![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2002 Location: Timisoara |
Fyl, cum palaria mea ai trecut, ca si eu sunt blocat acolo si deja ma dau cu capu' de pereti!!! HELP!!!
__________________ User problem detected. Begin deletion process in 3...2...1...Deletion process completed. | ||
|
| | #22 (permalink) | ||
mi-am adus aminte ca exista Thieves Guild, si cind m-am uitat acolo am vazut ca red player nu are castele in coltul ala de harta unde nu poti ajunge, deci tre' sa ai grija sa iei castelele cele 3 la care poti ajunge si apoi sa ii urmaresti si sa-i omori toti eroii ... mare grija, cind ii prinzi sa ii omori, sa nu se retraga ... sa nu ii astepti linga cele doua locuri de acces dinspre coltul NE si restul hartii ca nu mai ies de acolo ...
| |||
|
| | #23 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2002 Location: Timisoara |
Mda...am rezolvat-o, era o idioata de caravana red cu wolf-i, se ascunsese nenorocita langa turnu' ala dreapta jos, aproape de mina de aur. Thnx anyway.
__________________ User problem detected. Begin deletion process in 3...2...1...Deletion process completed. | ||
|
| | #24 (permalink) | ||
| Help Campanie HGS
Sint in campania a 2-a unde trebuie gasit un vraci sau cam asa ceva. Am batut tot ce misca pa harta, am vizitat cele 6 statui care imi aratau harta catre un artifact, si tot nu am nici o posibilitate de a ajunge in coltul din stinga jos unde e o insula. Ar trebui poate sa fi stiut SummonBoat.... nu am ajuns sa o cunosc, si eroul meu a ajuns la level max pt campania aia... In afara de a astepta sa mai apara monstrii pa harta si de a scoli un nou erau in speranta ca va invata summonboat, stie careva o alta solutie? Danke. | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Bistrita, Romania | inca o intrebare!! :)
eu nu am jucat heroes deloc, asa ca nu prea stiu multe despre el; in schimb prietena mea a jucat in draci. intre timp s-a plictisit insa de heroes 4 si ma intrebam daca existe mod-uri la jocul asta, pentru diversificare, pana apare 5. stie cineva?
| ||
|
| | #34 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 |
Am un random map generator pentru heroes 4 dar nu vrea sa mearga. Ma intrebam daca nu cumva aveti voi asaceva? Eu l-am downlodat de pe net. Daca aveti asaceva spuneti de unde il aveti sa mi-l iau si eu! | ||
|
| | #35 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 |
Am gasit random map generator pentru heroes 4 orice versiune pana in wids of war. Am intrat pe google si am scris Heroes 4 Random map generator si am cautat Drachenwald.net :: Goodies :: Heroes4. Acolo am gasit H4util 3.4. intri in ms-dos mode, intri in dosarul in care ai despachetat H4util-ul (e format zip), scri h4util -wr# (unde # ia valori de la 1 la 4; 1-s, 2-m, 3-L, 4 Xl) space -Wv# (unde # ia valori de la 1 la 3; 1- H4 orig., 2-h4 TGS, 3-h4 Winds of war). Iti va aparea un program care va avea un Random map generator cu multe lucrui interesante. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|