Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 14-01-2009, 23:06   #21 (permalink)
Registered User

dromychaetes's Avatar

bun, onlinefootballmanager.co.uk joc de un an jumate, e amuzant dar mi-au trebuit 10 conturi ca sa am ce face la el... plictiseala de la munca.
dugout-online.com mi se pare alta categorie, e chiar manager de fotbal, si foarte bun. insa pentru amuzament si interactivitate, onlinefootballmanager.co.uk e cel mai tare. nota 10, pura distractie.

dromychaetes is online now    Reply With Quote
Old 23-01-2009, 22:40   #22 (permalink)
Registered User

Xpert..

Quote:
Originally Posted by dromychaetes View Post
bun, onlinefootballmanager.co.uk joc de un an jumate, e amuzant dar mi-au trebuit 10 conturi ca sa am ce face la el... plictiseala de la munca.
dugout-online.com mi se pare alta categorie, e chiar manager de fotbal, si foarte bun. insa pentru amuzament si interactivitate, onlinefootballmanager.co.uk e cel mai tare. nota 10, pura distractie.
Da-ti add la id meu va bag si in liga la mn..e super mai mult nu va zic.. bogdan_io_budy

budy07 is offline    Reply With Quote
Old 28-03-2009, 17:48   #23 (permalink)
Registered User

te crezi mai inteligent decat orice manager din liga 1 ? crezi ca poti conduce pentru inceput o echipa de football virtuala pe un site?crezi ca faci fata si cautai de mult un astfel de joc? atunci hai si joaca alaturi de 70.000 oameni din lumea intreaga si dovedeste ca esti cel mai bun.ca orice manager ai bani pusi la dispozitie si cu ei faci ce vrei (transferuri,antrenamente etc) .contacteaza ma daca crezi ca esti atat de inteligent si de serios !! id de messenger ! bogdan_io_budy

budy07 is offline    Reply With Quote
Old 30-05-2009, 12:44   #24 (permalink)
75% apa

Doctor Bonez's Avatar

Frumos ar fi sa dai doua linkuri, unul fara si unul cu referrer...

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams)

Doctor Bonez is offline    Reply With Quote
Old 02-06-2009, 21:02   #25 (permalink)
Registered User

Bancheru's Avatar

Nu pot sa cred ca nu am vazut mentionat pe nicaieri Sokker Manager: joc de fotbal - manager online de fotbal cu meciuri animate de tip flash :joc de fotbal, manager de fotbal, fotbal online, unul din cele mai bune managere online, dupa hattrick.

Dupa parerea mea sokker.org e peste hattrick din mai multe puncte de vedere. Unul ar fi, la sokker ai posibilitatea sa vezi meciurile in format 2D si asta spune multe.

Bancheru is offline    Reply With Quote
Old 26-09-2009, 18:59   #26 (permalink)
Registered User

mlromania's Avatar

Daca mi se permite sa ma bag in seama, ManagerLeague a primit o noua interfata intre timp.
Puteti vedea trailerul de la lansare aici: The New ManagerLeague is Launching!

Doua meciuri pe zi de luni pana vineri si cupe in week-end, plus cupa ligii, cupa campionilor si 25 de ligi nationale. Doar ce s-a adaugat liga ungara, se pare ca vom avea competitie serioasa.

mlromania is offline    Reply With Quote
Old 02-11-2009, 02:43   #27 (permalink)
Registered User

Un alt manager este FreeKick (http://www.freekick.org). Este mai complex decat Hattrick.

Parerea mea este ca are prea multe detalii, prea multe variabile in joc. Prefer Hattrick.

rtypo is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Thread Tools

Posting Rules