![]() |
| | #101 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2003 Location: Timisoara |
Si continuarea... Tactics: -------- - Fixed incorrect morale on tactics screen - Fixed could not drag sub onto sub on pitch during match. - Added always show rating during match (in addition to other info). - Added clearer separation between first 11 and subs during match - Added showing opposition player positions in 'specific' man marking list during match. - Added graphics to show icons for subbed on or off during match. Competitions: ------------- - Fixed problem where Argentine league was not scheduling third and fourth promotion stages properly. - Fixed bug where French leagues were scheduling games in Jan 2002. - Tweaked some Christmas/New Year dates for English leagues. - Added some more loan rules for English clubs. - English Vans Trophy now enabled if 2nd division is enabled, not just Conference. - Fixed Swedish Premier Division break period for World Cup/Euro Champ years. - Korea subs rule changed to 3 from 6. - AUstrian league now has 4 rounds ( 36 matches ). - German regional League North now relegates 4 teams not 3. - Belgian 2nd division match time changed to 8pm. - Russian Premier and russian cup foreigner restriction removed. - Greek league now counts eastern block players as EU. - Greek disciplinary system now bans a player for 2 matches after 6th yellow. - Scottish league and fa cups now have neutral semi final venues. - English Community Shield now has 5 subs from 7 rule. - Competitions using a period system (e.g. lower Belgian and Dutch leagues) now use the main league table for a team's current position and not the first period league table. - English league playoff semi finals now get played at correct venues. - No one off friendlies between Croat and Yougoslavian teams or Israeli and Arab nation teams - Fixed a few problems with the Asian Champions Cup. - Correct Brazilian teams now play in the Libertadores Cup. - Finnish reserve leagues are now scheduled properly. - Fixed a problem where Welsh Premier Cup sometimes stops after the group stage. Match ----- - Tuned defensive play a bit to try and counter super attacking tactics
__________________ Braca rules | ||
|
| | #102 (permalink) | ||
|
Faza cu international orders am crezut si eu ca au scos-o. Dupa ce am jucat 5 sezoane si mi-au chemat gramezi de jucatori pe la nationale si niciodata nu a aparut faza aia, hodoronc-tronc a aparut o data aleator. Oricum nu cred ca se tine cont de ea, nu m-au anuntat daca au respectat indicatiile sau nu. Macar la CM3 te anuntau ca jucatorul tau a jucat, a dat un gol etc. Aici nu...Chestii de genul asta ma enerveaza. De ce au scos astea, de ce au scos next match, de ce au scos statisticile anterioare, echipa saptamanii, complain-ul ?
| |||
|
| | #103 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2003 Location: Timisoara | Quote:
Oricum varianta CM 01/02 este cel mai corect din toate punctele de vedere. Hough!
__________________ Braca rules | ||
|
| | #104 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2002 Location: bucuresti |
da intr-adevar kestia cu next matchu' imi lipseste si mie acum....au bagat ei kestia aia cu cotele la pariuri care orice ai face nu se comapara cu next match si multe alte statistici care ishi aveau rostu' asta e....poate le baga ei ..candva
__________________ M-am intors sa cuceresc lumea AC ! ! ! | ||
|
| | #105 (permalink) | ||
|
EP3, da, nu mai e asa de plin de buguri,acum se dau si bani in Italia, in cele din urma, dupa ce toata serie A daduse faliment, incep sa isi revina, insa, dupa ce in EP1 rectifcasera accidentarile stupide, acum si-au revenit.Se accidenteaza un jucator pe saptamana si naspa.Nu se mai accidenteaza in meciuri se accidenteaza la antrenament.Oamenii sunt dusi cu pluta.
__________________ Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience. | |||
|
| | #106 (permalink) | ||
|
sunt cateva chestii pe care nu le inteleg in CM: Gloria si Ceahlaul - echipe rivale ? Steaua rivala cu Gloria, Petrolul Rapid rivala cu Gloria, Electromagnetica intre Raducanu si Oprita diferenta de 14-12=2 la finishing ? Aliuta stamina =16 ???????? unde e Pape Diop ? astea asa dupa un minut de editor. nu vreau sa isc cearta dar sunt niste chestii cam dubioase.
__________________ Why so serious ? | |||
|
| | #107 (permalink) | ||
|
1) Researcherii vor reprimi fisierele pt editare in luna iunie... 2) La rivalitati sunt niste ratinguri, de la 1 la 20 (nu stiu ce editor ai... le vezi?) Oprita a fost foarte promitator la inceput... il vom face asa cum e... adica cu finishing mic o sa scada si aliuta la stamina 13
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #108 (permalink) | ||
|
uitati screenshot din baza de date (de la mine si din cm4) ca sa nu fie suspiciuni ![]() chiar asa varza ma (ne) credeai cheloole? hm...
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #113 (permalink) | ||
un mare bug al jocului pe care l-am intalnit de cateva ori conduci cu un anume scor sau esti condus cumva dai sa faci skimbare....si cand revii scorul e altul un caz concret ieri aveam meci cu bochum am condus cu 1-0 m-a egalat bochum conducea cu 2-1 si intru sa skimba tactica si cand dau inapoi scorul era 2-1 pentru mine
|
| | #115 (permalink) | ||
cu ep3 ...si intr-adevar alte buguri au disparut ...dar de asta cu skimbarea scorului m-am izbit de cateva ori....si ultima oara nu mi s-a parut corect fata de ekipa care trebuia sa ma bata anyway voua vi s-a intamplat ca ekipa sa intre in colaps financiar si receivershii sa preia controlul transferurilor? mie mi s-a intamplat la bayern ca dupa 5 ani glorioshi in care am castigat campionatu de 5 ori cupa de 4 si de 2 ori liga campionilor si odata cupa uefa .... mi se pare de neconceput sa intri in colaps....si sa pierzi 12 jucatori intr-o saptamana din care 8 titulari de baza e prea dura faza...si nu are o explicatzie logica salariile jucatorilor nefiind asha exagerate...cu exceptzia a 4-5 jucatori care meritau apropo cum vi se pare darius vasell si borut semler?
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |