![]() |
| | #104 (permalink) | ||
|
Off, of, of. Vad ca degeaba incerc sa te invat. Sau chiar nu vrei sa vezi alea?BTW, vezi ca am pus unul si acum ![]() Ontopic: Care era topicul? ![]() Nu stim inca. Era mult mai bine daca, casa mea functiona dupa alt timezone. Cel al Americii ar fi ideal. Eu veneam ziua, voi veneati noaptea si ne intalneam.
__________________ Time pays us but with earth & dust, and a dark, silent grave. | |||
|
| | #105 (permalink) | ||
|
va vorbesc in calitate de moderator... listen to me... a inceput sa se strice threadul aveti grija ![]() (sper sa nu se simta ultimii doi care au postat... adica nu doar ei) lol
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #107 (permalink) | ||
|
pss... Dark, use the force pe moderatorul uracios... ![]() Deci cand pot veni sa imi colectez shaormele????? Sever, propun ca atunci cand jucam, sa se ia si o saorma la victoria directa - si doua saorma la victoria in deplasare, o jumatate de saorma la egalul in deplasare bla blah..ma doare capu | |||
|
| | #109 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Time pays us but with earth & dust, and a dark, silent grave. | |||
|
| | #112 (permalink) | ||
am un chef nebun de CMsper sa fim macar 3 care sa joace CM multe ore ... eu, octavian, alexdm si cine mai poate sa vina seara alexdm, am de lucru la baza de date cateva zile... apoi am si un botez in weekend... o lasam pe altdata dar foarte foarte foarte curand !!!
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #114 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2002 Location: Bucuresti |
Abia astept sa facem un meci. Eu abia acu o saptamana am dat peste acest forum asa caaa........ Oricum daca ma anuntati cu suficient timp inainte poate mai aduc popor. Daca nu se doreste acest lucru ziceti ca sa nu-mi racesc gura (mana) de pomana scriind si vorbind cu lumea. Bafta multa Nytro Ps: daca aveti chef ziceti-mi si mie ce parere aveti de www.clan-law.home.ro , ce mai tre sa adaug sau sa schimb Multumesc mult
__________________ Iarna nu'i ca vara | ||
|
| | #119 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2002 Location: Bucuresti | meci vineri
Io ma bag da nu mai stiu cum se sjunge in ema sau unde vreti voi sa jucati asa ca da un mail la mnegut@xnet.ro cu detalii si ma prezint , poate mai pacalesc pe cineva, apropos ce concurs de multiplayer e maine??????mnegut@xnet.ro
__________________ Iarna nu'i ca vara | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|