Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 03-04-2003, 11:35   #21 (permalink)
Registered User

Mausa's Avatar

Deci, parerea mea este dupa ce am terminat un sezon, ca jocul este jucabil, singurul lucru frustrant care l-am observat jucand cu Roma este accidentarea jucatorilor.Ori researcherii intalieni care au facut Roma au facut-o lata punaind un injury proness f mare la jucatori de genul Cafu, Panucci, Totti ori altceva.Eu nu pot sa inteleg, macar de nu s-ar accidenta in halul ala.Intr-un sezon Cafu a lipsit de la echipa 6 luni.S-a accidentat odata 4 luni si o data 2 luni.Se mai accidentase odata dar am luat-o de la salvare.Se pare ca era singura solutie sa nu sparg monitorul.Apoi ce sa mai zic de Panucci care a jucat numai o luna.Sper sa mai schimbe ceva cu accidentarile ca eu sunt mai impulsiv asa
.Am ajuns sa imi fie frica cand da Pisioul meu raportul de dupa meci.Alt lucru care l-am observat sunt lipsa banilor la inceputul sezonului.Nu se poate ca Roma sa plece numai cu 4 milioane.Parerea mea este ca s-au cam grabit cu lansarea, poate daca ar mai fi stat o luna nu as fi ramas cu un gust amar.Capca la Inter cum e cu accidentarile?Un alt lucru care pot sa il spun e ca, Cassano e se face zeu intr-un sezon, si mai e si Mikel Arteta care la fel tot zeu se face si are release fee la inceput de vreo 4 mil la Glasgow.SO buy him

Mausa is offline    Reply With Quote
Old 03-04-2003, 13:52   #22 (permalink)
Registered User

1. Accidentari - uita-te la player instr.... deobicei la fazele fixe, fundasii urca iar mijlocasii coboara in aparare... asta face ca jucatorii sa alerge foarte mult si conditia fizica sa scada foarte repede... EX Cu 3-4-1-2 default fundasii mei terminau meciul cu condition sub 65% ... dupa ce am modificat tactica... fundasii mei termina cu condition peste 80%, la fel si mijlocasii... Si in felul asta accidentarile in lotul meu sunt foarte rare si pe durata scurta.
2.Despre lipsa banilor.... tu de unde crezi ca are Roma bani??? Nu ai auzit de criza financiara??? Mai toate cluburile sunt fara bani...
In Spania Real are mai putini bani decat barca si decat valencia (si poate mai sunt si altele) si asta pentru ca real a cumparat mult ( nu se plangeau ca nu au bani sa-l cumpere pe chivu?). Asa ca nu e de mirare ca Roma are doar 4 mil... si Juve are 11. mil....

cornelpreda is offline    Reply With Quote
Old 03-04-2003, 17:12   #23 (permalink)
Registered User

Sheva_C's Avatar

Lamuriti-ma si pe mine odata! Are cineva jocul original de la SI? Sau aveti full-cd piratate sau jocul spart? Joaca cineva cu patch-ul instalat? Va intreb a n-a oara si sper sa-mi zica cineva pt ca eu nu l-am primit inca de la ********.ro!

Sheva_C is offline    Reply With Quote
Old 03-04-2003, 18:56   #24 (permalink)
Registered User

Eu unul, spre rusinea mea, joc cu patch-ul dar fara sa am cd original... dar sper sa fac rost de bani cat de curand si sa-l iau si eu...

Old 04-04-2003, 19:01   #25 (permalink)
Registered User

hmmmmmmm ... jocul este soopertare ... peste ceea ce ashteptam de la ei ...

din pacate bug-urile shi viteza de mishcare a lui il fac un joc frustrant ... trebuie sa ai nishte nervi tari sa il potzi juca ... sa treci peste bug-urile enorm de multe / prea multe !!!!! shi sa ai rabdare sa ashteptzi dupa el ...

acum copiez patch-ul shi sper ca acesta sa mai elimine din timpul de ashteptare ...

c0ntrast is offline    Reply With Quote
Old 04-04-2003, 19:06   #26 (permalink)
Registered User

mi-e greu sa spun asta dar din pacate cm4 really sux .... daca cei de la sigames nu vin cu imbunatatziri risca sa ishi strice reputatzia ... pana atnci voi ramane la cm3 ...

Old 05-04-2003, 13:00   #27 (permalink)
Registered User

Quote:
[i]Originally posted by c0ntrast [/i
mi-e greu sa spun asta dar din pacate cm4 really sux .... daca cei de la sigames nu vin cu imbunatatziri risca sa ishi strice reputatzia ... pana atnci voi ramane la cm3 ...

contrast hotaraste-te tata...ori e supertare jocu' ori sux? nu se poate amandoua odata...
oricum am o intrebare pentru voi restu...de fapt o rugaminte...sa spunetzi si pe ce sisteme jucatzi voi?
ce configuratii ce sisteme de operare
de ex eu a trebuit sa recurg la un artificiu tehnic ca sa il pot juca pe win2000 ca nu reusheam sa il instalez..
eu il joc pe un p4 la 1.7 ghz cu 128 ram si hdd 40 gb
voi?

EvilAngel is offline    Reply With Quote
Old 05-04-2003, 14:29   #28 (permalink)
Registered User

Athlon xp 2000+ cu 256 DDR si 60GB... SO Win 98 SE
Si imi merge jocul destul de bine... dar atunci cand mai rulez si winampu' dupa vreo ora trebuie sa ies din joc, ca incepe sa se blocheze...

Old 05-04-2003, 16:44   #29 (permalink)
Registered User

Lec11's Avatar

Eu joc cu Valencia si dupa 28 de etape sunt pe locul 1 fara nici o infrangeri. M-am calificat si in sferturile Ligii Campionilor, dar cu ceva emotii. Ma supara faptul ca jucatorii mei au un moral foarte scazut si nu se antreneaza la capacitatea maxima si efectiv nu stiu ce sa le fac. Interesant: Carew a marcat 48 de goluri in 42 de meciuri si cred ca e singurul jucator din lot(alaturi de portari) care nu s-a accidentat.

Lec11 is offline    Reply With Quote
Old 05-04-2003, 21:05   #30 (permalink)
Nick anterior: The Dark Knight

Hate's Avatar

Probleme cu accidentari nu prea am avut. Adik, mi s-a parut realist.
Viteza: dati ctrl alt del si inchideti tot in afara de systray si explorer. INCLUSIV PROGRAMELE DE ANTIVIRUS care incetinesc jocul o gramada. Dupa ce am facut asta imi merge marfa de tot p un ATHLON XP 1600+ 256 MB RAM

Hate is offline    Reply With Quote
Old 07-04-2003, 09:32   #31 (permalink)
Registered User

alexdm's Avatar

Pt. cei cu XP sau Win 2000 dati Ctrl-Alt-Del si selectati procesul CM4 si dati pe el prioritate high. Nu dati real-time ca s-a dus.
Asta o stiu de la Iohanfuss...

alexdm is offline    Reply With Quote
Old 07-04-2003, 13:22   #32 (permalink)
Registered User

Thumbs up

Bah ce sa zic, jocu arata super, 2d pitch e marfa facut dar nu am avut rabdarea sa stau sa vad un meci de la cap la coada, shi mie mi se misca greu cind sunt meciuri dar ce pretentii sa am cu p3 la 500 mhz shi 64 ram.
Cu cunostintele acumulate la cm3 am reusit cu Inter ca dupa primele 10 meciuri jucate (in totate competitiile) sa am 10 victorii shi asta fara sa primesc macar un gol (sper sa nu fie asha de usor in continuare ).
Ps. : Daca vreti jucatorii din campionatul romaniei jucati cu database cit mai mare shi ii veti gasi (la steaua am gasit toata echipa mare dar cu database small este cu adevarat doar Radoi)./

Beep is offline    Reply With Quote
Old 07-04-2003, 13:25   #33 (permalink)
Registered User

Bah da au bagat niste camionate din tari despre care nu stiam ca au fotbalisti.

Beep is offline    Reply With Quote
Old 07-04-2003, 13:41   #34 (permalink)
Registered User

ia spuneti care jucatzi cu patchu aplicat ?
cum jucatzi ca eu de ex. am aplicat patchu si nu mi-a mai mers jocu' ...imi zicea ca wrong cd inserted si daca aplicam cracku pe care il aveam pentru versiuna 4.0.1 mergea da' nu sunt sigur ca are si patchu aplicat....
astept raspunsurile voastre cei care suntetzi ca si mine piratzi...

EvilAngel is offline    Reply With Quote
Old 07-04-2003, 14:42   #35 (permalink)
Registered User

eu il joc cu patchu' aplicat ... trebuie modificat cm4.exe din nou ca sa mearga ... are 8MB arhiva daca o vrei da-mi un mail

Old 07-04-2003, 15:27   #36 (permalink)
Evanescent

BlkHrt's Avatar

nu credeam ca voi posta vreodata aici :)

Nu pot sa cred ce se intampla. Dupa luni si luni de zile in care faceam misto de prieteni care se jucau "jocul fara grafica" numit CM3, luni in care nu intelegeam ce poate fi asa de distractiv sa te uiti ca un handicapat la zeci de ecrane pline cu text si la succesiuni de propozitii care desriu ce se intampla pe teren (evident, date pe superfast ca sa nu intelegi absolut nimic)...ei bine, am comis blasfemia. Am instalat CM4, de curiozitate, sa vad si eu 2D Pitch-ul.
Concluzia : ahahah, demential, cea mai tare simulare de fotbal pe care am vazut-o. Mult peste Fifa2k3. Superhaios sa te uiti asa la meci, chiar are feeling si m-am bucurat nespus la primul meu gol. Chiar mi-ar place sa pot sa particip efectiv la meci (mi-e dor de un fotbal 2D ca pe vremuri).
Revenind, in ciuda faptului ca mometan ma distrez cu jocul (e fun sa-l iei pe Barcauan cu 1.5mil euro la Ajax ca sa-l schimbi pe Ibrahimovic pentru ca a ratat singur cu portarul ), sunt mii de chestii pe care nu le inteleg. Cel putin ecranul cu algerea echipei, bulinele colorate din dreptul jucatorilor (m-am prins doar de Injured), prescurtarile pozitiilor, trainingul, toate sunt un mister ptr mine. Imi trebuie manual
Sa-mi explicati cum se joaca nu puteti (voi lua un faq), dar dati-mi si mie 2 sfaturi :
1) Cam ce setari sunt indicate ca sa nu se miste jocul prea prost, dar ca sa obtin un nivel de detaliu totusi decent? Eu am inceput cu Olanda full detail, ambele divizii, database pe medium. Specs in semnatura. 10x. Daca bagam mai multe divizii/database pe high, ce castigam concret? Ca oricum mie mi se pare coplesitoare cantitatea de informatie, si vad ca-mi calculeaza tot felul de meciuri care n-au legatura cu liga mea.
2) Cum e mai bine sa ma uit la meci? Sunt pe 2D Pitch, parca doar key moments imi arata. Chestia e ca la CM3 stiu ca aveai in bara colorata "comentariul" meciului. Acum, din ce-am vazut, cand nu au loc momente cheie (2D Pitch disabled), nu aflu nimic din ce se intampla, doar vad ca trece timpul. Sau n-am fost eu atent?

Sunt cel mai mare babuin de pe threadul asta, nu?

BlkHrt is offline    Reply With Quote
Old 07-04-2003, 15:44   #37 (permalink)
Registered User

jocul este sooper ushor daca itzi alegi o echipa de prim rang shi aproape ca o dai in plictiseala vazand ca nu mai pierzi nici un meci ....

eu de curiozitate am inceput cu manchester united shi vand cum nistelrooy da aproepe in fiecare meci cate 1-2 goluri ... in 60 de meciuri are 75 de goluri ceea ce mi se pare absurd ...

anyway daca eshti hotarat sa treci peste viteza cu care merje jocu' shi peste bugurile pe care le are shi vrei sa simtzi cu adevarat ca joci cm4 atunci trebuie sa incepi cu o echipa mai modesta pt ca eu de exemplu cu manchester nu a trebuit sa fac prea multe sa ajung sa nu pierd decat 5 meciuri shi sa fac alte 4 egaluri [in toate competitziile] intr-un tur intreg ...

Old 08-04-2003, 17:41   #38 (permalink)
Registered User

Max_Kool's Avatar

L-am jucat si eu si pot sa spun ca asteparea asta atat de lunga mai mult a stricat jocul. La cat timp a trebuit sa-l asteptam si ne-am pus astfel tot felul de sperante, parca nici nu prea avea cum sa se ridice la nivelul asteptarilor.
Eu as avea urmatoarele plangeri:
1. Au scos parte de la tactica cu "with / without ball". Eu de fapt de acolo imi faceam chiar toata tactica. Cica la baza era una 4-4-2 dar de fapt daca te uitai la partea aceea cu "with / without ball" atunci observai ca era un 4-5-1 ( foarte interesant dupa parerea mea care mergea foarte bine la aproape orice echipa ). Din pacate acum a disparut chestia asta si nu mi se pare ca ai acelasi nivel de control asupra miscarilor jucatorilor in teren.

