Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Heroes of Might and Magic

Notices

View Poll Results: O sa cumparati original HOMM5 ?
Da, indiferent de cum va fi d.p.d.v. al calitatii in final 9 13.24%
Da, daca va fi un joc de nota 8+ 21 30.88%
Nu 16 23.53%
Nu, daca va fi mediocru 10 14.71%
Nu, o sa il joc spart oricum va fi si am semnat si petitia 14 20.59%
Multiple Choice Poll. Voters: 68. You may not vote on this poll

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 12-02-2006, 21:52   #1 (permalink)
FAQ
PitLord

FAQ's Avatar

Question Cati o sa cumparati HOMM 5 ?

Adica nu cumparat de la Taraba S.A. ci cu bani din magazin, legal.

Ca sa fiu un pic mai clar:
-beta-ul nu reprezinta calitatea finala a jocului cand va fi gold: nu va obositi sa faceti review-uri si sa dati note la un beta, nu asta este scopul unui beta;
-ati facut scandal sa fie amanat ceea ce inseamna ca mai trebuie scosi bani din buzunar ca sa fie platiti oamenii care lucreaza la el timp de "n" luni;
-sper sa fie lansat un demo care sa fie din versiunea finala inainte ca jocul sa fie in magazine, astfel veti putea decide daca se merita sa il cumparati sau nu;
-daca vor munci la el si o sa fie un joc bun sau foarte bun se merita sa il cumperi, in cazul acesta eu sper ca StarForce-ul sa nu fie spart niciodata;
-daca nu o sa va placa (din demo) inseamna ca nu o sa fie nici o problema si nu o sa urlati sa fie crack-uit StarForce-ul din el;
-bineinteles vor exista si oameni de speta mai joasa care vor zice ca jocul nu e bun si ca nu se merita sa il cumpere dar totusi il vor juca cu crack. Este chiar posibil sa faca parte si din cei care au semnat petitia;

Incercati sa fiti sinceri in poll. Scuza cu "romanii nu au bani sa plateasca pentru un joc la preturi ca in occident" nu mai tine. Mai sunt oameni de genul acesta dar sunt foarte putini si nu ar trebuii sa aiba computer si acces la internet daca nu isi permit sa cumpere un joc original o data la cativa ani.

Scopul acestui poll este sa ne facem o idee despre cati sunt gameri si fani ai jocului si cati sunt "romani", stiti voi la ce ma refer.

FAQ is offline    Reply With Quote
Old 13-02-2006, 05:59   #2 (permalink)
Registered User

Paladin's Avatar

ma declar nehotarat
beta e chiar ok ... net bun sa ai (nu banda multa)
daca pretul va fi sub 1 milion cu siguranta ca voi fi tentat sa il cumpar.
Daca nu ... si jocul va merita ... tot il voi cumpara.
uneori lucrurile de calitate merita platite la pretul intreg.
prerea mea ...

Paladin is offline    Reply With Quote
Old 13-02-2006, 09:38   #3 (permalink)
Sacred Spirit

MYSTIK's Avatar

Quote:
Originally Posted by FAQ
-daca vor munci la el si o sa fie un joc bun sau foarte bun se merita sa il cumperi, in cazul acesta eu sper ca StarForce-ul sa nu fie spart niciodata;
Starforce-ul este un sistem de protectie foarte controversat.
S-ar putea chiar sa iasa fara el. De ce? In primul rand imi instaleaza un driver in mod INVAZIV in sistemul meu, fara sa ma anunte, fara sa-mi ofere optiunea de uninstall. trebuie sa caut pe net tot felul de aplicatii de dezinstalare.
produce instabilitati, unele jocuri nu pot fi jucate nici in varianta originala (cu licenta) din cauza incompatibilitatilor Starforce cu unele echipamente hardware.
Cred ca se va renunta pana la sfarsitul anului la el.
pentru ca a facut sa scada numarul cumparatorilor de frica incompabilitatilor si i-a indemnat sa utilizeze variante crack-uite.
eu personal, urasc StarForce! :fuckoff:

LE: optiunile tale din poll ma duc cu gandul ca nu prea esti multumit de joc:
Da, indiferent de cum va fi d.p.d.v. al calitatii in final
Da, daca va fi un joc de nota 8+
Nu
Nu, daca va fi mediocru
Nu, o sa il joc spart oricum va fi si am semnat si petitia

Nemultumit e clar ca esti

Last edited by MYSTIK; 13-02-2006 at 19:43..

