![]() |
| | #2 (permalink) | ||
| Re: Manager online in afara de Hattrick.org pls Quote:
Da' iti zic ca hattrick rulez.
__________________ ** Sa fim iubitzi !!! ** | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Merci! Dar itsagoal.com se reface. Intre timp am gasit ceva destul de misto www.footiemanager.com.
__________________ Forza Milan !!! Vinci per noi !!! Take a look to the sky just before you die !!! | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Bai fratzilor de ce nu mi-ati spus si mie de cat de marfa e hattrick, cu toate softurile existente pt el (HAM, AM...), cu toate amanuntele care influenteaza ...n-as mai fi pus topicu' asta! Doamne, si cat de popular e!!!
__________________ Forza Milan !!! Vinci per noi !!! Take a look to the sky just before you die !!! | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
popularitatea hattrick-ului are legatura si cu amanarea cm4-ului sunt foarte sigur de asta ©my love cm
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
E popular rau, si ar fi fost si mai popular daca nu ar fi inchis prostii aia de moderatori threadul de pe SPORT despre hattrick... Ziceau ca exista forumul www.hattrick.ro si ca e destul pt. fani... Mda, bine bine, dar daca nu citeam de exemplu pe computergames despre el, mai mult ca sigur ca nu il jucam acuma... Noroc ca Sever a publicat despre el in Prosport si au mai venit noi useri de acolo, ca dupa cum spuneam, administratorii de aici au pus betze in roate si l-au trecut la secret. PS: Sever, am vazut ca ai la activ din ce in ce mai des articole in Prosport... Felicitari...Te-au angajat corespondent?
__________________ ** Sa fim iubitzi !!! ** | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| mersi iti dai seama ca daca as fi fost corespondent ar fi fost greu sa-mie apara si stirile... pt ca traim in secolul vitezei ,,, iar eu nu am laptop de exemplu ppsunt colaborator, stau acolo zilnic, sa vedem ce iese --- legat de threadul hattrick de pe sectiunea sport el a fost inchis de El Torque ,,, el recomandind forumul de la http://hattrick.computergames.ro/forum --- unde intra mai multa lume e drept legat de Prosport, sper sa facem cupa PROSPORT iar legat de hattrick imi doresc liga VI si limba romana
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 Last edited by Capcaunu; 27-02-2003 at 10:14.. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
uff...nu stiu de ce mai toata lumea sice forumul hattrick.ro ... Alt manager : www.freekick.org e inca ALFA !
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2003 Location: Timisoara |
freekick.org e destul de fain, chiar daca am luat bataie primul meci si chiar daca e alpha test. Mai fain parca este esm.haisoft.net, numai ca trebuie sa astepti ceva timp. la Hattrick nu stiu daca voi mai ajunge vreodata.Sucks. Parerile mele.
__________________ Braca rules | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 | s
incearca www.soccerproject.com mie imi place si iti da echipa pe loc
| ||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
ia mai bine incercati toti www.dugout-online.com ... cel mai tare manager posibil ... acum se incheie sez 4 si daca va grabiti primiti banii de la sponsori de 2 ori (final de campionat si inceput de campionat)
| |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
in scurt timp o sa apara FM Live, facut de cei de la Sports Interactive... o sa coste sa fie jucat, dar se pare ca va fi ceva revolutionar...sau cel putin asa se lauda ei, ca va un un warcraft al managerelor online mai multe detalii aici http://community.sigames.com/eve/for...m/f/2342058213
__________________ Peace sells... but who's buying ? | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 |
Am jucat mai multe dar http://www.managerleague.com/index.pl?ref=82176 e cel mai tare. Peste 40.000 de echipe din toata lumea are si liga romana , Champions League , se joaca 2 etape pe zi , plus Champions League daca esti calificat (un sezon tine 3 saptamani) , plus un forum romanesc si canal de chat unde poti primi ajutor daca esti incepator. Ce sa mai zic super tare :P | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
cel mai misto manager de fotbal online: Trophy Manager TM - Free Online Football Manager Game | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 Location: Brasov |
un joc foarte bun cu un imens potential e... Perfect Line-Up! (jocul a fost facut de un roman, iar comunitatea romaneasca e cea mai mare) , altele: Sokker Manager: joc de fotbal - manager online de fotbal cu meciuri animate de tip flash :joc de fotbal, manager de fotbal, fotbal online la fel de jucat ca si hattrick cu meciuri 3d... www.manager-mania.com un joc destul de dragutz , nu a aparut de mult si are motor de joc 2d... eu astea 4 le joc | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
| http://www.onlinefootballmanager.co.uk Planetarium Football Star – Become a World Star! (asta mi se pare inovativ, curiosii vor vedea de ce :P)
__________________ Silence!!! I keel you!!! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |