Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 10-04-2003, 12:52   #41 (permalink)
Nick anterior: The Dark Knight

Hate's Avatar

Terror, e un bug. e stiut.

Hate is offline    Reply With Quote
Old 10-04-2003, 13:20   #42 (permalink)
Registered User

Lec11's Avatar

Mie nu imi apare la inceput de sezon mesajul pentru selectarea numerelor jucatorilor! E un bug si acesta ?
Si inca ceva: campionatele mi se par foarte dezechilibrate, in sensul ca sunt cateva echipe care-si iau niste avansuri imense in clasament, gen Betis sau Barcelona in Spania!
Si nu credeam sa ajung vreodata sa bat cu 8-0 in deplasare, in campionat, o echipa aflata totusi pe locul 6 !!!!!

Lec11 is offline    Reply With Quote
Old 11-04-2003, 11:33   #43 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally posted by c0ntrast
eu il joc cu patchu' aplicat ... trebuie modificat cm4.exe din nou ca sa mearga ... are 8MB arhiva daca o vrei da-mi un mail

care arhiva are 8 mb?
eu am aplicat cracku' pe care l-am avut pentru versiunea 4.0.1 dupa ce am instalat patchu si singuru' lucru e ca la numarul versiunii imi arata tot 4.0.1 in loc de 4.0.3 in rest am observat ca bugurile nu mai apar

EvilAngel is offline    Reply With Quote
Old 11-04-2003, 11:48   #44 (permalink)
Registered User

intr-adevar campionatele sunt cam dezechilibrate...si jocul in sine pare cam ushor...
dar daca cu o echipa de top ti se pare ushor incearca cu o ekipa de prin divizia 3
si o sa vezi fun atunci
si sunt si eu nemultumit de disparitia din joc a unor optiuni din variantele anterioare
cum ar fi statisticile despre meciuri...acum imi arata cotele la pariuri
ar mai fi topul managerilor....disparut si ala subit...si multe altele care nu imi vin acum in minte

Old 11-04-2003, 11:51   #45 (permalink)
the Friendly Ghost

CASP3®'s Avatar

am si eu un question:

inca nu am jucat CM4(doar demo), insa i hope i will soon...

baza de date cum e?? ca ziceau ca va fi formidabila...

CASP3® is offline    Reply With Quote
Old 11-04-2003, 12:43   #46 (permalink)

Hate's Avatar

E aproape dubla fata de cea dinainte

Old 11-04-2003, 12:49   #47 (permalink)
the Friendly Ghost

CASP3®'s Avatar

cool... can't wait to get it...

CASP3® is offline    Reply With Quote
Old 11-04-2003, 13:45   #48 (permalink)
Registered User

Max_Kool's Avatar

Unde naiiba vi se pare atat de usor? Toti cu care am vorbit eu in carne si oase au zis ca e mult mai greu. Si mie mi se pare mult mai greu.

Proud pig of THE PIG LEAGUE

Max_Kool is offline    Reply With Quote
Old 11-04-2003, 20:08   #49 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

e greu pt cei care cistigau inainte cu tactici de pe net si nu umblau la team instructions

e greu pt cei care nu stiu fotbal sau prea multa engleza

Capcaunu is offline    Reply With Quote
Old 12-04-2003, 01:15   #50 (permalink)
Registered User

Max_Kool's Avatar

Nu am umblat niciodata cu tactici de pe net. Eu imi faceam tactica de la with si without ball ca nu imi placea cum punea jucatorii daca ii lasai doar cu sageti.
Acum insa nu imi mai iese nimic si nu inteleg de ce. Eu o sa perseverez si mai vedem.

Proud pig of THE PIG LEAGUE

Max_Kool is offline    Reply With Quote
Old 14-04-2003, 10:35   #51 (permalink)
Registered User

Hop shi yo cu o intrebare :
De ce dupa 19 meciuri jucate cu barcelona a iesit Kluivert de 18 ori omul meciului? eciul in care nu a iesit MOM a fost o infringere cu Arsenal.

Beep is offline    Reply With Quote
Old 14-04-2003, 11:01   #52 (permalink)
Registered User

hehe cu kluivert am shi eu poveshti

l-am cumparat dupa un an la manchester shi l-am pus sa faca cuplu cu nistelrooy ... ma uitam la meciuri shi vedeam ori ca kluivert centreaza shi nistelrooy da gol ori invers ... dau impreuna cate 4-5 goluri pe meci ... plus scholes din 2 in 2 meciuri mai baga shi el cate una ...

este bug sigur

c0ntrast is offline    Reply With Quote
Old 14-04-2003, 11:53   #53 (permalink)
Registered User

mda...
sa va zic eu ce am facut in uikend...
m-am cam saturat sa fiu no1 in germania cu bayern...si am inceput sa joc cu prietenii in retea....cm4 sa vedem cum e...si de curiozitate am inceput cu ultima divizie din spania....
am jucat vreo 5 ore timp in care am disputat vreo 6 meciuri...
dar oricum e greu...e tare greu...partea buna e ca poti sa faci rost de jucatori tari....imprumutatzi...
eu de ex...la Alicante reushii sa aduc cateva nume sonore...cum ar fi Mista....Yakubu de la Ajax....Duscher....Motta
si un portar ce face senzatie in campionatu' romanesc acum Guso
)
Voi ati incercat vreunu' varianta multiplayer?

