![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2009 |
Pentru cei interesati sa discute despre LLM (lower league management) in jocul Football Manager 2010, ii indemn sa posteze aici. Am decis sa deschid un alt topic legat de acest joc, dar in care se discuta numai LLM din cauza ca in topicul jocului se posteaza in prostie si nu pot tine pasul. Daca lipsesc juma' de zi, nu mai stiu pe la ce pagina am ramas. ![]() Oricum LLM are alt feeling. Eu acum am terminat primul meu sezon cu Nottingham Forest, un sezon destul de slab, as zice. 15/24 cu media prediction 19. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Daca mai poti edita thread-ul, ai putea schimba titlul, sa fie pt toate versiunile. Sunt sigur ca mai sunt si altii care joaca si pe celelalte editii, in LLM mode.
__________________ "Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one" | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Bun thread. Si eu sunt un impatimit al modului LLM. Imi place sa incep cu o echipa mica de tot si sa o duc cat mai sus posibil. De exemplu aseara ma gandeam cu ce echipa sa incep. Cred ca o sa iau pe Southampton. Saraca echipa a ajuns prin League One. In opinia mea este inadmisibil ce s-a intamplat cu aceasta echipa care acum cativa ani, juca prin cupele europene daca imi aduc eu bine aminte. O sa citez pe cineva de pe forumul oficial Sigames: * Want a League One side, two promotions away from the Premiership pot of gold? (tick) * Want a team with a Sugar Daddy Swiss Billionaire as owner? (tick) * Want a team with a -10 points deduction to overcome? (tick) * Want a team with great youngsters you can bring through? (tick) * Want a team with a great youth academy and training setup? (tick) * Want a team with a large fan base, modern large stadium with ability to expand? (tick) Choose life, choose Southampton! Asa ca o sa incerc sa joc cu ei. PS: capau09, nu vreau sa te dezamagesc, dar in opinia mea Nottingham Forrest nu este o echipa LLM. Trebuie sa fim realisti, ei sunt in Championship care imho este un campionat puternic, mult peste Liga 1 de la noi. Echipele de acolo au loturi foarte bune si unele sunt sustinute financiar puternic. Acum nici League One nu este un LLM autentic, eventual prin Conference Souht/North trebuie inceput, dar din pacate timpul nu imi mai permite sa pierd atatea nopti cu o echipa din acele ligi inferioare. Mult success tuturor in carierele voastre LLM. ![]() Numai bine, Andrei
__________________ Abit AW9D || Intel Core2 Duo E6400 Dual Core || 4GB@800Mhz A-DATA Extreme Edition|| 640GB Seagate+Maxtor SATA-2 16MB 7200.10 || ASUS GTX 260 || | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
LLM = LOWER league management, nu lowest. Si tin sa te anunt ca Forest are o echipa de toata jena. A trebuit sa intru pe piata de free players ca nu am bani si am datorii. Am avut norocul sa iau un DC pe free si sa il dau dupa 6 luni pe 6 milioane si jubilam de fericire, numai ca din cauza datoriilor tot degeaba iau banii aia. Ma intreb ce se intampla daca nu il vindeam?! Si asa cred ca o sa stau minim 5 ani pana promovez (daca o sa reusesc). Daca luam una din divizia a 4-a, promovam in premier league in 25 de ani.
| ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
blacksoul are dreptare, aia insemna lower league management nu ce faci tu cu nott forest. in lower league management trebuie sa iei o echipa proaspat promovata din cel mai slab esalon dintr-o tara (ex. anglia-conference; romania-liga 3) si sa rezisti cat mai mult. nu ai voie sa folosesti player search, nu ai voie sa trimiti cercetasi decat in tara vecina, nu ai voie sa folosesti tactici sau antrenamente de pe internet, nu ai voie sa cauti pe internet jucatori, cat despre reload nici nu mai pomenesc. de asemenea nu ai voie sa incepi o cariera noua, dar ai voie sa schimbi echipa. in LLM nu conteaza daca castigi ceva sau nu. de fapt, pintre cele mai reusite LLM-uri sunt cele in care jucatorul nu a castigat abolut nimic. repet: in LLM scopul nu ii promovarea ci sa ai o carierea normala de antrenor, sa te comporti si sa gandesti exact ca si un antrenor.
__________________ Noroc si pita unsa | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
Exact asta fac si eu dar nu in liga a 3-a ci in a 2-a. Load iese din discutie pentru ca isi pierde din farmec. Cum adica sa nu fac player search? Si cum ai vrea sa cumpar jucatori? Scouteri oricum nu prea trimit ca nu ma ajuta deloc. Tactici de pe net nu mai folosesc de la renumita diablo tactic din cm03/04. Daca as cauta pe net jucatori, ar insemna ca joc degeaba. Unde mai e farmecul cand descopar eu o perla? ![]() De schimbat echipa nu se pune problema pentru ca niciodata nu am jucat carierele transferandu-ma. Unde incep, de acolo vreau sa fiu demis si apoi quit. Merg oribil in sez 2 cu Nottm Forest (((
| ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Quote:
http://www.fm-britain.co.uk/llm/
__________________ "Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one" | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
Si daca dau search care e problema? Voi credeti ca e un cheat sa dai search player? Deja exagerma. Am citit si eu ce scria pe site-ul ala, dar totusi. Hai atunci sa jucam un meci pe saptamana. Sa deschid managerul numai duminica. E bine asa? | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
Dupa ce am stat 3 ani in B, am reusit promovarea. Am terminat pe 15, 7 si 1 in acesti 3 ani in B. Acum m-am salvat de la retrogradare cu 7 puncte avans, desi eram multa vreme pe 19 cu 5 puncte sub locul 17. A fost un sezon infernal si mi-am si vandut portarul titular pe 5 milioane crezand ca pic in B si o sa am nevoie de bani acolo. Mai pleaca si rezerva de portar, deci tre sa cumpar 2 portari in vara. Iata si clasamentul anului 4 | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2008 Location: Braila |
Eu joc in liga a III-a din RO( ),cu CF Braila. E destul de interesant, doar ca jucatorii sunt foarte slabi iar bugetul este si el,foarte restrans(18k pentru transferuri).In fine, unde gasesc si eu ,in joc , lista cu "free players" ? | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Player Search - Edit Filter - Add - Contract Status - Expired / Free Agent. Dar asta nu e legal, nu?