MYSTIK is offline    Reply With Quote
Old 13-02-2006, 12:23   #4 (permalink)
Registered User

Immortal's Avatar

Quote:
Originally Posted by FAQ
Adica nu cumparat de la Taraba S.A. ci cu bani din magazin, legal.

Scopul acestui poll este sa ne facem o idee despre cati sunt gameri si fani ai jocului si cati sunt "romani", stiti voi la ce ma refer.
Putin cam ciudata asocierea facuta de tine....sa inteleg ca esti unul dintre cei care iti premiti sa cumperi absolut orice joc vrei sa joci original, sau cei care sunt siliti de posibilitati sa joace piraterii nu pot fii numiti gameri?
Ca sa-ti raspund la intrebare , probabil ca initial voi apela la varianta "romaneasca" sau il voi incerca la alcineva sau altundeva (prieten, internet cafe)...
Daca intr-adevar merita si voi decide sa il joc online, probabil ca voi face un efort si voi aloca peste un sfert din salariul meu lunar (daca pretul va fi in jur de 40$) si sa-l cumpar original....
Si oricum nu cred ca vei afla de aici cati gameri si cati "romani" vor juca jocul si cum, asta din diferite motiveri isi schimba parerea , ori nu sunt sinceri etc.
Daca esti extrem de curios de statistica asta iti recomand sa dai un telefon la Best sau cine va mai distribui jocul si sa-i intrebi cate copii au vandut...
Quote:
Originally Posted by FAQ
Nu ar trebuii sa aiba computer si acces la internet daca nu isi permit sa cumpere un joc original o data la cativa ani.
.
Pai frate ori esti contra pirateriei si cumperi original tot ce joci si atunci esti "gamer" , ori joci piraterii si esti "roman"....hotaraste-te.....sau numai cine joaca Heroes original e gamer?

Immortal is offline    Reply With Quote
Old 13-02-2006, 14:38   #5 (permalink)
Registered User

kartum's Avatar

Subscriu la ce a scris Immortal.
Cine face un comentariu de genul "daca isi permite calculator si abonament la internet isi permite sa cumpere si jocuri", e cu capul in nori si probabil nu a muncit o zi in viata lui (foarte posibil sa fie un copilash de bani gata care a avut de toate de cand era in scutece). Persoana respectiva nu realizeaza care este diferenta dintre venitul unui roman obisnuit si "locatarii" tarile occidentale unde se comercializeaza cu succes jocurile astea (pot adauga ca si acolo sunt gameri care considera ca 49.99$ este prea mult pentru un joc). Atata vreme cat diferentele astea materiale vor persista atunci si pirateria va avea succes. Solutia mi se pare simpla: aducerea pretului la nivelul de cumparare al romanilor si cred ca vor castiga mai mult prin asta.
Asta am avut de spus

Cat despre joc ... inca nu am avut ocazia sa joc din motive de KEY-E. Sper sa-mi placa ...

kartum is offline    Reply With Quote
Old 13-02-2006, 14:49   #6 (permalink)
"Wear Yourself"(tm)

Am jucat beta, imi place.

Daca va folosi StarForce nici nu ma gandesc sa il cumpar ci voi astepta cuminte varianta crack-uita care elimina aceasta protectie si voi juca linistit un an doi cu prietenii in lan si hot seat.

Daca nu va folosi starForce il voi cumpara din respect pentru un produs la care s-a muncit (lucrez in aceeasi breasla). De jucat voi juca tot cu prietenii hot seat sau lan. Sper totusi sa nu coste 50 de dolari . E ca si cumperi de la Nike - platesti si renumele.

Zergul is offline    Reply With Quote
Old 13-02-2006, 18:58   #7 (permalink)
FAQ
PitLord

