![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
Ce sa zic cand am vazut ca e si romania OFICIAL bagata!!! Am ramas blocat !! Super ce sa mai zic. Intr-adevar nu exista vreun manager mai complet si mai bun..... FM2005 - RULZ P.S. > Asteptam cat mai repede sa iasa pe piata !!? BYE !
__________________ Abit AW9D || Intel Core2 Duo E6400 Dual Core || GEIL Value DDR-2 kitt dual channel 4 x 512MB PC2-5300 || 640GB Seagate+Maxtor SATA-2 16MB 7200.10 || LEADTEK 8800 GTS 320 MB || DVD-RW LG GSA-4167B || SB 5.1 || Logitech UltraX & Mouse Genius LASER Ergo 525 || Samsung SyncMaster 940BF || Antec NSK6000+Sirtec HPC-460W || | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
16 poze cu romania in joc pe www.fmromania.com/forumfm
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
dar totusi nu se poate juca in demo in romania si echipele romesti practic nu exista adika nu sunt facute cu loturile reale de jucatori :P oricum sper sa vina repede 5.nov.2004 X day
__________________ Abit AW9D || Intel Core2 Duo E6400 Dual Core || GEIL Value DDR-2 kitt dual channel 4 x 512MB PC2-5300 || 640GB Seagate+Maxtor SATA-2 16MB 7200.10 || LEADTEK 8800 GTS 320 MB || DVD-RW LG GSA-4167B || SB 5.1 || Logitech UltraX & Mouse Genius LASER Ergo 525 || Samsung SyncMaster 940BF || Antec NSK6000+Sirtec HPC-460W || | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Demo-ul e super, eu nu am prea jucat CM ptr ca nu mi-a placut, insa asta chiar daca are multe features din CM, m-a cucerit. Sunt efectiv impresionat, feelingul e excelent. Problema este, in demo, voi treceti de 15 Ianuarie ? Mie cam pe la 15.01.2005 mi se inchide, imi spune ca l-a salvat (fals) si ca imi multumeste ca am jucat. Speram ca demo-ul sa nu contina toate features-urile (nr de ligi e foarte mic), dar credeam ca se poate juca macar un sezon. Oricum, 5.11, nu mai e mult... PS: Portarul lui Dinamo se numeste Ion Lazar Bine, ar mai fi chestii, sunt jucatori care lipsesc desi la cluburi mari (Stekelenburg de la Ajax, am vrut sa il cumpar si nu il gaseam), echipele nationale sunt de acum 5-6 ani, AI-ul la tactics nu e grozav implementat, dar sunt convins ca se vor rezolva.
__________________ That man is not truly brave who is afraid either to seem or to be, when it suits him, a coward. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
harald, baza de date din demo e de undeva de la sfirsitul lui iulie... echipele mari din divizia A au inclusiv juniorii in versiunea finala
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
si asa e cu demoul, se termina la inceputul lui ianuarie....si eu care ma luptam ca nebunul sa promovez din conference north, cu Lancaster ![]() nu stiu de ce, dar mi se parea ca apare pe 5 octombrie, asa ca il cautam...ce pacat ca mi-am facut o iluzie asa e cand iti doresti ceva foarte mult (
__________________ Vivat la revolution! | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
daca iti doresti f mult ar trebui sa il cauti la magazine, no offense
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Eu il voi lua din magazin ca e genul de joc la care imi place sa "am tot ce trebuie", ar trebui sa apara cam la 39 euro. Cu putin noroc scot banii in weekendul asta la pariuri. Dar pana pe 05.11 as fi vrut sa il frec cu demo-ul, insa e oarecum descurajant neavand nici macar un sezon. Baza de date e din august, Rooney e la MU si in demo (si rateaza intr-un stil crunt, am trecut inapoi la 4-5-1 doar cu RvN). Si mijloc cu Sneijder, van Bommel si van der Vaart, intre Giggs si Ronaldo. Ah, vise, vise... Sneijder si vd Vaart sunt suspect de ieftini la inceput chiar, 23 M impreuna, iar vd Vaart e demential ca ACM.
__________________ That man is not truly brave who is afraid either to seem or to be, when it suits him, a coward. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|