Thread: Opera anyone
View Single Post
Old 08-08-2001, 11:07   #26 (permalink)
Magnum
senior intruder

Cred ca Redman exagereaza. Intr-adevar nu se vede ca si in IE, insa de aici pana a zice ca se vede oribil mai e cale foarte lunga. Problema care il deranjeaza ar fi poate faptul ca, coloana cu user info nu este la fel de lata la fiecare post, difera in functie de nr. de caractere ale fiecarui nick. Insa este mai mult un html bug decat browser bug, deoarece column widht este definit in % si nu in px. Personal nu ma supara atat de mult...

In alta ordine de idei...
Am pus si eu ver. 5.12 si am scos bannerul. Rezultatul este extraordinar. Merge de rupe, nu mai apar acele suparatoare pop-up-uri gen home.ro&shit, permite un grad foarte mare de customizare, download manager mai bun, si bineinteles mail managerul care pare si mai rapid si mai bun ca si pana acum. Si toate astea intr-un singur browser, nu se mai umple la refuz taskbaru' cand sunt pe 'net. Ar mai fi o groaza de chestii in +, insa nu am eu spatiu suficient sa le insir aici

Puncte in minus ar fi ca inca nu este suficient de bine implementat interpretarea css, si uneori (foarte rar) interpreteaza putin diferit codul html. Insa aici e mai mult vina celor ce au creat paginile decat a browserului Daca pana la ver. 6 o sa se puna la punct si partea de css, Opera o sa fie in mod cert king of the browsers.

PS: e o nebunie sa surfezi cu F11 (full screen), I just love it!

Magnum is offline    Reply With Quote