FAQ's Avatar

Nu, normal ca nu am cumparat toate jocurile pe care le-am jucat pana acum originale, DAR (un mic dar aici): ce mi-a placut si ce a meritat am cumparat, chiar si ulterior cand au iesit editiile platinum si la preturi mici, ajuta si pe producatori un pic si pe tine cand te uiti in oglinda.
Am multe serii cumparate (Icewind Dale, BG, Planescape Torment si cam toate jocurile RPG care sunt baza acestui gen plus pe ici pe colo cateva shootere, mai multe MMO-uri etc).
Acum, eu nu zic ca toata lumea sa faca ca mine sau ca cei din occident. Nu am platit eu pentru tot ce am jucat (si multe nici nu meritau) dar o gramada altele care au MERITAT le-am cumparat chiar si la cativa ani dupa ce le-am jucat. Conteaza pentru mine acest lucru. Aici intervine gandirea de roman. Si sa fim seriosi, lasand la o parte unele opinii puerile de pe aici, eu unul nu cred ca exista gamer care sa nu isi permita sa cumpere un joc o data la cateva luni sau un an. E practic imposibil, mai lasi si tu tigarile mai moale si berica si strangi la pusculita pentru acel joc care iti place cel mai mult. La ce distanta au fost lansate jocurile din seria HOMM? Acest poll e pentru fanii HOMM. Eram curios sa vad cam cati fani vor fi cu adevarat fani si ii vor sprijinii pe cei care fac acest ultim joc din serie.

Quote:
Originally Posted by Immortal
Pai frate ori esti contra pirateriei si cumperi original tot ce joci si atunci esti "gamer" , ori joci piraterii si esti "roman"....hotaraste-te.....sau numai cine joaca Heroes original e gamer?
Numai cine a cumparat toata seria HOMM chiar si dupa ce a jucat-o este fan adevarat. Numai faptul ca ai jucat un joc piraterizat si ti-a placut nu te face fan, dimpotriva, faci rau industriei/firmei. E foarte simplu: vrei sa mai joci HOMM? Pai, cumpara-le si tu un joc macar din toata seria. Dupa aia sunteti socati ca sunt slabe jocurile sau ca nu se mai fac.

Quote:
Originally Posted by kartum
Cine face un comentariu de genul "daca isi permite calculator si abonament la internet isi permite sa cumpere si jocuri", e cu capul in nori si probabil nu a muncit o zi in viata lui (foarte posibil sa fie un copilash de bani gata care a avut de toate de cand era in scutece). Persoana respectiva nu realizeaza care este diferenta dintre venitul unui roman obisnuit si "locatarii" tarile occidentale unde se comercializeaza cu succes jocurile astea (pot adauga ca si acolo sunt gameri care considera ca 49.99$ este prea mult pentru un joc).
Nu sunt un copilas si nici de bani gata. Ce am in schimb este o coloana care nu ma lasa sa ma indoi prea mult, daca intelegi ce vreau sa zic. Adica mai si cumpar pe ici pe colo cate un joc si un album de muzica daca mi-a facut mare placere sa il joc/ascult. Asta pentru ca imi doresc ca cei care fac astfel de lucruri sa o faca in continuare, nu doar sa le fur creatiile si proprietatea intelectuala. In schimb nu te mai vaicarii ca esti in romania (da, cu "r" mic) si ai o viata de rahat. Majoritatea din aceasta tara aplica sau ar aplica aceeasi mentalitate oriunde s-ar duce in lume.

Quote:
Originally Posted by MYSTIK
LE: optiunile tale din poll ma duc cu gandul ca nu prea esti multumit de joc (...) Nemultumit e clar ca esti
Nu, dimpotriva. Daca te-ai fi uitat la ce am votat nu mai scriai acest lucru. Intr-adevar, poll-ul are o tenta negativista dar nu m-am putut abtine, trasatura sociala.

P.S.: Votati, votati!

Old 13-02-2006, 19:01   #8 (permalink)
Registered User

gentrino's Avatar

Sufar de dependenta acuta de Heroes. Nu se poate trata decat prin cumpararea jocului in original.

gentrino is offline    Reply With Quote
Old 13-02-2006, 19:07   #9 (permalink)
Fyl

Fyl's Avatar

daca il scot fara StarForce o sa-l cumpar

n-am nimic impotriva sa dau bani spre Ubi/Nival, am cumparat jocuri mult mai putin asteptate decit asta, insa spre aia cu StarForce nici gind

nu ma incadrez in nici una din variante deci nu votez

Fyl is offline    Reply With Quote
Old 13-02-2006, 22:03   #10 (permalink)
Registered User

ThePlayer's Avatar

lamuriti-ma si pe mine pls ce e cu StarForce-ul asta... si da eu o sa-l cumpar cand o sa apara... si addon daca o sa apara....

ThePlayer is offline    Reply With Quote
Old 13-02-2006, 23:08   #11 (permalink)
Sacred Spirit

MYSTIK's Avatar

StarForce e un sistem de protejare anti-piraterie
detalii gasesti aici: http://www.star-force.com/pressroom/StarForceOnline.htm

are the StarForce creators in trouble?

