar

am jucat 2 meciuri si nu mi`a placut deloc..l`am dezinstalat imediat.nici nu il poti compara cu fm

Garver is offline    Reply With Quote
Old 22-09-2009, 17:49   #57 (permalink)
mi-e foameeee

osc1or's Avatar

ma voi contrazice singur, dar azi intr-un moment de plictiseala maxima am instalat si eu jocul
La prima vedere arata foarte foarte bine, desi imi este mai greu sa ma obisnuiesc cu pozitia statsurilor la jucatori, cu tactica.
La antrenamente nu prea am inteles nimic la prima vedere
Imi place ca poti face scheme la loviturile libere.
Grafica este foarte misto, imi place mai mult decat la fm2009
O sa ma joc 1 sezon sa imi fac o parere mai buna dar la inceput pare promitator, oricum este 10 clase peste cm08 care este ultimul incercat de mine.
Btw, am ales Milan, e mult de lucru aici, toti jucatorii au 32+ ani...

Old 22-09-2009, 18:25   #58 (permalink)
Nick anterior: k0z

insane17's Avatar

Si ca sa adaug ceva la ce ai spus tu, jocul asta e foarte tare la asezarea jucatorilor in teren.

insane17 is offline    Reply With Quote
Old 22-09-2009, 23:52   #59 (permalink)
mi-e foameeee

osc1or's Avatar

ceea ce nu imi place absolut deloc este ca sta prea mult pe wait inainte de meciuri... minute bune.. la voi e la fel?
In timpul amicalelor chiar nu am avut nici o problema, dar de cand a inceput sezonul sta incredibil de mult!

---------- Post added at 23:52 ---------- Previous post was at 22:27 ----------

mare caterinca... am salvat, am iesit... si cand am intrat iar, SURPRIZA!! nu era jocul salvat ?!

Old 23-09-2009, 03:01   #60 (permalink)
Nick anterior: Burtic Andrey

polist4ever's Avatar

am si eu o intrebare pentru voi ... in cm2010 e la fel k in seria fm cu Current Atribute si Potential Atribute pentru fiecare jucator ??? sau in seria cm se tine cont doar de atributele din joc (skilurile jucatorilor) ???

polist4ever is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Thread Tools

Posting Rules