![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Parerea voastra! http://www.cmromania.com/forum/ nu merge de vreo 2 zile si am zis sa scriu aici. Cu o imensa parere de rau spun ca cei de la SI Games au stricat acest joc care mi-a mancat timp la greu. La CM 01/02 am avut timp efectiv de joc mai mult de O LUNA!!! CM4 l-am avut original, dar mai mult de 2 zile, timp efectiv nu l-am jucat. La fel si cu CM 03/04. Bine ca nu l-am mai luat original. Imi dadeam bursa degeaba. Jocul se misca sub orice critica pe large database la Intel 4, 2GHZ si 640 SDRAM. La medium database nimic de comentat. Am inceput de vreo 5 ori cu Milanul si in supercupa Italiei mi-o da Juventus ca-n filme (fara sa exagerez): 5-0, 5-1, 3-1, 4-0, 2-1 parca. Ei au vreo 10 faze pe meci la 2D/key, eu am vreo 3 (fara sa exagerez din nou). Penalty-urile se rateaza cu aceeasi seninatate ca-n CM4. De asemenea, de fiecare data Porto mi-o da in supercupa Europei. Nu mai spun ca in amicalele din pre-sezon, o iau de la echipe amatoare de prin Belgia, Israel etc, in functie de cum imi genereaza jocul amicalele, ca asa le las pe alea, nu le mai schimb. Eu inteleg ca vor sa-l faca mai greu, dar...Am continuat cu unu' din jocuri si in campionat. La fel, RANDOM. Bat, pierd, pierd, pierd, egal, bat, bat, pierd cam asa, nu conteaza echipele cu care joc, oricum inter, juve, roma, lazio mi-o dau ca-n filme sau pe aproape. Asa ca nu stiu parerea voastra, dar CM pentru mine a scazut mult, mult si totusi altceva nu joc, stiu ca celelalte sunt sub el. Mult mai misto pare hattrick-ul, daca ai si internet prin cablu. Regret din nou. Trebuia sa-mi vars amaru' ca nu mai puteam. P.S.:Large database doar cu Italia toata selectata, jucatorii se accidenteaza la greu pe perioade de cel putin 2 saptamani, unii 3-4-5-6 luni. Am 4.1.3 instalat, chiar daca e crack,si merge pt ca se vad diferentele fata de 4.1.1 unde n-aveai nici o sansa la cap cu fundasii adversi, asta fiind doar un mic bug. Dau official warning pt jucator care joaca de nota 3 si se supara, cere transfer!!!
__________________ Forza Milan !!! Vinci per noi !!! Take a look to the sky just before you die !!! | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
cmromania.com o sa mearga de pe 2 ianuarie, probabil. sorry in rest: zimbesc 1.Jocul e mai greu ! 2.Juventus e cea mai buna echipa din Italia in joc. Mult prea buna. 3.Ce conteaza daca pierzi amicale si supercupele la inceput? O tactica ia timp sa fie invatata etc, nu rupi tot din prima... 4. Ai 4.1.3 cu crack, fix-ul il ai? 5. Eu ma joc Medium database si Anglia si Italia selectate si jocul zboara ... si am doar 900 Mhz si 500 Ram. Crede-ma ca e super ok sa joci cu medium db, sint destui jucatori... 6. repet, jocul e un pic mai greu 7. la aia cu official warning se intimpla rar sa se supere... a jucat doar un meci prost sau mai multe? ca si ronaldo mai ia nota 3 8. Legat de accidentari. E doar ghinion. Sau folosesti aceeasi echipaa tot timpul (camp, cupa, CL)... Mai poti incerca la Manager Options sa ii pui sa se odihneasca in ziua urmatoare a meciului. Si astea sint probleme? Nasol e sa il ai pe Stankovic in echipa si cu 5 zile inainte de sfirsitul perioadei de transf sa iti faca Lazio oferta pt el... si desi nu vrei sa il vinzi, jucatorul se supara si va pleca pina la urma. Si iti facusei planuri. Sau sa pierzi titlul din cauza unui autogol in etapa 32 (Domizzi) si penalty ratat in etapa 33 (Cordoba). Sau sa pierzi finala CL in min 92 ![]() sincer iti spun, cind o sa joci mai bine (nu ca eu as fi obtinut mari performante, dar joc cu Inter, am o scuza acolo e blestemul) o sa iti placa mai mult. Eu il ador.TIP: ai grija sa ai bifat (la orice tactica, IMO) pe pressing (closing down) own half (sau always, dupa prefering)
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 Last edited by Capcaunu; 31-12-2003 at 06:38.. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Eu inteleg ca e mai greu, dar nici chiar asa. Totusi, Milan e campioana Europei, nu Juve, chiar daca ei au castigat Seria A. Joc CM din 98 si n-am mai avut asa "suparare" . In fine, o sa joc sa vad cum decurge jocul in continuare. Poate la CM 04/05 n-o sa mai fie nevoie de patch-uri si asa o sa-l iau si eu original.
