![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| FM 2005 - club iasi
pentru iubitorii de de FM2005 (viitori) din iasi, sper sa ajungem sa ne cunoastem si sa jucam intre noi cat se poate de mult. echipe de condus vor fi (slava Domnului), putem discuta de acum chiar o zi a saptamanii (ex: duminica) in care sa ne intalnim on-line la joc... cu cat mai multi, cu atat mai bine... ps: cumparati jocul original ca sa mearga fara probleme in retea, ca sa puteti participa la concursurile oficiale, ca sa aveti acces la toate patchurile cat mai repede, ca sa nu aveti probleme cu licenta, ca sa... pentru doritori inca de acum pot trimite PM-uri pentru realizarea unui contact din timp... pana saptamana viitoare cand punem mana pe joc mai e putin... rezistati eroic si jucati cm04 | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
O initiativa de laudat !Felicitari Sint foarte multi microbisti la noi si amatori de manager. In iasi sint foarte multi jucatori de hattrick... care pot fi interesati de joc.
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Quote:
venind de la un om atat de dedicat acestui "morb" - am dedus asta din nr mare de mesaje (si din calitatealor) de aici - chiar inseamna ceva sper sa reusim sa facem treaba asta, reteaua metropolitana e bine pusa la punct ![]() doar sa vina binevoitorii | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 |
da...e buna ideea...dar eu zic ca sunt mai multi jucatori pasionati de fifa decat manager....se joaca mult mai mult...si dupa cum am vazut la televizor pe eurosport se joaca fifa nu manager...deci daca se poate as dori sa se desfasoare un concurs de fifa in Iasi..!!
| ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 |
da...e buna ideea...dar eu zic ca sunt mai multi jucatori pasionati de fifa decat manager....se joaca mult mai mult...si dupa cum am vazut la televizor pe eurosport se joaca fifa nu manager...deci daca se poate as dori sa se desfasoare un concurs de fifa in Iasi..!!si inca ceva zic eu....aici la mine in cartierul Dacia din Iasi sunt multi baieti care intreaba de ce nu se fac asa de multe concursuri de fifa cum se fac de exemplu la counter strike....eu nu inteleg...acel joc ia cucerit pe toti cum ia cucerit si fifa pe cei pasionati de fotbal...astept sa se faca un concurs ca sa ne masuram si noi fortele cu ceilalti..din alte orase
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|