![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
Eu vb din punct de vedere single player. Multiplayer nu joc si nici nu am jucat la heroes. Imi pare rau dar nu am timp sa stau sa mai mute si altii. Asa ca ma raportez numai la single player. Insa ma repet, nu stiu ce carpeli vedeti voi. Jocul , cel putin pe hot seat e super stabil, o data nu a iesit din el. Lipsesc chestii din el, dar lipsesc intentionat. uite de ex chestie pe care nu or sa o repare niciodata pentru ca e chestie de conceptie. Nu am vazut sa existe caravane in joc si pentru asta au 10 bile negre de la mine. E penibil sa fac eroi doar ca sa nu ma intorc cu ala initial la castel. PENIBIL. Si din punctul asta de vedere nu prea vad erori de conceptie. Restul se rezolva pana la aparitia finala. Codul de multiplayer are probleme din cauza serverelor. Eu ce sa le fac daca nu s-au pregatit cum trebuie. Dpdv al meu, sa nu il scoata in martie si sa apara prin septembrie incolo, e ticneala curata. Paranoia mai bine zis. | ||
|
| | #22 (permalink) | ||
|
Si eu vreau sa apara mai repede... ma intereseaza, cel putin la inceput, partea de single player. Aici se vede maiestria in conceptia unui joc.. pentru multiplayer sunt imperfectiuni care pot fi trecute cu vederea. De unde (PM) dau si eu jos o vers. jucabila?
__________________ Urmeaza alta... | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
Nu cred ca va mai aparea ceva la nivelul HOMM3 ever! Ce sa zic, you're chasing dreams! Eu m-am linistit demult. Puteti sa ma injurati cat vreti si sper sa n-am dreptate, dar parca vad cum o sa umpleti forumurile cu injuraturi la adresa UBI atunci cand va iesi V-ul. Si imi va parea rau sa va zic "V-am zis eu!".
__________________ It's always funny until someone gets hurt. Then it's just hilarious. | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
A fost amanat official Stirea a aparut pe site-ul http://www.mightandmagic.com/uk/ si pe forumurile officiale http://forums.ubi.com/groupee/forums/a/frm/f/1851065692 In caz in care aveti probleme cu jocul puteti sa intrati acolo sa intrebati. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|