Quote:
The truth about StarForce drivers.

It is obvious that all the rumors around StarForce hazards are spread by international piracy groups. Our recent contest has just proven that StarForce does not damage optical drives.

Now we would like to elaborate on the topic of StarForce drivers.
Some users of StarForce protected products have been curious about StarForce drivers.

Our support service received questions about the functionality of the drivers and whether there could be a security issue for the PC. At StarForce we care about our clients and our users. Most of all we care about your IT security and we would never use anything that could possibly question your system’s integrity.

The purpose of StarForce copy protection is to resist emulation, cracking and reverse engineering. These matters are usually salved by means of disc binding. Also to face these tasks StarForce installs four drivers that remain inactive until the protected product is run.

Besides StarForce software drivers at ring 0 are installed by many different programs such as emulators, anti-viruses, firewalls and etc. Here is how StarForce drivers work:

Driver sfsync02 serves the purpose of CD validity check and identification of different emulators.

Driver sfhlp02 + sfdrv01 – is in charge of functioning of the core, including anti-debugger tools.

Driver sfvfs02 – is essential for data protection and StarForce virtual file system.

The matter is that all of known emulators install ring 0 drivers. Obviously, the only way to prevent emulation is to work on the same level and that is the reason our copy protection installs drivers. Another most recent revelation about emulators is that they use rootkits. That could actually cause security problems for the OS.

This discovery made by Mark Russinovich should make any user at least cautious when using emulators.

To conclude, we must say that StarForce does not use rootkits, StarForce does not cause security issues and StarForce is not the only software developer that installs ring 0 drivers. We appreciate all the feedback from our clients and users and that is why StarForce drivers will be automatically uninstalled in the latest version of our copy protection system FrontLine 4.0. The official release with many other significant improvements will follow within days.

We do our best to help you feel protected!

If you have any questions about StarForce protected products, please contact:
support@star-force.com

You are also welcome to ask questions and share your experiences at our forum.
List of products that install ring 0 drivers (some examples):
Emulators:

Daemon tools
Alcohol 120%
Anti-Viruses:

PANDA ANTIVIRUS
NOD32 ANTIVIRUS
McAFEE ANTIVIRUS
KASPERSKY ANTIVIRUS
Dr.WEB ANTIVIRUS
Wormguard
Process Guard
PC-CILLIN Interten Security
AntiVirusKit
F-SECURE ANTIVIRUS
COMMAND ANTIVIRUS
BITDEFENDER HOME EDITION
Microsoft Antivirus
H+BDV Antivirus
Sophos Anti-Virus
Anti-Trojans:

BOClean
PestPatrol
TAUSCAN
THE CLEANER PRO
TDS3
TrojanHunter
FIREWALLS:

Kaspersky АntiHacker
LookNStop
Tiny Personal FireWall
ATGuard
Kerio Personal Firewall
ZoneAlarm
Conseal Firewall
Visnetic Firewall
Sygate Personal Firewall
Symantec / Norton Firewall
McAfee Firewall
PC-Viper
Conseal Desktop
Conseal PC FW
eSafe Desktop
Lockdown 2000
PrivateFirewall 2.0
TrueCrypt
SonicWall Firewall
WinGate
OutPost Firewall
Zone Alarm
Other:

Norton Password Manager 2004
Norton SystemWorks
Symantec pcAnywhere 11.5
WinFax PRO 10.0
Norton GoBack 4.0
Norton Ghost

MYSTIK is offline    Reply With Quote
Old 14-02-2006, 10:12   #12 (permalink)
Registered User

Immortal's Avatar

Nu am zis ca incurajez pirateria sau ca nu ai dreptate in ceea ce zici...intr-adevar din cand in cand ar trebui sa mai cumparam si originale si sa fim "fani adevarati" cum zici tu....personal nu am facut-o decat in sistemele "free game" din revistele de profil sau in cel "sold out"....ceea ce n-am inteles e de ce eu sunt mai putin fan decat tine daca nu-s hotarat daca sa cumpar heroes 5 original sau nu...oricum , eu raman la parerea ca , daca ar scoate o versiune eventual localizata, care sa contina doar jocul, o carcasa de plastic si manual PDF , fara cutie colorata si alte zorzoane inauntru, la un pret de sa zicem 300-400 de mii, cred ca ar castiga mai mult decat vanzand jocul la conditiile si preturile din Occident...si ma refer la toate jocurile , nu de genul Tonic Trouble sau Fifa 99 vandut in 2003 .....

Immortal is offline    Reply With Quote
Old 14-02-2006, 12:38   #13 (permalink)
Registered User

kartum's Avatar

Quote:
Originally Posted by FAQ
Nu sunt un copilas si nici de bani gata. Ce am in schimb este o coloana care nu ma lasa sa ma indoi prea mult, daca intelegi ce vreau sa zic. Adica mai si cumpar pe ici pe colo cate un joc si un album de muzica daca mi-a facut mare placere sa il joc/ascult. Asta pentru ca imi doresc ca cei care fac astfel de lucruri sa o faca in continuare, nu doar sa le fur creatiile si proprietatea intelectuala. In schimb nu te mai vaicarii ca esti in romania (da, cu "r" mic) si ai o viata de rahat. Majoritatea din aceasta tara aplica sau ar aplica aceeasi mentalitate oriunde s-ar duce in lume.
Continui sa bati campii amice. Nu ma vaicaresc, si viata mea este buna cat de cat (oricum nu asta conteaza). Chiar crezi ca imi pasa ca o companie cu capital de miliarde de dolari a pierdut 50$ pentru ca eu nu am cumparat un joc. N-ai nici cea mai mica idee ce gandesc majoritatea romanilor. Ai o coloana care nu se "indoaie" pentru ca nu ai fost vreodata in situatia care necesita acest lucru. Viata unui om e o suma de compromisuri, mai ales in romania (putin imi pasa ca e cu 'r' mic), asa ca nu-mi veni cu replici de generatie PROstii tu despre ce vorbesc. Si eu sunt fan adevart H3 (cel mai reusit joc de pana acum la toate capitolele) , chiar daca nu am cumparat jocul (3DO nu mai exista, so why bother).
Nu am chef sa ma cert cu tine pe un subiect lipsit de importanta pentru mine. Esti un fan adevarat, foarte frumos, dar nu incerca sa trasezi tu canoane pentru restul jucatorilor, ca te lupti cu morile de vant. Romania este tara in care traim si este minunata... (mai departe completati dupa placul inimii)

Pace si numai bine.

kartum is offline    Reply With Quote
Old 14-02-2006, 13:06   #14 (permalink)
Daytrader

GunDam's Avatar

Din doua jocuri heroes5 cumparate, se poate face un upgrade hardware la PC... sunt prea pragmatic ca sa arunc banii pe toate tampeniile, cel putin nu cu salariul actual. La felul in care s-a prezentat H4 si se prezinta si H5 beta, numai o operatie pe creier, poate sa ma convinga a cumpara un joc cu o interfata grafica de handicapati.

GunDam is offline    Reply With Quote
Old 14-02-2006, 19:01   #15 (permalink)
FAQ
PitLord

FAQ's Avatar

Quote:
Continui sa bati campii amice.
Cine a zis ca sunt amicul tau? Watch your tongue.

Quote:
Nu ma vaicaresc, si viata mea este buna cat de cat (oricum nu asta conteaza).
Sigur. In schimb sa dai 50$ o data la 7 ani e prea mult pentru tine iar scuza ta e ca cei care distribuie jocul au miliarde de dolari, tu fiind si contabilul lor.

Quote:
Si eu sunt fan adevart H3
Mhmm.

Quote:
Ai o coloana care nu se "indoaie" pentru ca nu ai fost vreodata in situatia care necesita acest lucru. Viata unui om e o suma de compromisuri, mai ales in romania (putin imi pasa ca e cu 'r' mic), asa ca nu-mi veni cu replici de generatie PROstii tu despre ce vorbesc.
Desigur, m-ai citit ca pe o carte deschisa. Trebuie sa recunosc ca stii totul despre mine. Tin sa fac o mica precizare: viata, oricat de jalnica ar fi, orice om ar trebuii sa aiba o coloana vertebrala. Daca nu, esti doar o marioneta. Si inca o chestie: cand spui "nu-mi veni cu replici de generatie PROstii" te referi cumva la ProTv? Acum sincer, nu am nici macar televizor. Iar sigla ProTv nu am mai vazut-o de nu stiu cati ani si nici nu am urmat-o vreodata. Din nou, esti in balarii.