Old 14-04-2003, 22:16   #54 (permalink)
Registered User

A jucat un prieten de-al meu un multiplayer in Spania...
La un moment dat s-a trezit ca nu-l mai are pe ronaldo... Dai search player... nimik... dupa 2 saptamani a aparut si Ronaldo dar la Celta Vigo...
Sau alta faza... Jucau doi meci direct...si in acelasi timp vorbeau pe messenger... La unul din ei meciul se terminase 5-0 iar la celalat se terminase 2-1... si ei crezand ca fiecare face misto de celalalt au facut si screenuri... si asa a fost
Apoi eu jucam cu Juventus... imi facusem tactica beton... am terminat sezonul cu 12 goluri primite in campionat.. si stupoare Buffon cu o medie de 7.8 nu a luat nici un premiu... Am zis ca nu-i nimik... dar dupa ce am vazut ca eu care luasem tot ce se putea (mai putin Uefa ca deh nu puteam in 2) nu am iesti manager of the year ... in schimb a iesit ala de la Como care intamplator retrogradase...
SPECIFIC: TOATE ASTEA S-AU INTAMPLAT CU v 403.. ENHANCEMENT PACK 2...
Si sa nu uit ca din 10 prieteni (daca nu mai multi) in vreo 20 de sezoane jucate... (nu pana in anul 2022... ci cate 1-2 sezoane) in total s-au vandut vreo 2-3 jucatori...
Eu in 4 salvari (Juve, Basel, Man UTD, Real madrid) am reusit marea performanta de al vinde pe Igor Tudor pe 8 mil...
-----------------
SO... CM4 really, but i mean really sux... Momentan astept enhancement pack 5... si poate atunci o sa joc si eu... sa nu mai povestim ca au un bug la care habar nu au ce sa-i faca... cel cu schimbarea de scor...
P-astia de la SI i-au ajuns blestemel romanilor

cornelpreda is offline    Reply With Quote
Old 14-04-2003, 23:14   #55 (permalink)
Test Driver

Alextz's Avatar

mie acum mi se intampla cea mai ciudata faza : orice joc salvat pe care-l incarc are fixtures gol....deci nu mai am meciuri....ce sa zic un joc misto dar facut cu c**u
Gigabyte P35-DS3, Q6600,Scythe SCINF-1000 Mugen,A-Data 2x2GB Extreme Edition DDR800,Gigabyte G88T512HP, WD Raptor WD360ADFD, Seagate ST3500320AS ,NEC AD-7173A ,Antec Tower SONATA 3, Logitech G5 Laser.

Alextz is offline    Reply With Quote
Old 15-04-2003, 07:49   #56 (permalink)

Hate's Avatar

Alextz, varianta piratata, nu?
Cornelpreda, faza cu bugul de schimbare de scor nu spune tampenii. CUm poti sa repari ceva dak nici nu stii de ce se intampla. E FOARTE RAR. SI NU SE POATE REPLICA.

Old 15-04-2003, 10:45   #57 (permalink)
Registered User

icub4ucm's Avatar

Cea mai stresanta chestie la CM4 e faza cu backgroundurile care nu se schimba. Saracu' portar din imaginea aia e pe buzele tuturor... S-a saturat toata lumea sa il tot vada numai pe el pe background...
BTW...se zvonea ceva de un award for site... ..mai nou am auzit ca e la juma de pretz for sale

icub4ucm is offline    Reply With Quote
Old 15-04-2003, 10:57   #58 (permalink)
Registered User

icub4ucm's Avatar

Faza cu "Score changin bug" e lata rau. Pe langa faptul ca Paul Collyer se ocupa personal de ea, deocamdata nu au reusit sa-i dea de cap. De ce ? Pentru ca nu o pot replica si nu stiu de unde vine. Cu alte cuvinte, nu au habar cum sa o faca. Pentru ca intr-un joc care, dupa spusele lui Vaughan are cca. 1.5 milioane de linii de cod, e greu sa gasesti din nimereala un bug.

icub4ucm is offline    Reply With Quote
Old 15-04-2003, 15:25   #59 (permalink)
Registered User

Lec11's Avatar

Cum se poate ca eu, care am castigat tot ce se putea cu Valencia, sa nu ies antrenorul anului ... si a iesit cel de la Recreativo!
Si chiar cu Enhancement Pack 3, capitanul de echipa tot il hotaraste asistentul !?!

Old 15-04-2003, 15:32   #60 (permalink)
Registered User

Lec11's Avatar

Pardon, cu Enhancement Pack 2 !

Si pana la urma chestia cu numerele de pe tricouri li se intampla tuturor sau numai mie?

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Thread Tools

Posting Rules