brat Football Manager 2012 - Page 105
Thread Introduction
Page 105 of 155 FirstFirst ... 55595102103104105106107108115 ... LastLast
Results 2,081 to 2,100 of 3081

Thread: Football Manager 2012

FCD
    FCD is offline
    Registered User
    apropo ,,,,,,,ma tot laudam ca stiu sa deturnez transferuri acceptate de patron peste capul meu ,,,,,,,,,,vi s-a mai intamplat sa accepte jucatorul pe loc oferta , si sa nu mai ai timp sa il propui si in alte parti ? asta mi s-a intamplat mie ieri ...

Nick anterior: Fc vaslui Denis's Avatar
    Mda,nu am putut sa trec de Benfica,era si de asteptat. dupa un 0-2 la ei a urmat un 3-3 frumos la mine.
    Si grupele El,nu cred ca sunt sanse,un loc 3 si 5 puncte sunt tinta mea.
    Celelalte echipe romanesti ce sanse credeti ca au?
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails untitled2.PNG  
    Semnatura.

Registered User
    intrebare
    sa accept 7 m euro pe nicusor stanciu ?
    mentionez ca sunt in sezonul 4 cu U cluj

Registered User OutOfMyMind's Avatar
    Nu cred ca gasesti AMR mai bun. Sunt bani multi, dar e si home-grown si f bun pentru Liga I. Daca ai alte optiuni si banii nu sunt in rate, atunci da-l.
    battletag: Phalanx#2470
    LoL: ClintzEeastwood

Registered User
    dupa cum am inceput la Sochaux....primele 10 etape in sistem 4-2dm-3-1....2v 4e 4i.....nu credeam ca prind iarna la club!dar se pare ca m-am redresat frumos!Click image for larger version. 

Name:	11le.JPG 
Views:	64 
Size:	190.4 KB 
ID:	916133Click image for larger version. 

Name:	clasa.JPG 
Views:	49 
Size:	108.2 KB 
ID:	916134Click image for larger version. 

Name:	echipa.JPG 
Views:	42 
Size:	151.9 KB 
ID:	916135Click image for larger version. 

Name:	fixtures.JPG 
Views:	40 
Size:	160.9 KB 
ID:	916136

Registered User Destinn's Avatar
    Quote Originally Posted by Acss View Post
    Am inteles perfect ce ai zis
    Descoperit din greseala sau nu, un exploit e tot un exploit. Nu stiu ce a fost cu Milan si Tevez...
    Normal ca nu ai luat liga cu aia, ci cu altii care au venit dupa aceea, dar gandeste-te in felul urmator...aia dintai te-au ajutat sa te ridici pana la nivelul in care ai putut sa aduci altii mai buni, la fel cum nu poti face performanta de a castiga Liga Campionilor in sezonul 3-4-5 daca nu castigi Liga 1 in primul sezon (cum mi s-a intamplat mie in prima salvare) : pentru ca nu mai ai banii aia 7 mil. pt calificare in grupa, reputatia echipei scade (impreuna cu reputatia ligii 1) iar sezonul ala pierdut prin Europa League te trage nu mult, ci foarte mult in jos in ce priveste situatia pe termen lung. Daca nu ma crezi, incearca

Acum, ma repet...problema la jucatorii aia propusi de tine nu e ca ei ar vrea sa vina dar nu ai bani...problema e ca nu poti face banii aia a.i. sa ii cumperi si nu ai reputatia necesara pentru a tine piept altor oferte (testat pe pagina anterioara). Daca umblii prin editor si iti bagi la buget ceva banuti atunci da...posibil sa ii iei pe majoritatea (Romario am aratat ca nici nu vroia sa negocieze, indiferent cati bani ai fi avut). Daca faci cum ai facut tu (delay, delay, delay, cancel, delay etc...)atunci iar da, posibil sa ii iei pe majoritatea. Eu m-am exprimat clar: nu poti sa iei jucatorii aia printr-o abordare normala, fara sa incerci sa fentezi sistemul de transferuri din joc.
    Eu nu cred ca este exploit ce a facut el.
    Din ce am inteles a vazut un jucator bun,l.a ofertat si dupa si.a dat seama ca nu are bani suficienti.Asa ca a dat delay in speranta ca va face rost de bani si in cele din urma a si facut, dar prea tarziu pentru ca transferul fusase deja anulat.Asa ca a facut din nou o oferta ceea ce mi se pare ceva normal avand in vedere ca acum avea banii necesari si inca vroia jucatorul respectiv.
    You have only 3 options: Be good ,get good or give up!

