![]() |
| | #6 (permalink) | ||
|
TCM 2004 rules ideea ingenioasa de futballfusion aduce mult psihicului jucatorului care daca se impotmoleste la un joc cu numeroase restarturi poate sa se elibereze de nervi jucand acest nou mod. Nu cred ca TCM 2005 fa fi peste predecesorul sau deoarece deobicei manegerele se bazeaza pe continuitate sicred ca singurele diferente for fi cele legate de skin ,de baza de date si alte cateva imbunatatiri da minore.
__________________ PAREREA MEA ! | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Guest |
io am inceput cu Arsenal, sunt prin februarie 2009, in afara de primul an cand am fost pe doi in campionat am castigat TOT : campionat, liga campionilor, cupa FA, cupa ligii, cupa intercontinentala, supercupa europei si comunity shield ![]() transferuri: veniti: zidane, r carlos, reyes, saha, elber, kasper schmeichel(portar mai bun decat toti restu'), van der vaart, perotta, davids, rivaldo, torales(atacant de miliarde) leko, balitch, barett, lambert, benni mccarthy, +++++ foarte ulti adusi pe gratis shi crescuti la rezerve sau vandutzi pe bani buni. plecatzi:wiltord, sol cambell,r carlos, lehman, kanu(plecat, venit, plecat), saha, ... is prea multi ca nu-i mai shtiu voi?P.S. am jocul de doua luni | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Guest | Quote:
:fuckoff: SIGAMES & EIDOS RULZZZ | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |