![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: O sa cumparati original HOMM5 ? | |||
| Da, indiferent de cum va fi d.p.d.v. al calitatii in final | | 9 | 13.24% |
| Da, daca va fi un joc de nota 8+ | | 21 | 30.88% |
| Nu | | 16 | 23.53% |
| Nu, daca va fi mediocru | | 10 | 14.71% |
| Nu, o sa il joc spart oricum va fi si am semnat si petitia | | 14 | 20.59% |
| Multiple Choice Poll. Voters: 68. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
|
Adica nu cumparat de la Taraba S.A. ci cu bani din magazin, legal. Ca sa fiu un pic mai clar: -beta-ul nu reprezinta calitatea finala a jocului cand va fi gold: nu va obositi sa faceti review-uri si sa dati note la un beta, nu asta este scopul unui beta; -ati facut scandal sa fie amanat ceea ce inseamna ca mai trebuie scosi bani din buzunar ca sa fie platiti oamenii care lucreaza la el timp de "n" luni; -sper sa fie lansat un demo care sa fie din versiunea finala inainte ca jocul sa fie in magazine, astfel veti putea decide daca se merita sa il cumparati sau nu; -daca vor munci la el si o sa fie un joc bun sau foarte bun se merita sa il cumperi, in cazul acesta eu sper ca StarForce-ul sa nu fie spart niciodata; -daca nu o sa va placa (din demo) inseamna ca nu o sa fie nici o problema si nu o sa urlati sa fie crack-uit StarForce-ul din el; -bineinteles vor exista si oameni de speta mai joasa care vor zice ca jocul nu e bun si ca nu se merita sa il cumpere dar totusi il vor juca cu crack. Este chiar posibil sa faca parte si din cei care au semnat petitia; Incercati sa fiti sinceri in poll. Scuza cu "romanii nu au bani sa plateasca pentru un joc la preturi ca in occident" nu mai tine. Mai sunt oameni de genul acesta dar sunt foarte putini si nu ar trebuii sa aiba computer si acces la internet daca nu isi permit sa cumpere un joc original o data la cativa ani. Scopul acestui poll este sa ne facem o idee despre cati sunt gameri si fani ai jocului si cati sunt "romani", stiti voi la ce ma refer.
__________________ "Anything above the neck is useless" | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
ma declar nehotarat beta e chiar ok ... net bun sa ai (nu banda multa) daca pretul va fi sub 1 milion cu siguranta ca voi fi tentat sa il cumpar. Daca nu ... si jocul va merita ... tot il voi cumpara. uneori lucrurile de calitate merita platite la pretul intreg. prerea mea ... | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Quote:
S-ar putea chiar sa iasa fara el. De ce? In primul rand imi instaleaza un driver in mod INVAZIV in sistemul meu, fara sa ma anunte, fara sa-mi ofere optiunea de uninstall. trebuie sa caut pe net tot felul de aplicatii de dezinstalare. produce instabilitati, unele jocuri nu pot fi jucate nici in varianta originala (cu licenta) din cauza incompatibilitatilor Starforce cu unele echipamente hardware. Cred ca se va renunta pana la sfarsitul anului la el. pentru ca a facut sa scada numarul cumparatorilor de frica incompabilitatilor si i-a indemnat sa utilizeze variante crack-uite. eu personal, urasc StarForce! :fuckoff: LE: optiunile tale din poll ma duc cu gandul ca nu prea esti multumit de joc: Da, indiferent de cum va fi d.p.d.v. al calitatii in final Da, daca va fi un joc de nota 8+ Nu Nu, daca va fi mediocru Nu, o sa il joc spart oricum va fi si am semnat si petitia Nemultumit e clar ca esti
__________________ ©MYSTIK 2005-2008 Last edited by MYSTIK; 13-02-2006 at 19:43.. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
Quote:
Ca sa-ti raspund la intrebare , probabil ca initial voi apela la varianta "romaneasca" sau il voi incerca la alcineva sau altundeva (prieten, internet cafe)... Daca intr-adevar merita si voi decide sa il joc online, probabil ca voi face un efort si voi aloca peste un sfert din salariul meu lunar (daca pretul va fi in jur de 40$) si sa-l cumpar original.... Si oricum nu cred ca vei afla de aici cati gameri si cati "romani" vor juca jocul si cum, asta din diferite motive ri isi schimba parerea , ori nu sunt sinceri etc.Daca esti extrem de curios de statistica asta iti recomand sa dai un telefon la Best sau cine va mai distribui jocul si sa-i intrebi cate copii au vandut... Quote:
__________________ Wanted dead or alive for being a bad.......... | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Subscriu la ce a scris Immortal. Cine face un comentariu de genul "daca isi permite calculator si abonament la internet isi permite sa cumpere si jocuri", e cu capul in nori si probabil nu a muncit o zi in viata lui (foarte posibil sa fie un copilash de bani gata care a avut de toate de cand era in scutece). Persoana respectiva nu realizeaza care este diferenta dintre venitul unui roman obisnuit si "locatarii" tarile occidentale unde se comercializeaza cu succes jocurile astea (pot adauga ca si acolo sunt gameri care considera ca 49.99$ este prea mult pentru un joc). Atata vreme cat diferentele astea materiale vor persista atunci si pirateria va avea succes. Solutia mi se pare simpla: aducerea pretului la nivelul de cumparare al romanilor si cred ca vor castiga mai mult prin asta. Asta am avut de spus Cat despre joc ... inca nu am avut ocazia sa joc din motive de KEY-E. Sper sa-mi placa ... | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| "Wear Yourself"(tm) Join Date: Nov 2002 Location: Buc Harest |
Am jucat beta, imi place. Daca va folosi StarForce nici nu ma gandesc sa il cumpar ci voi astepta cuminte varianta crack-uita care elimina aceasta protectie si voi juca linistit un an doi cu prietenii in lan si hot seat. Daca nu va folosi starForce il voi cumpara din respect pentru un produs la care s-a muncit (lucrez in aceeasi breasla). De jucat voi juca tot cu prietenii hot seat sau lan. Sper totusi sa nu coste 50 de dolari . E ca si cumperi de la Nike - platesti si renumele.
__________________ No matter the color or roses they all have thorns. | ||
|
| | #7 (permalink) | |||
|
Nu, normal ca nu am cumparat toate jocurile pe care le-am jucat pana acum originale, DAR (un mic dar aici): ce mi-a placut si ce a meritat am cumparat, chiar si ulterior cand au iesit editiile platinum si la preturi mici, ajuta si pe producatori un pic si pe tine cand te uiti in oglinda. Am multe serii cumparate (Icewind Dale, BG, Planescape Torment si cam toate jocurile RPG care sunt baza acestui gen plus pe ici pe colo cateva shootere, mai multe MMO-uri etc). Acum, eu nu zic ca toata lumea sa faca ca mine sau ca cei din occident. Nu am platit eu pentru tot ce am jucat (si multe nici nu meritau) dar o gramada altele care au MERITAT le-am cumparat chiar si la cativa ani dupa ce le-am jucat. Conteaza pentru mine acest lucru. Aici intervine gandirea de roman. Si sa fim seriosi, lasand la o parte unele opinii puerile de pe aici, eu unul nu cred ca exista gamer care sa nu isi permita sa cumpere un joc o data la cateva luni sau un an. E practic imposibil, mai lasi si tu tigarile mai moale si berica si strangi la pusculita pentru acel joc care iti place cel mai mult. La ce distanta au fost lansate jocurile din seria HOMM? Acest poll e pentru fanii HOMM. Eram curios sa vad cam cati fani vor fi cu adevarat fani si ii vor sprijinii pe cei care fac acest ultim joc din serie. Quote:
Quote:
Quote:
P.S.: Votati, votati!
__________________ "Anything above the neck is useless" | ||||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
StarForce e un sistem de protejare anti-piraterie ![]() detalii gasesti aici: http://www.star-force.com/pressroom/StarForceOnline.htm are the StarForce creators in trouble? Quote:
__________________ ©MYSTIK 2005-2008 | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Nu am zis ca incurajez pirateria sau ca nu ai dreptate in ceea ce zici...intr-adevar din cand in cand ar trebui sa mai cumparam si originale si sa fim "fani adevarati" cum zici tu....personal nu am facut-o decat in sistemele "free game" din revistele de profil sau in cel "sold out"....ceea ce n-am inteles e de ce eu sunt mai putin fan decat tine daca nu-s hotarat daca sa cumpar heroes 5 original sau nu...oricum , eu raman la parerea ca , daca ar scoate o versiune eventual localizata, care sa contina doar jocul, o carcasa de plastic si manual PDF , fara cutie colorata si alte zorzoane inauntru, la un pret de sa zicem 300-400 de mii, cred ca ar castiga mai mult decat vanzand jocul la conditiile si preturile din Occident...si ma refer la toate jocurile , nu de genul Tonic Trouble sau Fifa 99 vandut in 2003 .....
__________________ Wanted dead or alive for being a bad.......... | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
Nu am chef sa ma cert cu tine pe un subiect lipsit de importanta pentru mine. Esti un fan adevarat, foarte frumos, dar nu incerca sa trasezi tu canoane pentru restul jucatorilor, ca te lupti cu morile de vant. Romania este tara in care traim si este minunata... (mai departe completati dupa placul inimii) Pace si numai bine. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Din doua jocuri heroes5 cumparate, se poate face un upgrade hardware la PC... sunt prea pragmatic ca sa arunc banii pe toate tampeniile, cel putin nu cu salariul actual. La felul in care s-a prezentat H4 si se prezinta si H5 beta, numai o operatie pe creier, poate sa ma convinga a cumpara un joc cu o interfata grafica de handicapati.
__________________ Ignorance is Bliss... | |||
|
| | #15 (permalink) | ||||||||
| Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
__________________ "Anything above the neck is useless" | |||||||||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Quote:
De ce inca mai apar oameni care fac review-uri si trag concluzii daca sa cumpere sau nu un joc de la un beta? Chiar nu se stie ce inseamna un joc in stare alpha/beta? Nici eu nu sunt sigur ca tot ce este in beta-ul asta e final sau provizoriu dar nu ma apuc acum sa dau note precoce.
__________________ "Anything above the neck is useless" | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Quote:
Oricum Heroes V nu voi juca nici daca-l voi primi gratis original. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
ati degenerat discutia total, topic-uri din astea in .ro nu prea merita facute ca tot timpul se ajunge la jigniri si injurii, fiecare crede ca parerea lui personala e cea justa atita vreme cit pirateria la noi e de 90% parca din care doar o parte datorita puterii de cumparare, cealalta parte mereu o sa riposteze ... pt. unii o sa mai treaca timp pina isi permit, pentru altii mentalitatea se schimba mai greu | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|