![]() |
| | #41 (permalink) | ||
| Quote:
Alta faza retardata : atacantii isi prelungesc mingea si apoi nu mai alearga dupa ea, nefiind depasiti de fundasi...pur si simplu nu mai alearga dupa ea. | |||
|
| | #42 (permalink) | ||
|
am instalat si eu jocul full si am apucat sa joc 2 meciuri...sunt impresionat de unele lucruri...engine-ul 3d are ceva probleme...undele miscari sunt cam SF....dar tot arata parca mai bine decat football manager...iar restul este ok...asa ca pana apare football manager e bun si asta | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
| Quote:
Nu, din pacate este fix la fel ca FM2009. Nu este la fel de complex ca in Fifa Manager ![]() Oricum jocul promite, adica din cat de praf era in anii trecuti, se pare ca la vers. asta s-a lucrat. bug-uri sunt destule, eu din pacate nu am avut asa mult timp sa il butonez / joc. Doar 1 amical am reusit si am batut cu 3-0 pe niste desculti ![]() no bugs found. Acuma treaba cu bugurile am vazut ca e relativa. Sunt multi care acuza viteza jocului, ei avand o configuratie minima. Alte buguri ar fi ca defensiva este la pamant. Iarasi....nu am putut observa asta, eu jucand doar 1 singur joc. Pe de alta parte, mie mi se pare ca in 4h cat l-am butonat, mi-au iesit in fata multe elemente noi care imi plac foarte mult si sunt chestii care seria FM(sunt fan FM) nu le are ![]() Sistem de Media e interesant / Scoutingu e ok facut / 3D engine e mult mai okey decat la FM / partea de tactica cu acel SET Piece creator / Drills (funny part) ... Mai este si ProZone care nu am apucat sa il testez. E acea analiza care se putea face si in Fifa Manager, a meciurilor care le vedeai 3D. Oricum ca un bottom line, jocul imi place, ma tine langa calculator. Btw am inceput cu Newcastle sa vad daca reusesc sa o duc again in Premier League.Daca mai doresti si alte informatii...scrie pe aici ce vrei sa mai sti
__________________ Abit AW9D || Intel Core2 Duo E6400 Dual Core || 4GB@800Mhz A-DATA Extreme Edition|| 640GB Seagate+Maxtor SATA-2 16MB 7200.10 || ASUS GTX 260 || | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
| Cum am spus si mai sus, jocul sufera, are bug-uri dar oricum nu vreau sa imi aduc aminte cum a fost FM 2009 la inceput, pana sa scoata primul patch. DEZASTRU ! nici acum nu as putea spune ca e FOARTE ok ...dar merge ![]() Sa vedem poate scot un patch pana la cel din octombrie :P
__________________ Abit AW9D || Intel Core2 Duo E6400 Dual Core || 4GB@800Mhz A-DATA Extreme Edition|| 640GB Seagate+Maxtor SATA-2 16MB 7200.10 || ASUS GTX 260 || | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #51 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2009 |
salutare am si eu o rugaminte care imi raspunde si mie la inrebarea care ma macina am instalat championship manager 2010 si am facut profilul am dat save as dar cand sa intru din nou si sa continui de unde am salvat nu stiu cum ca nu imi apare cine ma poate ajuta dau o bere :P | ||
|
| | #54 (permalink) | ||
| Quote:
.....am jocul cumparat prin "pay what you want" ....mai exact ORIGINAL!Enjoy!
|
| | #55 (permalink) | ||
|
cand citeam parerile voastre, deja imi crescuse dorinta sa il incerc si eu... dar cand am vazut filmuletul ala postat, m-am razgandit. Doua goluri aproape identice ale stelei, cu centrarile acelea total ne-periculoase in care portarul plonjeaza dupa popcorn... Apoi sprintul lui Kapetanos care pare Usain Bolt pe langa fundasul acela...
__________________ semnatura | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
|
ma voi contrazice singur, dar azi intr-un moment de plictiseala maxima am instalat si eu jocul La prima vedere arata foarte foarte bine, desi imi este mai greu sa ma obisnuiesc cu pozitia statsurilor la jucatori, cu tactica. La antrenamente nu prea am inteles nimic la prima vedere Imi place ca poti face scheme la loviturile libere. Grafica este foarte misto, imi place mai mult decat la fm2009 O sa ma joc 1 sezon sa imi fac o parere mai buna dar la inceput pare promitator, oricum este 10 clase peste cm08 care este ultimul incercat de mine. Btw, am ales Milan, e mult de lucru aici, toti jucatorii au 32+ ani...
|
| | #59 (permalink) | ||
|
ceea ce nu imi place absolut deloc este ca sta prea mult pe wait inainte de meciuri... minute bune.. la voi e la fel? In timpul amicalelor chiar nu am avut nici o problema, dar de cand a inceput sezonul sta incredibil de mult! ---------- Post added at 23:52 ---------- Previous post was at 22:27 ---------- mare caterinca... am salvat, am iesit... si cand am intrat iar, SURPRIZA!! nu era jocul salvat ?!
|
| | #60 (permalink) | ||
|
am si eu o intrebare pentru voi ... in cm2010 e la fel k in seria fm cu Current Atribute si Potential Atribute pentru fiecare jucator ??? sau in seria cm se tine cont doar de atributele din joc (skilurile jucatorilor) ???
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/49-football-managers/505370-championship-manager-2010-a.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Championship Manager 2010 PC Downloads | This thread | Refback | 16-09-2009 02:28 | |
| Championship Manager 2010 PC Simulator | This thread | Refback | 15-09-2009 17:24 | |
| Download Championship Manager 2010 Demo | This thread | Refback | 13-09-2009 20:43 | |
| Championship Manager 2010 PC Screenshots | This thread | Refback | 12-09-2009 21:24 | |
| Championship Manager 2010 PC Simulator | This thread | Refback | 12-09-2009 15:52 | |