__________________ Forza Milan !!! Vinci per noi !!! Take a look to the sky just before you die !!! | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
CM 04/05 o sa fie naspa ![]() jocul scos de sigames o sa fie misto
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
eu ca de obicei incep cu o echipa din conference....si observ acelasi lucru ca este mult mai greu dar sincer imi place asa... Eu joc cu in Anglia,large database si toate ligile ....si se misca ok.. Xp2200+,512DDRam.... La inceput ma plangeam si eu ca se misca lent....si sincer fata de cm02/03 cu aceleasi ligi dupa parerea mea e de 2-3x mai lent....dar asta este doar o parere
__________________ Gigabyte P35-DS3, Q6600,Scythe SCINF-1000 Mugen,A-Data 2x2GB Extreme Edition DDR800,Gigabyte G88T512HP, WD Raptor WD360ADFD, Seagate ST3500320AS ,NEC AD-7173A ,Antec Tower SONATA 3, Logitech G5 Laser. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Da, au reparat. Stiu ca e foarte frustrant sa pierzi. Am jucat 2 sezoane cu Inter. In primu sezon tot schimbam tactici ca disperatu. Pana la urma am lasat un 4-4-2 care a inceput sa mearga din ce in ce mai bine. Primu sezon am terminat pe 6. Am adus 2-3 jucatori in vara, am lasat aceeasi tactica si am castiga in sezonu 2 (da, CU INTER, si fara patchu 1.3 pt ratari) Serie A, Italian Cup si UEFA Cup. Cu Chelsea la inceput m-am speriat de cum jucau. Atatea vedete si rezultatele nu veneau. Mai adusesem si eu niste jucatori. Am jucat cu aceeasi tactica, cu aceiasi jucatori si in timp au inceput sa se acomodeze si sa scoata rezultate.
__________________ Time pays us but with earth & dust, and a dark, silent grave. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
The Dark Knight. Il stiu pe unu...joaca cu chelsea. Are echipa beton...la cat bani are chelsea si-a tot luat la jucator. Bai...dar sa vezi cum pot sa joace aia....shuturi de la distanta...peste poarta...si ratari...ratari...vai vai.
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 Location: Romania/Iasi |
Il stiu pe unu...joaca cu chelsea. Are echipa beton...la cat bani are chelsea si-a tot luat la jucator. Bai...dar sa vezi cum pot sa joace aia....shuturi de la distanta...peste poarta...si ratari...ratari...vai vai. Shi yo joc cu chelsea , dar rar intra..intra , depinde shi ce banana se pune in fatza computerului. | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Problema mea e ca asta nu e un topic "Puneti screenshoturi cu scorurile voastre". Si mai departe, problema mea e ca ma streseaza cand tre sa stau un minut pt un rahat de screenshot ca nu stii tu sa il faci .jpg
__________________ Time pays us but with earth & dust, and a dark, silent grave. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Nu va suparati pe mine, nu ma dau tare, ca nu sunt, dar sincer mie imi merge mult mai bine cu echipe mediocre in CM0304 decat in CM0102, de exemplu. Si credeti-ma, ma pricep foaaarte bine la CM0102. Acum nici nu mi-am descoperit macar cativa jucatori ieftini si super-buni ca dincolo ca nu am apucat inca. Dar... cum sa va spun... in al doilea sezon cu Villareal am castigat cupa si campionatul Spaniei si am ajuns in semifinalele Ch.League... fara sa fi facut ceva prea inteligent sau deosebit... asa... de la sine... Si va cred ca voua va rateaza, dar mie imi inscriau o medie de peste 3 goluri pe meci. Poate ca am avut eu noroc porcesc, dar... mai umblati si voi pe la antrenamente, chinuiti-va atacantii... poate asa...
__________________ When you know that your time is close at hand Maybe then you'll begin to understand Life down there is just a strange illusion. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Foloseste tactica Diablo daca nu iti ies propriile tactici. Sunt in sezonul 3 si am castigat 2 titluri si un champions league cu INTER! Pana acum am folosit propriile tacticii, dar din sezonul 3 joc si pe tactici downlodate, precum celebrul DIABLO. Merge bine Diablo impotriva echipelor mari, impotriva celor mici care se apara in disperare folosesco 3-4-3 cu 2 wingeri avansati, sau propria-mi tactica : all or nothing: e mai ciudata: http://img31.exs.cx/img31/4184/allornothing800.jpg | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|