![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Hereos of Might and Magic IV - Addons
Va cuprinde si modul multiplayer, deci pana la data aparitiei acestui addon, vom avea sigur respectiva optiune ![]() - http://www.computergames.ro/stiri.php?sid=1372
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2001 Location: Bucharest or Maramures |
Scuzati-ma daca nu sunt in tema dar totusi as vrea sa stiu daca Random map generatoru o sa apara vreodata?! adica cei de la 3do au cumva in plan constructia unui generator sau nu . Pt k altfel multiplayeru sux sau cel putin asha mi se pare mie !
| ||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
ghinion, nu are random map parerea mea insa e ca (la cit timp am eu liber) sint/vor fi destule harti bune facute de altii, asa ca nu stiu daca as fi folosit vreodata vreun astfel de generator automat de harti plus ca hartile generate automat nu prea sint echilibrate pt. un multiplayer (cel putin alea din H3AB) m-am apucat de vreo citeva campanii noi in paralel, nimic spectaculos (exc. o serie de 5 artifacte care iar se compun, atribute bonus dupa aia, etc...) | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
AI-ul inamicilor nu mi s-a parut nici mai bun, nici mai rau ... in schimb am dat click din greseala in timpul unei lupte pe AutoCombat (care nu-l folosesc niciodata) si am ramas placut impresionat de cum 'luptam' ca dupa aia am reluat lupta si am pierdut mai putina armata e altceva, dar totusi, mi-a placut AI-ul la autocombat
| |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
cum se termina prima harta din cea de-a 2-a campanie de la Gathering Storm (aia unde esti cu un erou bazat pe Fire, tre' sa gasesti nu-stiu-ce Oracle, este in stinga jos despartit de mare pe o insula si barci ioc, summon ioc, gasesti oracole de alea mici care-ti arata un puzzle unde nu e bifat locul unde ar trebui sa gasesti ceva [poate un scroll de summon !?])
| |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
suprapune imaginea din puzzle pe harta , pe urma iei linie, trasezi punctu de intersectie al diagonalelor monitoului shi acolo sapi asa faceam in h3 cand nu descopeream tot puzzleu
__________________ Life's a stick. Hold on tight... KaryllCH hastetepe://veveve.celestialhevahnz.com | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
dupa lupte seculare (lipsa de timp liber adica) am ajuns la a 5-a campanie (a matter of life and death) de la Gathering Storm la a treia misiune parca ... unde nu pot trece in jumatatea cealalta de harta fara sa fac unul din cele 2 questuri, in care mi se cere ori sa-l caftesc pe un erou pe care nu l-am intilnit, ori sa-l elimin pe 'rosu', 'rosu' care numai el poate ajunge la mine din jumatatea lui, invers nu ... care ati trecut si cum ? | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2002 Location: Torino Italia | ?
__________________ <object> <param name=movie value="Firma.swf"> <param name=quality value=high> <embed src="http://www.djalexx.iwarp.com/Flash.swf" quality=high width="170" height="70"> </embed> </object> | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|