Quote:
Nu am chef sa ma cert cu tine pe un subiect lipsit de importanta pentru mine.
Si totusi o faci. Daca era lipsit de importanta nu mai postai nici prima data.

Quote:
Esti un fan adevarat, foarte frumos, dar nu incerca sa trasezi tu canoane pentru restul jucatorilor, ca te lupti cu morile de vant.
Nu trasez nici un canon. Acest topic e doar un poll pentru propria mea curiozitate in anumite privinte, nimic mai mult. Pe alta parte m-ai ajutat mai mult decat crezi.

Quote:
Romania este tara in care traim si este minunata... (mai departe completati dupa placul inimii)
No comment.

Quote:
Pace si numai bine.
Sayonara.

Old 14-02-2006, 19:05   #16 (permalink)
FAQ
PitLord

FAQ's Avatar

Quote:
Originally Posted by GunDam
Din doua jocuri heroes5 cumparate, se poate face un upgrade hardware la PC... sunt prea pragmatic ca sa arunc banii pe toate tampeniile, cel putin nu cu salariul actual. La felul in care s-a prezentat H4 si se prezinta si H5 beta, numai o operatie pe creier, poate sa ma convinga a cumpara un joc cu o interfata grafica de handicapati.
Te-ai gandit ca acea "interfata grafica" nu este o interfata grafica finala si e pusa acolo doar ca sa poti testa jocul cat de cat? Asa, ceva provizoriu. Mi-a asa mi-a lasat impresia si din cauza asta nu pun accent pe aceasta versiune.
De ce inca mai apar oameni care fac review-uri si trag concluzii daca sa cumpere sau nu un joc de la un beta? Chiar nu se stie ce inseamna un joc in stare alpha/beta? Nici eu nu sunt sigur ca tot ce este in beta-ul asta e final sau provizoriu dar nu ma apuc acum sa dau note precoce.

Old 14-02-2006, 19:32   #17 (permalink)
Registered User

west1785's Avatar

Quote:
Sigur. In schimb sa dai 50$ o data la 7 ani e prea mult
Pai stai putin, ca sunt zeci de jocuri pe an pe care le-as cumpara,dar dintr-un singur motiv(nu pentru ca sunt roman,ci pentru ca nu imi permit),nu fac acest lucru.Sau tu crezi ca doar Heroes e demn de cumparat?Si cei care il joaca pirat sun ratati si mai nu stiu cum...Adica sugerezi sa cumparam un joc o data la 7 ani,si prin asta sa ne spalam toate 'pacatele' anterioare?Iti reamintesc ca a juca orice joc piratat e un 'pacat' la fel de mare cu a juca Heores piratat.
Oricum Heroes V nu voi juca nici daca-l voi primi gratis original.

west1785 is offline    Reply With Quote
Old 14-02-2006, 20:51   #18 (permalink)
Fyl

Fyl's Avatar

ati degenerat discutia total, topic-uri din astea in .ro nu prea merita facute ca tot timpul se ajunge la jigniri si injurii, fiecare crede ca parerea lui personala e cea justa

atita vreme cit pirateria la noi e de 90% parca din care doar o parte datorita puterii de cumparare, cealalta parte mereu o sa riposteze ... pt. unii o sa mai treaca timp pina isi permit, pentru altii mentalitatea se schimba mai greu

Fyl is offline    Reply With Quote
Old 14-02-2006, 23:02   #19 (permalink)
vreausa@plec.din.ro

skyblue's Avatar

Nu o sa il cumpar. Eu joc cu starforce atasat la el nu mai instalez cit traiesc pe calculatorul meu. Prince of Persia mi-a aranjat destul sistemul.

O sa astept sa apara varianta sparta , fara starforce.

skyblue is offline    Reply With Quote
Old 15-02-2006, 00:04   #20 (permalink)
Registered User

west1785's Avatar

Quote:
pentru altii mentalitatea se schimba mai greu
Sa te vad pe tine ca astepti un an sa apara un joc care iti place f mult,dupa care sa mai astepti vreun an,poate-poate se mai ieftineste si reusesti sa-l cumperi...si in timp ce altii il joaca tu iti rozi unghiile.Hai sa fim sinceri si sa nu ne ascundem dupa vorbe frumoase,proverbe si citate,ca nu are sens.Nu e vorba de nici o mentalitate,ci despre o situatie in care ne aflam majoritatea.

west1785 is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Heroes of Might and Magic

Thread Tools

Posting Rules