Thread: Despre BAC
View Single Post
Old 08-07-2001, 17:15   #65 (permalink)
mudpie
muff diver

mudpie's Avatar

9.60
Nu-i taman rau...
Romana oral - 9 Am prins subcomisia aia de kknaride care zicea si sconcsu
Engleza oral - 10 Banal...
Romana scris - 9.85 Subiecte simplute, cine avea habar de materie cat de cat nici n-avea nevoie sa copieze
Mate - 9.50 Integrala aia a fost cam jegoasa, la fel si descompunerea aia a polinomului. Adica se putea face, dar nu se merita sa scrii 2-3 pagini cu tzshpe subcazuri pt 20 de sutimi. Sa fim seriosi... In rest se puteau face toate. E adevarat, transpirai ceva, era mult de scris, dar dificultatea nu era exagerata. Nu erau de nefacut. Aici ii dau dreptate lui Dark.
Chimie anorganica - 9.50 Mi s-a parut cea mai simpla proba scrisa. MULT mai simplu fata de anii trecuti. Sincer nu prea stiu pe ce mi-au scazut.
Economie - 9.75 Recunosc ca m-am "inspirat" la subiectul cu somajul. Si asta ca sa fiu sigur ca scriu ce trebuie si nu uit nimic. In rest erau simplute, cine si-a invatat economia pentru admitere trebuia sa le faca lejer. La fel si problema. Chiar nu inteleg unde era dificultatea acolo! Cine da la ASE/Drept/alte asemea si n-a facut ar trebui sa-si puna niste probleme serioase.
Cam asa zic eu. Bine ca a trecut, acum ne simtim toti mult mai bine. Si avand in vedere ca in 2 saptamani incep si admiterile, MULTA BAFTA LA TOTI!!!

mudpie is offline    Reply With Quote