![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
bun, onlinefootballmanager.co.uk joc de un an jumate, e amuzant dar mi-au trebuit 10 conturi ca sa am ce face la el... plictiseala de la munca. ![]() dugout-online.com mi se pare alta categorie, e chiar manager de fotbal, si foarte bun. insa pentru amuzament si interactivitate, onlinefootballmanager.co.uk e cel mai tare. nota 10, pura distractie.
__________________ Δρομιχαίτης | |||
|
| | #22 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2009 | Xpert.. Quote:
| ||
|
| | #23 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2009 |
te crezi mai inteligent decat orice manager din liga 1 ? crezi ca poti conduce pentru inceput o echipa de football virtuala pe un site?crezi ca faci fata si cautai de mult un astfel de joc? atunci hai si joaca alaturi de 70.000 oameni din lumea intreaga si dovedeste ca esti cel mai bun.ca orice manager ai bani pusi la dispozitie si cu ei faci ce vrei (transferuri,antrenamente etc) .contacteaza ma daca crezi ca esti atat de inteligent si de serios !! id de messenger ! bogdan_io_budy
| ||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
Nu pot sa cred ca nu am vazut mentionat pe nicaieri Sokker Manager: joc de fotbal - manager online de fotbal cu meciuri animate de tip flash :joc de fotbal, manager de fotbal, fotbal online, unul din cele mai bune managere online, dupa hattrick. Dupa parerea mea sokker.org e peste hattrick din mai multe puncte de vedere. Unul ar fi, la sokker ai posibilitatea sa vezi meciurile in format 2D si asta spune multe. | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
Daca mi se permite sa ma bag in seama, ManagerLeague a primit o noua interfata intre timp. Puteti vedea trailerul de la lansare aici: The New ManagerLeague is Launching! Doua meciuri pe zi de luni pana vineri si cupe in week-end, plus cupa ligii, cupa campionilor si 25 de ligi nationale. Doar ce s-a adaugat liga ungara, se pare ca vom avea competitie serioasa. | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2008 |
Un alt manager este FreeKick (http://www.freekick.org). Este mai complex decat Hattrick. Parerea mea este ca are prea multe detalii, prea multe variabile in joc. Prefer Hattrick. | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |