![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Divizia A in TCM2005
Acum cateva zile a aparut un patch care repara Divizia A din Total CLub Manager 2005. Cum in joc Divizia A are jucatori "random" acest patch foloseste baza de date originala a EA Sports ce trebuia sa fie in TCM 2005, bineinteles cu unele imbunatatiri, si in plus echipele din divizia a au steme si echipamente (echipamentele merg doar in meniu (pe moment), in joc este o problema)download la http://fifaromania.computergames.ro/ | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
ce joc realist? niste buline de mai multe culori cu niste numere pe ele? macar in tcm e si 3d view. Si nici pozitiile in care poti sa pui jucatorii sa joace nu imi plac. numa in anumite pozitii poti sa asezi jucatorii? nu merita. Si daca dai o baza de date mai larga, iti ia la timp de nu te vezi, asa ca mai bine un tcm decat fm daca vrei joc realist. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 |
Salut, noob in forumul asta gammer de multisor. Vad ca exista discutii aprinse TCM vs CM sau FM. CM-ul il stiu de pe vremea lui CM 97 remember Peter Prospar iar TCM-ul de vreun an. Ca fost jucator de fotbal retras din activitate prematur eu zic ca TCM-ul e mai apropiat de realitate. E greu sa cuprinzi o persoana intr-o insiruire de cifre puse intr-o baza de data care face scenarii de tip "what if" si sa spui ca asa ar trebui sa fie si in real life. Ce-mi palce la TCM ca se puna mia mult acent pe moral si confidence si pe aptitudinile jucatorului (cel putin in TCM 2005 sunt alea cu ambitia, media darling and so on). e mai aproape de realitate. Ganditi-va ca un jucator ca Lutu daca ar fi vrut sa munceasca mai mult si sa stea mai putin prin crasme poate acum ar fi fost mai bun ca Zidane. Sau ca acelasi Lutu poate intr-o zi buna sa treaca pe langa Zidane fluierand si sa mai si puna o pasa de gol, acuma fabulez la chestia cu pasa. Ce ma stresseaza la TCM e ca desi am cumparat jocul cu licenta tehnic face niste crash to desktop ceva de speriat. Pana acum nimeni n-a reusit sa-mi dea o solutie viabila. | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Depinde ce intelegi prin realism. Daca un Bournemouth - Manchester United se termina 9-0 si campioana Italiei se numeste Siena, da - TCM e mai realist. O singura intrebarea am - ti-ai luat jocul TCM original ? Eu recunosc ca am luat FM2005 original. Mi s-a parut realist si investitia mi s-a parut ca merita. Tu consideri ca TCM e destul de realist incat sa investesti un ban in el ? P.S. Mns a muncit mult si efortul lui merita mentionat, insa din pacate munca lui nu poate ridica TCM-ul la statut de "cult game". Adica defunctul CM, actualul FM. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 |
come on ...nu judeci cu aceeasi masura...si in CM retrograda Manchaster in 2015 and so on ... Stelea era cel mai bun portar din liga spaniola si lua campionatul cu Salamanca iar Peter Prospar era mai bun ca Hagi, Pele si Maradona la un loc. Pana cand o sa se ajunga la realismul la care il vrem noi mai e cale lunga, pe de alta parte daca face cineva un joc atat de real, ce ne facem cu agentiile de pariuri? Ar da aia faliment in cateva luni. TCM-ul l-am luat original pen' ca demo-ul de la FM mi-a lasat un gust amar, ma asteptam la "altceva" nu stiu ce doar la "altceva" dupa mine marea schimbare intre FM si CM 03/04 sau CM 4 e alta interfata ...si cam atat. Sau asa mi-a parut mie din demo. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|