![]() |
| | #15 (permalink) | ||
|
Chestiile astea cu nivele 99-100 sunt aberatii de harti care strica farmecul jocului...chiar nu vad care e placerea sa pui calu' pe instant si sa tot dai la quick combaturi.....intr-adevar , or exista si exceptii de harti bine gandite si facute cu cap , dar nu cred ca sunt multe...farmecul consta in batalii cu eroi fara diplomatie doar cu trupele din castelul de baza, pentru ca acolo se vede strategia si unde o vraja data bine poate castiga o lupta aparent pierduta.....
__________________ Wanted dead or alive for being a bad.......... | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
sunt de acord cu immortal. ala e farmecul jocului. de multe ori ma lupt cu o armata mai puternica. singurul lucru care ma scapa e un management bun al atacurilor. e important sa ataci intr-un anume fel, e important sa gandesti in avans. asta e jocul. nu forta bruta. am facut 4 harti in total din care una era cu o cantitate stupida de experienta. asa am atins nivelul 0...?!? Astept Heroes 5 sa vedem cum reluam frumusetea lui Heroes 3 (probabil cel mai bun TBS al tuturor timpurilor) intr-o grafica mai dragutica.
__________________ ©MYSTIK 2005-2008 | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
de acord cu cele prezentate mai sus si in campanie exista o misiune in care tre sa ajungi intr-un anume interval de timp in locul x cu un erou slabut si la un moment dat te lovesti de niste grupuri de 500. naga aici daca nu ai earth spell la max. si nu gandesti inainte poti sa ai erou cu lvl ridicat
__________________ I couldn't repair your brakes, so I made your horn louder. MSI K9N | DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200+| Asus GeForce 8600 GT 256/128 | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Eşti incoerent. La faze din astea dacă nu eşti expert fire magic ai pus-o. Prietenii ştiu de ce. Naga Qeens sunt preferatele mele pe categoria respectivă de creaturi. Sunt cele mai distructive. Dacă loveşti cu ele şi dai blind pe amărâtul ăla, l-ai mucificat.
__________________ Perfect Planning Prevents Pathetic Performance | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
eu am reusit lejer cu expert earth (slow si resurrection), poate era si ceva blind ![]() anyway fiecare are genul de spelluri care ii plac mai mult, unii cu fire altii cu air, eu incercam sa imi dezvolt mai intai earth spell
__________________ I couldn't repair your brakes, so I made your horn louder. MSI K9N | DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200+| Asus GeForce 8600 GT 256/128 | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Quote:
Apropos, grupurile alea de cate 500 nu se pot face fara Expert Fire decat daca folosesti bug-ul de Double Cast. Altfel esti toast. @Jaxx Si tu esti la fel de incoerent, Uncornii dau Blind on hit, nu Nagas, Queens sau nu. Nagasurile doar nu permit retaliere.
__________________ Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|