2. Nu poti sa dai destul de repede daca te uiti la meci. Daca ai putea sa dai de 4 ori mai repede cred ca ar fi mult mai bine de observat niste tendinte generale ale jocului. De asemenea nu ar mai fi atat de plictisitor sa te uiti asa la tot meciul. TRECE INCREDIBIL DE GREU TIMPUL CAN TE UITI ASA LA MECI!!!!!!!!!!!

3. Au facut niste chestii foarte ciudate la nivelul salariilor. Adica asistentul meu de la ManUtd imi spune ca clubul nu isi permite sa-i dea un salariu decent unui jucator ca Alan ASmith!?!?!? Este cel putin ciudat. Pe de alta parte, preturile pentru jucatori sunt imense in comparatie cu banii pusi la dispozitie! Se pare insa ca mereg in continuare chestia cu " mopnthly installments ".

Si acum lucrurile bune:
1.In sfarsit a aparut!!!!

2.Asteptam de cativa ani aparitia partii grafice din timpul meciului. Seamana la acest capitol foarte bine cu USM. Acolo insa ai aveai mai multe nivele de viteza.

3. Mult mai multe optiuni la partea de cumparare a jucatorilor ( la termen ) si la salariile jucatorilor.

4. La tactica se acorda o importanta mult mai mare fazelor fixe. DAr lipseste o chestie pe care am intalnit-o in USM : crearea si exersarea acelor faze fixe. Adica sa stabilesti exact care jucator sa se duca unde, etc.
( Nu trebuie sa intelegeti ca as fi eu un mare fan USM dar avea niste chestii foarte interesante care lipsesc din mai toate managerele de fotbal ).

Cam atat pentru inceput!
O sa revin!!!!!!!!!!11

Proud pig of THE PIG LEAGUE

Max_Kool is offline    Reply With Quote
Old 09-04-2003, 09:58   #39 (permalink)
Registered User

Terror's Avatar

Am si eu o problema!

Dupa fiecare meci imi dispar mijlocasii care ii selectasem. Asa ca mereu cand am meci trebuie sa ii pun iar in formatie si e cam plictisitor

E un bug ?

Terror is offline    Reply With Quote
Old 10-04-2003, 12:51   #40 (permalink)
Nick anterior: The Dark Knight

Hate's Avatar

Blk Hrt:
Exact asta mi s-a intamplat si mie la CM99/00. Aceeasi faza cu"ce joc e asta, nu vezi meciul...etc)
Deci:
1. Maximum database incarca mult mai multi jucatori in baza de date(deci va merge mult mai incet). Dak selectezi mai multe ligi, vor aparea jucatori care nu apareau inainte(aveau reputatii mici si nu intrau in baza de date, asa dak ai liga selectata, ii baga si pe ei). Pt. inceput, lasa asa...cand o sa fii mai experimentat si o sa incerci LLM(lower league management) o sa vezi ca ai nevoie de max. database ca sa gasesti toti acei jucatori tineri care sunt viitoare vedete.
Eu acum joc in divizia a treia din Anglia. Am max database si 4 ligi din anglia selectate si imi merge fantastic. Mai repede decat CM01-02.
Am un comp. mai slab ca al tau(XP1600+, 256 MB Ram)
Dar fi sigur sa faci ce am zis mai devreme, si eventual ce a zis si alexdm dak ai Win XP sau 2000(eu am 98)

2. Eu ma uit pe key highlights, si sunt f. multumit.
Joaca-te. Multe dintre lucrurile pe care nu le stii le vei afla. Nici eu nu am avut manual la inceput
Prescurtarile ti le zic ca sunt f. importante:
GK: portar
SW: libero
DC: fundas centru
DL: fundas stanga
DR: fundas dreata
DML: mijlocas defensiv stanga
DMR: mijlocas defensiv dreapta
DMC: mijlocas defensiv central
M: mijlocas
AM: mijlocas ofensiv
F:atacant sau mijlocas ofensiv
SC: atacant pur sange(poate juca si mijlocas ofensiv la nevoie, dar e mai bine dak il joci mijlocas ofensiv sa il impingi mai in fata).
Happy gaming.

Hate is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Thread Tools

Posting Rules