Registered User Acss's Avatar
    Fiecare cu parerea lui

Quote Originally Posted by 88pendulum View Post
    Am facut in felul urmator, sa zicem ca am driblat jocul un pic, am facut cele mai mari oferte la acei jucatori desi aveau cum au zis tu o gramada de oferte, le-am dat contracte cele mai mari cu clauze etc, au acceptat dar am dat delay o saptamana, apoi iar smecherie am dat ca si cum nu as avea bani, delay iar, apoi iar delay si cancel la transfer.Apoi nu mai erau asa multe echipe interesate de respectivi,la unii chiar deloc, si apoi i-am luat cu sume bune avand in vedere cat sunt de buni.Oricum nu mereu si iese chestia asta,la jali am facut asta, daca as face din nou nu stiu daca mi-ar mai merge).
    Chiar daca el nu a facut asta intentionat (desi eu din cuvintele lui asta inteleg), exploit-ul tot exista, pentru ca te poti folosi de aceasta "smecherie" pentru a aduce unii jucatori. Si asta nu e de acum, acest exploit a existat la fiecare FM, an de an.

@Denis: am ramas dator cu un print pentru Ferreyra, chiar daca vad ca l-ai cumparat deja uite aici...sezonul 5:
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails 01.jpg   02.jpg  
    Last edited by Acss; 08-02-2012 at 23:03.
    "Filosofia este o transcedentala propedeutica pentru sufletul bantuit de moarte al romanului". (Cornel Dinu)

Ms,la mine a fost la Under21 parca la nationala ,s'a accidentat o sapt.
    Dupa l'am bagat ca rezerva si a dat 2 goluri,pana acum sunt multumit.
    Semnatura.

Registered User 88pendulum's Avatar
    Acss tu zici la plural si eu am facut chestia aia cu un singur jucator).Si cu jucatori aia am terminat doar pe 3 si 4 in grupa, niciodata nu am trecut in turul urmator in primavara,asta in 4 sezoane,crezi ca eu nu am picat cu echipe gen manchester? Cred ca toti pana in 2015 ati reusit sa ajungeti prin sferturi pana in sezonul 2015, e eu uite nu reusisem vroiam sa renunt la salvare, asa ca nu stiu cat mi-a crescut mie reputatia cu aia daca eu dabi terminam pe 3-4 si cand eram in primavara ieseam din prima,ceea ce la voi nu se intampla si banuiesc ca daca treci atunci iti creste reputatia nu cum a fost in cazul meu.Nu am terminat niciodata campionatul fara infrangere, mereu aveam 3-4. Dar in sezonul ala 2015 am facut senzatie, vorbeam cu mitzurry pe mess si cand i am zis ca am trecut de milan eu ziceam este ma sunt in optimi si el mi a zis ba esti in sferturi.Deja pt mine ca eram in sferturi era deja destul) dar surpriza dupa surpriza si am luat liga.

P.s de romario am zis ca l-am avut imrpumut un an.Am incercat sa il iau dar nu am reusit, nu era interesat.
    Last edited by 88pendulum; 09-02-2012 at 10:41.

Am facut in felul urmator, sa zicem ca am driblat jocul un pic, am facut cele mai mari oferte la acei jucatori desi aveau cum au zis tu o gramada de oferte, le-am dat contracte cele mai mari cu clauze etc, au acceptat dar am dat delay o saptamana, apoi iar smecherie am dat ca si cum nu as avea bani, delay iar, apoi iar delay si cancel la transfer.Apoi nu mai erau asa multe echipe interesate de respectivi,la unii chiar deloc, si apoi i-am luat cu sume bune avand in vedere cat sunt de buni.Oricum nu mereu si iese chestia asta,la jali am facut asta, daca as face din nou nu stiu daca mi-ar mai merge)
    @88pendulum: sunt cuvintele tale...a se observa forma de plural folosita la fiecare actiune...apoi vii si spui ca ai facut asta doar la jali...hotaraste-te te rog
    Nu incerc sa te acuz de nimic si discutia asta deja merge intr-o directie gresita; am ajuns la o concluzie, problema e rezolvata din punctul meu de vedere: ti-am acceptat parerea conform careia as fi gresit la transferuri si am incercat sa vad daca intr-adevar a fost asa, dar raspunsul a fost nu, pentru ca nu as fi putut face acele transferuri in mod normal. Nu vad de ce mai trebuie sa continuam pe tema asta
    "Filosofia este o transcedentala propedeutica pentru sufletul bantuit de moarte al romanului". (Cornel Dinu)

Tansferurile din fiecare an.Acum am terminat pe 2 in grupa la 1 pct de liverpool.

M-am corectat la urmatorul post, uita-te mai atent. Si pt tine asa mai incep cu Steaua iar si sa vezi ca tot pe aia ii aduc,in afara de jali pt ca la ala da se bag 20 de cluburi si nu o sa am eu sansa.

Doua boabe Chipciu iin semifinala cu Valencia in Uefa, daca ma calific cel mai probabil joc cu city cu care am fost in grupa si nu i-am dat niciun gol,2 infrangeri. http://www.youtube.com/watch?v=K-S22ksj5YM
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Steaua (Transfers_ History)-2.png   Steaua (Transfers_ History)-3.png   Steaua (Transfers_ History)-4.png   Steaua (Transfers_ History)-5.png  
    Last edited by 88pendulum; 09-02-2012 at 11:59.

Cam ce salar are DAvid Bentley,cred ca e ala de la Tottenham.sau ma insel?
    Semnatura.

Si pt tine asa mai incep cu Steaua iar si sa vezi ca tot pe aia ii aduc,in afara de jali pt ca la ala da se bag 20 de cluburi si nu o sa am eu sansa.
    Database Large, liga 1+liga 2 ro, past experience: sunday league footballer, second nationality: none

Registered User
    Ce tactică îmi recomandaţi pentru Man City ? Menţionez că sunt în primul sezon şi îl am cumparat pe Gotze

Registered User hector_cuper's Avatar
    Ati gasit vreunu un update pentru transferuri mai bun decat asta?
    Please share
    They believed...but it was in vain.

Quote Originally Posted by Denis View Post
    Cam ce salar are DAvid Bentley,cred ca e ala de la Tottenham.sau ma insel?
    Ala e, avea cel mai mare salariu,imens de mult, nu mai stiu cat avea dar avea cel mai mult din echipa, mi-am luat teapa mare cu el.

FCD
    FCD is offline
    Registered User
    azi mutu , dupa golul 3 al lui lazio avea "verry poor"

Deja au trecut 3 meciuri din El,adica turul sa zicem asa.sanse la un loc 2 nu prea sunt dar meciurile se joaca.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Tur.PNG  
    Semnatura.

Registered User Destinn's Avatar
    Quote Originally Posted by Denis View Post
    Deja au trecut 3 meciuri din El,adica turul sa zicem asa.sanse la un loc 2 nu prea sunt dar meciurile se joaca.
    Roma vad ca se chinuie la fiecare meci ,poate reusesti sa.i bati
    You have only 3 options: Be good ,get good or give up!

Registered User
    Am terminat sezonul cu Sochaux pe locul 7...noroc cu castigarea cupei Ligii(cu Marseille la penaltiuri).....pierdut finala Cupei Frantei 3-1 cu Lille....sezonul 2 am reusit sa aduc niste jucatori care au ajutat echipa IMENS!Verratti.E.Torres.G.Burdisso Fierro ...Assaidi(Heerenveen)-foarte bun pentru acest nivel... prietenul meu ZargoToure...Niakhaichyk...si Ait Fana(Montpellier) care a fost dezamagitor....si am reusit sa castig INCREDIBIL titlul cu 2 etape inainte de final...si am castigat Cupa Uefa dupa ce am batut Valencia in prelungiri ...2-1 ... am lasat pe drum echipe nu foarte puternice...Fiorentina Shaktior Zenit...doar Malaga mi-a dat mari batai de cap! foarte bun sezon ! am o echipa incredibila!nu mi-as fi inchipuit asa de repede!

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post