Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 26-08-2004, 11:45   #1 (permalink)
Registered User

ackrt3's Avatar

CM 03-04 si echipele nationale

Salut !

As vrea sa stiu dc a reusit cineva (sau daca e posibil) sa antrenezi o echipa nationala la cm 03-04. Exista posibilitatea sa "apply" pentru postul de selectioner, dar niciodata n-am fost ales. Poate n-am jucat destul ...

Cam asta as vrea sa aflu. Pacee !!

ackrt3 is offline    Reply With Quote
Old 26-08-2004, 11:56   #2 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

poti sa o iei si de la inceput, click pe o nationalitate si... gata

Capcaunu is online now    Reply With Quote
Old 26-08-2004, 12:00   #3 (permalink)
Registered User

ackrt3's Avatar

deci merge sa antrenezi nationale ... multumesc mult !

ackrt3 is offline    Reply With Quote
Old 26-08-2004, 20:50   #4 (permalink)
korby
Guest

dak ai rezultate (foarte) bune la echipa de club ofertele pt nationale nu vor inceta sa apara; sunt patzit

Reply With Quote
Old 11-09-2004, 00:16   #5 (permalink)
Caine de atac

Reddog's Avatar

eu nu, desi am avut un an exceptional la Minerul Donetsk (campionat, cupa si champions league) in primul an, surprinzator si pentru mine, si nici macar la nationala Ucrainei nu m-au vrut

Reddog is offline    Reply With Quote
Old 11-09-2004, 00:40   #6 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

champions league ce? sa nu imi spui ca ai cistigat
daca e in primii 2-3 ani... mi se pare nerealist

Capcaunu is online now    Reply With Quote
Old 11-09-2004, 11:07   #7 (permalink)
Caine de atac

Reddog's Avatar

am castigat cupa chiar in primul an! serios, nu ma laud, nu mint....a fost o mare surpriza si pentru mine...campionatul abia l-am castigat, in ultima etapa, dar in CL am batut tot la scor! 4-0 in deplasare cu Dortmund, 4-2 acasa, 4-3 si 5-0 cu Besiktash, imi pare rau ca nu mai tin minte toate meciurile, dar a fost superb. In finala am jucat cu Chelsea, 3-0! Si nu am facut nici un transfer in afara lui Freddy Adu, pe care il iau peste tot unde vine....

Old 14-09-2004, 22:33   #8 (permalink)
korby
Guest

eshti bun ce sa zicem??? io de abia am batut pe real madrid cu arsenal (2-1) in primul an ( am avut noroc k shiau dat autogol mocanii )

Reply With Quote
Old 15-09-2004, 10:25   #9 (permalink)
Caine de atac

Reddog's Avatar

Nu ca sunt bun, dar a fost ceva exceptional cu Minerul...e prima data cand mi se intampla, si joc din 1997!!!!
E adevarat, eu nu am jucat mai mult de cateva meciuri cu echipele mari, gen Barca, Real (cu ei am incercat 3 meciuri acum 2 zile, si am ras de cat de putini jucatori au side cat de multi bani pot cheltui), Bayern, Arsenal etc. Eu joc cu echipe mai slabute, cu alea cu care tin Midellsbourgh, Kaiserslautern (bun Klose!), Zenith St Petersburg. Doar cu Lazio am jucat mai mult mai demult, caci sunt favoritii mei, dar nu am castigat CL.
Acum joc cu Stevenage Bourgh si am sperante ca in 3 sezoane ajung sa joc cu Arsenalul tau. Am promovat din conference in div3, apoi in ultima etapa in div2 si acum am un egal si 3 infrangeri Enervant e ca sunt atat de lungi campionatele in diviziile astea inferioare!

Old 19-09-2004, 22:21   #10 (permalink)
korby
Guest

nu shtiu ce stie lumea da va spun eu adevarul despre Arsenal: chiar dak au echipa buna (Henry, Vieira, Pires, Ashley Cole, Reyes etc) ei nu stau super cu banii, mai ales k sunt un club destul de mare [cate campionate au cashtigat recent? ] asta se intampla shi in realitate shi in CM 03-04 [odata ma cahtigat campionat, cupe, Cl etc shi mi-au dat 6 milioane buget pt. urmatorul an !!!!!!!!]
sper k nu am fost singurul care shtia
Arsenal RULZ!!!

Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Thread Tools

Posting Rules