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Schimb: Nokia E65 cu un telefon cu GPS Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Hmm... sincer nu stiam ca nu am voie "player search", dar mi se pare anormal fara, e o functie in joc, are un scop... Nu pot sa stau ca Hizo sa-mi aduca nea Copos jucatori de pe internet. In fine.. daca as face doar ce ziceti voi pe pagina asta as fi un antrenor cu IQ 80 sau mai putin si cu scoala generala facuta la Trompetului (bucurestenii stiu de ce). )
__________________ Δρομιχαίτης | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
daca tot e vb de LLM, eu am preluat pe Bedfont Green Town (media prediction: 22) din Liga 8 Anglia ... vai de capu si de zilele mele cati nervi mi-am facut in 2 sezoane ... primul sezon am reusit sa termin pe locul 6 la 1pct de playoff ![]() sezonul 2 am terminat pe 4, am jucat playoff si l-am castigat si am promovat in Liga 7 ![]() problema e ca am balance -300.000 (si tot scade) si sper sa nu dea faliment clubul pentru k pur si simplu nu am surse de venit la nivelul acesta ... revin cu poze | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
@ dromy: nu ii anormal deloc. ce crezi ca petrescu cand are nevoie de uin funds dreapta, de exemplu, consulta "lista magica" unde apar toti jucatorii din lume, pozitiile pe care is buni acei jucatori, cat de bine stiu sa dea cu capul, suma de transfer, etc. sau trimite cercetasii (scouteri pentru unii mai amarati) sa ii gaseasca jucatori buni pentru postul ala? ideea din spatele LLM ii simularea cat se poate de exacta a unei cariere de antrenor. ce nu poti face in viata reala nu ai voie sa faci nici in joc, chiar daca exista functii pentru asa ceva. daca nu iti place nu te obliga nimeni sa joci dupa regulile astea, dar atunci nu spune ca joci LLM
__________________ Noroc si pita unsa | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2008 Location: Braila |
Ok,deci ii profanez mormantu' aluia care a facut regulamentul pt liga 3. Trebuie sa am minimum 2 jucatori U19 pe teren. Acum mi s-a accidentat unul din ei si nu am pe banca de rezerve un alt junior. Debia am castigat ultimele meciuri, si nu am dat save,e vreo cale de iesire? ![]() Edit: Am jucat in 10 oameni,si de la 1-0 s-a ajuns la 1-3. @costin,hmm...sa nu exageram. | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Quote:
1. am 2 biliarde de tipuri de team talk, nu? pot sa le spun exact ce vreau cu exact ce cuvinte vreau. 2. pot sa le explic la jucatori exact ce vreau sa faca... am mai discutat noi pe thread-ul de fm10 si multi au sarit cu gura ca nu e nevoie de o tabla goala pe care sa pui jucatorii, e bine cu pozitii prestabilite... in fine la 10 s-a facut un progres dar e departe rau de adevar... n-am chef sa modific de 10 mii de ori 100 de slide-uri ca sa aflu cum sa-l pun pe ala sa faca ce vreau eu, si pana la urma nu sta bine... alt exemplu, jucator cu 17 tackling, dives into tackles sta si se uita la adversar, nu pune presiune pe el si ala trage de la 20 de metri periculos spre poarta - inacceptabil. in realitate ii dau o injuratura si data viitoare nu mai trage ala de la 20 de metri. 3. 90% din echipa Unirii Urziceni aveau PA maxim 110 la FM07 sau FM08 spre exemplu, acum au si 140 sau cat au... In realitate un jucator e ce-l faci tu sa fie daca are ceva posibilitati. Adica? Adica eu la Vointa Livezile in Grupa a 6-a a Ligii 3 din Romanica nu am la dispozitie jucatori si astia pe care-i am atata joaca cat au PA si CA si alte atribute ascunse...nu pot sa fac ce-a facut Petrescu la Unirea din ei. Am trimis scouti prin cateva tari vecine - niciun jucator nu vrea sa vina... 4. In realitate pot sa ma duc sa vad un jucator in meci,sa vad exact ce poate si ce nu... nu sa-mi dau seama de ce dracu un turn de control cu heading, jumping, strength peste 15 pierde dueluri aeriene meci de meci cu alde Torje si Varga. Lista poate continua. Pana una-alta eu mi-am luat jucatori de pe lista de transferuri si nu consider ca am trisat. ---------- Post added at 17:54 ---------- Previous post was at 17:53 ---------- a... si n-am pretins ca joc LLM, ci joc cu echipe din ligi inferioare si-mi place sa le duc prin cupele europene (vezi Kaiserslautern), si aici credeam ca se poate discuta.
__________________ Δρομιχαίτης | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Why so serious ? | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Quote:
2. puteai lua un junior de la Team U19 si sa il pui in teren pana isi revine celalalt | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |