![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: O sa cumparati original HOMM5 ? | |||
| Da, indiferent de cum va fi d.p.d.v. al calitatii in final | | 9 | 13.24% |
| Da, daca va fi un joc de nota 8+ | | 21 | 30.88% |
| Nu | | 16 | 23.53% |
| Nu, daca va fi mediocru | | 10 | 14.71% |
| Nu, o sa il joc spart oricum va fi si am semnat si petitia | | 14 | 20.59% |
| Multiple Choice Poll. Voters: 68. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #45 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 Location: curand peste hotare daca o mai tine tara asta tot asha |
dragi tovarashi si preteni, IN MOD CLAR IL VOI CUMPARA. dupa ce am stat 5 sau 6 ore aseara neclintit la warlords si am simtzit iarasi acelasi feeling netzarmurit.....de heroes 3...nu mai stau la discutii. ...insa o umbra se aduna...exista o editie cu h3 si h4? stie cineva apare la noi? ca si eu o iau pe aia daca apare ![]() va rog un sfat: cum pana mea fac invert mouse: adica sa nu se mai duca imaginea la stanga cand dau cu mouse ul la dreapta ![]() multumesc | ||
|
| | #46 (permalink) | ||
|
r3busache, incearca demo-ul la un preten cu un sistem care permite astept parerea de dupa. btw, vezi sa iti rezervi cateva ore (mai multe ) de jucat ![]() il Ajustore, editia se numeste Limited Edition si va contine: The limited edition of the game will cost $59.99 ($10 more than the standard package), but it will include a number of extras. In addition to a copy of the game on DVD, the limited edition will come with full versions of the last two installments in the series, Heroes of Might and Magic III and IV, an official soundtrack, artwork, illustrations, and some new in-game content, including three single scenario maps and a unique hero.
__________________ | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 Location: curand peste hotare daca o mai tine tara asta tot asha |
sper ca si baietzii nostri sa fie suficient de destepti sa l aduca. Quote:
| ||
|
| | #54 (permalink) | ||
|
si eu si cumnatul vrem platinum editionul... insa in state nu mai ajung curand, iar in hebrew sau greceste nu ma intereseaza pachetul... asa ca sper sa il aduca in tara pe undeva... poate cei de la CG vad cererea, suntem cativa, au deja o mini piata...
__________________ Raiul este cel mai exclusivist club din lume (TM) | |||
|
| | #55 (permalink) | ||
luat de luxe edition...are si heroes 2 in dotare. de la *******. mi a placut prezentarea (se deschide ca o carticica etc.)...overall nu mi pare rau deloc ca l-am comandat si l-am luat. acu astept sa dau un format sa-l instalez in locul astuia pirat | ||
|
| | #57 (permalink) | ||
|
pai cu h2 complet nu e mare nebuni Limited edition e cheia cu h3, h4 si h5 in pachet h2 complet a fost la revista level parca. mi-a dat dat cd ul cadou un vecin dar h3 si h4 si h5 complete la pachet e irezistibil
|
| | #58 (permalink) | ||
|
Varianta cu Heroes 3 si 4 este numai editia americana. Editia europeana este cu Heroes 2 si harta tiparita (care nu e la americani). Nu cred ca va aduce cineva la noi altceva decat varianta europeana. Asta e. Ubi a vrut editii separate. Iar Level a dat doar jocul Heroes 2. Eu vreau sa stiu daca e inclus si Heroes 2 + addonu Price of Loyalty. Eu oricum am cumparat de la noi editiile de colectie Heroes 3 Complete si Heroes 4 Complete (fiecare cam 40RON), si care includeau jocurile plus toate addonurile.
__________________ The conquest of the fear of death is the recovery of life's joy. | |||
|
| | #59 (permalink) | ||
| Quote:
de unde, daca nu te superi?
|
| | #60 (permalink) | ||
|
Heroes 3 Complete l-am gasit la Mariosoft parca (www.mariosoft.ro), iar Heroes 4 Complete la Diverta (www.dol.ro).
__________________ The conquest of the fear of death is the recovery of life's joy. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|