![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Heroes of Might and Magic V - Open beta activation request
In disperare de cauza fac acest thread.. pentru toti cei care au descarcat perfect legal Heroes V Open Beta , dar nu au cod de activare. Fac apel la cei care stiu cum... sau mai au activari nefolosite si pot trimite pe PM acel CD Key necesar activarii . Dupa activare.. cel care a reusit va trebui sa anunte aici si sa cedeze locul urmatorului de pe lista. Corectitudinea este subinteleasa! Deci, fara favoritisme va rog. Primul postat aici.. primul servit pe PM. Inca o data, daca unui admin i se pare nelegitima cererea se poate inchide! Eu sunt primul pe lista .. astept urmatorii, aici in cadru organizat! Pentru cine nu si-a notat serialul, aveti aici calea din registri unde este SN-ul: HKEY_CURRENT_USER\Software\UBISOFT\Heroes of Might and Magic 5\Keys
__________________ Urmeaza alta... Last edited by sabinus; 05-02-2006 at 18:02.. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 |
ok nu pre am inteles ce vrei da si eu am downlodat lega si imi fac creerii terci cand vad cacatu ala de program star force am stat toata noptea aseara la downloadat cu ochii intredeschisi, am visat heroes 5(serios) cand colo sa vad kktu asta de program\\ DISPER si pe siteul lor din cate am vazut eu scrie ca beta e closed "The survey you requested: "15991/heroesbeta.htm" has been deactivated. It has been closed by the owner of the survey. This is not an error. If you have questions regarding this survey please contact the owner of the survey directly." | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Eu am avut un key pe care l-am activat o singura data, dar nu l-am copiat nicaieri, ci doar i-am dat copy-paste in fereastra Starforce. Am reinstalat windowsul (in prealabil am copiat directorul instalat Heroes V pe alta partitie). Acum nu imi mai recunoaste serialul (uite ca asa am si demonstrat ca infige serialul undeva in registrii). Daca stii vreo metoda sa afli serialul din fisierele jocului iti cedez cu placere una din cele doua activari ramase.
__________________ Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Nu m-ai inteles ![]() Eu am reinstalat windows-ul, adica am formatat partitia de sistem + clean reinstall. Nu stiam de key-ul respectiv, asadar nu m-am obosit sa-l caut si sa-l copiez undeva. Tot ce mai am este jocul care fusese instalat in C:\Program Files, pe care l-am copiat cu totul, in prealabil, pe o alta partitie. Problema era daca serialul respectiv se "pastreaza" si undeva in fisierele jocului instalat, pentru ca cel din registrii sigur nu mai exista dupa formatare...
__________________ Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Te-am inteles acum... nu cred sa salveze in vreu fisier asa ceva ![]() Still waiting.. haideti oameni buni.. chiar vreti sa le tineti numai pentru voi? Nimeni nu-mi da si mie un numar salvator ? Am trecut calea din registri si sus sa se vada ...pentru cine vrea sa ma ajute
__________________ Urmeaza alta... | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
aceeasi rugaminte o am si eu... daca mai are cineva un cdkey nefolosit mai bine zis o activare libera il rog sa-mi trimita pm - merci anticipat
__________________ In giro per il mondo cè solo una bandiera, ha solo due colori è quella rossonera E quando vedo il Milan non ci sto dentro più. Io canto per il Diavolo dai fallo pure tu! Diavolo! Diavolo! Diavolo! | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Oricum e bine sa va spun (cei cu Open Beta) ca aceasta versiune are doar modul "Multiplayer - Online" activat... deci nu merge nici pe Single, nici pe Multiplayer-Hotseat sau LAN ![]() Update: se pare ca exista un "patch" pentru HotSeat http://www.computergames.ro/forum/sh...&postcount=316
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Precizare pentru doro69: eu nu dau key-uri.. doar am creat acest thread pentru toti cei care au nevoie de unul sa faca o lista de asteptare, iar cei care au key-uri sa le dea cinstit in ordinea cererilor... Dupa cum vad ordinea acum ar fi: al3x3l end-er darcu doro69
|
| | #17 (permalink) | ||
|
modul de hotseat merge... numai cheie sa fie asteptam binevoitorii...
__________________ In giro per il mondo cè solo una bandiera, ha solo due colori è quella rossonera E quando vedo il Milan non ci sto dentro più. Io canto per il Diavolo dai fallo pure tu! Diavolo! Diavolo! Diavolo! | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| http://www.fileplanet.com/promotions/hmmv/ daca nu stiti deja...se dau chei din nou spor la joaca...
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2006 |
Buna as dori sa ma incriu si eu pt un serial number, pls am avut jocul de cand a aparut pe net si tot stau si ma uit la el. HELP ME!! Daca este cineva doritor sa ma ajute sa ma contacteze pe adresa asta de mess. : Mesenger id: fatboyslim_wiz@yahoo.com merci | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|