![]() |
| | #61 (permalink) | ||
| nimic nou pt. mine...
...care am jucat cu inca 2 prieteni in campionatul Turciei (eu cu Besiktas) ceilalti evident cu Galata si Fener si bineinteles ca stabilisem niste reguli de la inceput : nu cumparam decat jucatori recomandati de catre scoutul propriu nu jucam cu tactici luate de pe net s.a. si toate astea tot n-au fost de ajuns pt ca tot apareau situatii in care eram in conflict . Asa ca ne-au trebuit cateva editii bune de campionat ca sa acoperim toate aceste aspecte dar sunt convins ca si de aici incolo vor mai apare altele.... Asa ca in concluzie : tot timpul vor exista conflicte (ca in realitate de altfel) pt ca fiecare isi vede interesul si vrea sa invinga. Asta e ! | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Uite c-a venit prietenul lui Barbie ![]() Later edit: Vezi cum folosesti pluralul ala. Pana acum n-am vazut sa vb si tu de cm aici. mkay?
__________________ Time pays us but with earth & dust, and a dark, silent grave. | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
|
Bai, am venit. Va sparg. am facut numai tactici pe nisip (glumesc)
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #68 (permalink) | ||
|
Ken, ce sa faci si tu... doar sa scrii pe forum, in rest nu te remarci cu nimic. Vezi ca s-a transferat Chelsea in Germania, i-a cumparat locul lui Leverkusen (venita din Spania)
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #70 (permalink) | ||
|
Bai sunt acasa pe dial up... asa ca nu intru ziua prea mult. Propun un manager intre dark knight si ken...
|
| | #72 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: ........ | HAAHAH
Da mah ce draku te superi recunosc ca nu prea le am cu asta ..dar tre sa terminam meciul ala MILAN vs INTER .. a uitasem sa vi si cu 50.000 ca la golaveraju pe care al am nu ma mai ajungi nici in 2 sezoane .
| ||
|
| | #74 (permalink) | ||
|
Sunt somer ba.... jucam pe kebab ![]() nu stiu cand o sa trec... marius e la mare? Sper...
|
| | #75 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: ........ | The Dark Knight
Deci , nici nu merita sa ma obosesc cu tine !!! Nu i-ti pot spune decat JET !!!!!! JET JET JET JETTTTTTTTTT PS . Ia in considerare semnatura mea ... si nu uita ca esti sub mine !!!! D hahhaahahahahaha
| ||
|
| | #79 (permalink) | ||
|
Eu las de la mine, dar nu vad nici un motiv pentru: Quote:
Confused™
__________________ Time pays us but with earth & dust, and a dark, silent grave. | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
asa e el ... ... mai optimist si mai sigur pe el ken stie ceva manager dar stie cam cat stiu eu sa pescuiesc (am prins parca doar 1 peste)
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|