Am inteles perfect ce ai zis

Descoperit din greseala sau nu, un exploit e tot un exploit. Nu stiu ce a fost cu Milan si Tevez...
Normal ca nu ai luat liga cu aia, ci cu altii care au venit dupa aceea, dar gandeste-te in felul urmator...aia dintai te-au ajutat sa te ridici pana la nivelul in care ai putut sa aduci altii mai buni, la fel cum nu poti face performanta de a castiga Liga Campionilor in sezonul 3-4-5 daca nu castigi Liga 1 in primul sezon (cum mi s-a intamplat mie in prima salvare) : pentru ca nu mai ai banii aia 7 mil. pt calificare in grupa, reputatia echipei scade (impreuna cu reputatia ligii 1) iar sezonul ala pierdut prin Europa League te trage nu mult, ci foarte mult in jos in ce priveste situatia pe termen lung. Daca nu ma crezi, incearca
Acum, ma repet...problema la jucatorii aia propusi de tine nu e ca ei ar vrea sa vina dar nu ai bani...problema e ca nu poti face banii aia a.i. sa ii cumperi si nu ai reputatia necesara pentru a tine piept altor oferte (testat pe pagina anterioara). Daca umblii prin editor si iti bagi la buget ceva banuti atunci da...posibil sa ii iei pe majoritatea (Romario am aratat ca nici nu vroia sa negocieze, indiferent cati bani ai fi avut). Daca faci cum ai facut tu (delay, delay, delay, cancel, delay etc...)atunci iar da, posibil sa ii iei pe majoritatea. Eu m-am exprimat clar: nu poti sa iei jucatorii aia printr-o abordare normala, fara sa incerci sa fentezi sistemul de transferuri din joc.
Bookmarks