![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
ma refeream slabut in comparatie cu eroii prezentati in topic cu lvl peste 40
__________________ I couldn't repair your brakes, so I made your horn louder. MSI K9N | DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200+| Asus GeForce 8600 GT 256/128 | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N | |||
|
| | #22 (permalink) | ||
|
Nu-ti trebuie neaparat expert fire.....mai repede as zice ca nu se poate face fara expert earth....daca prima vraja nu e mass slow, e foarte mare sansa ca una din cele 7 grupe sa primeasca moral si sa loveasca din prima runda , caz in care iti cam cade stack-ul lovit....pe urma le dai blind pe rand si le omori din tragatori (ar trebuie sa ai mcar vreo 30-40 de titani la momentul respectiv daca imi aduc bine aminte) si eventual fugi (teleportezi ) trupele pe campul de batalie pt ca Naga vor muta cate 2 hex parca si daca unele sunt blind e destul spatiu de manevra.....oricum , in prima harta din campanie la inceput sunt 4 which hut de unde poti lua cele 4 skill-uri de vraji (earth , air....), lucru pe care eu il recomand , deoarece diplomatia , leadership si alte skill-uri bune cad pt ca nu vei folosi in mare decat trupe de tower pt ca nu se prea aliaza nimic oricum ....
__________________ Wanted dead or alive for being a bad.......... | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
| Quote:
Eu cred că tu nu ştii să joci Heroes. Orice prost ştie că Naga Queens (asta e denumirea lor, nu Nagas) nu permit contra-atac. Eu mă refeream la faptul că se profită de asta şi se dă cu blind din carte ca să nu atace inamicii când le vine rândul
__________________ Perfect Planning Prevents Pathetic Performance | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
Trebuie să aia globul ăla de inhibat moralul şi expert fire magic. Şi să fii cu ochii în 4 cum dai bersek...că dacă la sfărşit rămân 2000 de arhangeli, te mucifică ca şi când nu ai fi existat. Cel mai uşor e cu Hidrele. Extrem de greu este cu behemonţii. (În mai multe castele sunt câte 10.000 x 7 sloturi de creaturi level 6)
|
| | #32 (permalink) | ||
|
@Jaxx- harta ta este sf mah si prea usoara zau!!! dak iti spun k nu imi trebuie nici macar o magie bersek or else, fac pisu pe tot ce iese in cale. Deja m-am plictisit si nu prea am chef sa mai joc! Azi am inceput k nu aveam ce face a cazut netul si eu ceva bolnavior asa k am zis sa incerc harta ta si in 4h sunt pe la level 45 si nu misca nimik in fatza mea! Ce zici sunt bun?
__________________ Life is hard. Life is harder if you're stupid! | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
Eu zic că te lauzi. Ia pune un screen shot dupa ce baţi castelul cu 70.000 de arhangeli. Nu de alta, dar umbli după rahatul ăla de artefact care suprimă moralul de-ţi vin spumele. Şi fără ala nu ai nici cea mai mică şansă.
|
| | #34 (permalink) | ||
|
Nu vorbesc asa k sa ma aflu in treaba... si dupa cum vezi nu e singurul castel cu arhangheli care a fost cucerit!!! Sa termin harta nu are rost, sa tot alerg dupa computer, pe ala i; fac doar cu o unitate
__________________ Life is hard. Life is harder if you're stupid! Last edited by DUMIDOTCOM; 22-01-2006 at 20:57.. | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
| Quote:
2. "Nagas" este pluralul de la cuvantul "Naga" si este denumirea sub care le cumperi cand NU sunt inca upgradate (verifica, maestre). Sunt sigur ca tu te gandeai la Naga Queens, dar pentru ca vorbeam de o anume misiune care implica sa omori un legion de NAGAS (nu Naga Queens), mi-am rezervat dreptul sa ma refer la ele ca atare. Si as aprecia daca, inainte sa imi dai lectii despre cum se scrie o denumire sau alta, ai invata de exemplu cum se scrie corect "Behemoth" (nu behemoNth dupa cum aparent esti tu obisnuit). 3. Nu am spus ca nu stii ce fac Nagas-urile. Am spus ca si tu esti incoerent. Ca in capul tau era una, te cred, dar ce ti-a iesit de sub degete a fost altceva, asta e tot. Fii mai atent cum scrii ce ai de scris, se intelege gresit. Si nu te mai aprinde asa tare, te faci de ras in conditiile in care eu chiar nu aveam nimic cu tine. 4. Eventual poate ma luminezi si pe mine de unde ai tras concluzia ca nu stiu sa joc Heroes.
__________________ Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people. | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
|
mie unu chiar nu-mi plac alea cu "cifre industriale' dar nu avam ce face intr-o zi si am incercat harta lui Jaxx, care spunea k s-a batut cu 70k Arhangeli and stuff! Intradevar asa este dar dak stii cum sa incepi nu ai nici o problema chiar e prea simpla si banala! SOD nu prea am jucat, k nu mi-a placut!
__________________ Life is hard. Life is harder if you're stupid! | |||
|
| | #39 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 |
Am prins lvl. 100 sau 99 cum i-o spune pe harti cu copaci pt. experienta, in concluzie harti abundente. Sunt de acord ca nu asta este farmecul jocului, ci atunci cand aceeasi lupta abordata cu strategii diferite poate duce la rezultate mult diferite, nu numai sub aspectul celui care castiga, ci si a pierderilor pe care le ai cand castigi. Referitor la campania cu Dracon din Armaghedon Blade naga puteau fi batute fara nici o pierdere daca aveai expert earth pt slow, foloseai blind, avantajul terenului: obstacolele de pe campul de lupta postand naga orbite in calea celorlalte, daca aveai puncte de vraja suficiente, ammo chart sau eventual creai imagine la enchanteri si titani. In acest mod am batut acele naga cu armate relativ mici si rabdare: prima lupta a durat, cred ca, vreo 50 min. Dracon a devenit unul din eroii mei preferati, daca nu primul. Am preferat sa-mi dezvolt, cand s-a putut, diplomatia. Campania care cred eu ca este cea mai reusita:Eternal love.
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|