![]() |
| | #61 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2003 Location: Bucuresti | Quote:
Nu am venit pe forumu asta ca sa ma cert cu un **** ci am venit sa discut ca un om NORMAL despre lucruri NORMALE si nu sa vina un **** ca tine si sa spuna ca zic si tampenii... Daca esti asa de tare pe forumu asta puteai sa explici frumos... nu sa ma iei peste picior.. Poate eu nu stiam (ca nu stau pe SI ... dar se vede ca nici TU)... Probabil pritenul tau Sever imi va sterge post-ul asta... din cate il cunosc eu am speranta ca nu o va face...
__________________ JUVENTUS - TORINO & COLENTINA Last edited by Capcaunu; 16-04-2003 at 04:37.. | ||
|
| | #63 (permalink) | ||
|
LOL. Ce ma intreb eu este ce ar fi **** ? ![]() Nu gasesc "epitet" de patru litere care sa imi fie adresat... Tre sa mai reflectez nitel ![]() Hai sa fiu totusi dragut si sa iti raspund. Tu, odata ce nu stai p forumul SI vb fara sa stii. Probabil ca in mintea ta testerii au fost niste handicapati care nu stiau ce sa faca. Dak ai fi stat p forum ai fi vazut cate sute de buguri au gasit... Si cum munceau 16+ ore pe zi. ICUB4UCM a zis f. bine. Mi s-a parut caci comentariul tau a fost critic, de-aia am sarit in sus. Poate nu am inteles bine, puteai sa imi explici frumos... Apropo, intreaba-ti prietenii ce e aia "a lua p cineva peste picior". Ca nu cred ca stii ce inseamna... Mda, se vede ca nu stau p forumul SI. Pt. informatia ta, stau cel putin 3 ore pe zi acolo(acum ca am inceput sa mai dau p la scoala...)
__________________ Time pays us but with earth & dust, and a dark, silent grave. | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
|
mie personal mi-au lasat un gust amar bug-urile intalnite. nu stiu daca ar fi fost posibil, dar cred ca ar fi aratat mult mai bine daca incercau cumva sa aduge 2d-ul la cm3 si fara sa se mai intinda cu alte chestii noi. au incercat un salt prea puternic si acum se chinuie sa aterizeze pe ambele picioare dar nu prea reusesc. oricum marele plus este 2d-ul | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2003 Location: Bucuresti | Quote:
2. Nu am criticat, am zis doar ca nu stiu ce sa-i faca acelui bug...si BTW Respect total pentru SI ...altfel nu as mai fi fan CM 3. Du-te la scoala ... se vede ca ai nevoie de ea...
__________________ JUVENTUS - TORINO & COLENTINA | ||
|
| | #71 (permalink) | ||
| Quote:
nu mai e valabil de cind am luat ban stii tu unde ... soree
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
Ma enerveaza o chestie ... joc cu Parma finala cupei UEFA si in aceeasi perioada este Cupa Confederatiilor ... nu de alta dar stalpii echipei Frey, Lamouchi, Nakata, Adriano au in aceeasi zi meci la nationala lor si nu pot sa fac efectiv nimic sa-i chem la echipa! In plus e si Taffarel la nationala Braziliei si va trebui sa joc cu al treilea portar! Trebuia sa se faca ceva in privinta asta ... daca nu se poate desfasura Cupa Confederatiilor in alta perioada, macar sa-mi pot chema jucatorii sa joc un meci important! | |||
|
| | #74 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2002 Location: bucuresti |
Eu vreau sa va zic la totzi astia care va vaitatzi toata ziua ...ca eu joc cu versiune piratata cu 403 aplicat si peste el cracku de la 401 si merge de minune...au disparut o gramada de buguri...chiar si asta cu kematu' la nationala in timp ce ai meci in cupele europene....mie mi s-a intamplat intr-o semifinala... si multe buguri mi s-au remediat..asha ca poate vretzi sa cumparati jocu' de la mine ![]() si acum vreau sa vad cu 404 cum o sa mearga.....a incercat careva?
__________________ M-am intors sa cuceresc lumea AC ! ! ! | ||
|
| | #75 (permalink) | ||
|
Deci am jucat cu Lazio cam 5 sezoane si am castigat tot.......apoi m-am apucat cu Rimini in C2 dupa 3 sezoane nema campionat.....am zis asta e....poate am gresit eu ceva...si m-am apucat cu Latina...am ajuns pana in B si iar teapa campionat.....ce sa zic un joc facut cu picioarele....vreau sa zic ca totusi ca o consolare s-a tinut cupa.... Mersi SI Games....am dezinstalat jocul imediat......astept cu sufletul la gura urmatorul EP....poate va prindeti de bug-ul asta.... P.S. Unui prieten i s-a intamplat cu Milan dupa 8 sezoane...
__________________ Gigabyte P35-DS3, Q6600,Scythe SCINF-1000 Mugen,A-Data 2x2GB Extreme Edition DDR800,Gigabyte G88T512HP, WD Raptor WD360ADFD, Seagate ST3500320AS ,NEC AD-7173A ,Antec Tower SONATA 3, Logitech G5 Laser. | |||
|
| | #77 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Gigabyte P35-DS3, Q6600,Scythe SCINF-1000 Mugen,A-Data 2x2GB Extreme Edition DDR800,Gigabyte G88T512HP, WD Raptor WD360ADFD, Seagate ST3500320AS ,NEC AD-7173A ,Antec Tower SONATA 3, Logitech G5 Laser. | |||
|
| | #79 (permalink) | ||
| Quote:
oricum.....jucam cu no-cd crack...dar era instalat dupa unul original ce sa zic sunt comod
|
| | #80 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2002 Location: bucuresti |
MDA....daca o sa mi se intample si mie...pot sa ii dau in judecata pe cei de la sigames? pentru ca poii mei...am dat banii pe un joc original care dupa 5 campionate sa nu mai mearga? e ca si cum dau banii pe o mashina si dupa 10000 de km se opreste si nu mai merge ce zicetzi am dreptate?
__________________ M-am intors sa cuceresc lumea AC ! ! ! | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |