![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Heroes of Might and Magic 5 Demo @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Bucuresti | Placa video heroes5
am jucat demo-ul acela alfa,beta ce era el... in care e doar o harta si se misca ff greu pe o placa video low (9250)... stie cineva cam ce placa video ar trebui sa se miste bine jocul??? da bine nu la 20 de framuri cum mi se misca mie acum.. cateodata si mai putin de 20...
__________________ Y: alexebog Ambitia este cea mai proasta scuza pentru a nu avea bunul simt de a fi lenes. Y. Tumblebugs | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Hmmm... Alpha ala este vechi de 1 an jumate... neoptimizat, si abia daca arata 10% din jocul de acum... E diferenta ca de la cer la pamant intre filmuletele cu gameplay din august/septembrie 2005 si versiunea alpha. On topic: Ar TREBUI sa mearga pe orice placa de generatie 5,6...adica fx 5xxx si 6xxx sau ati 9xxx fara probleme... Nu mai vb de ultima generatie adica ati x800 si 7800. Jocul tb optimizat pt ca majoritatea jucatorilor de TBS sa nu fie nevoiti sa isi faca upgrade. Stiu destui care nu au instalat decat jocuri ca Disciples 2 si/sau Heroes III/IV care merg excelent si pe GeForce 2 MX. Oricum cerinte vor fi gen Settlers V [~engine asemanator ].
| |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Bucuresti |
sper sa fie asa ca nu vreau sa scot din buzunar 200 de euro numai pt h5... ma apuc sa caut filmuletele de care vorbesti ca sunt curios....
__________________ Y: alexebog Ambitia este cea mai proasta scuza pentru a nu avea bunul simt de a fi lenes. Y. Tumblebugs | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
@bog ---> Check this out: News http://www.computergames.ro/forum/sh...9&page=1&pp=20 Spre sfarsitul threadului sunt linkuri catre filmulete si screenshoturi. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Heroes of Might and Magic V - Alpha/Demo impresii
Am pus mana pe demo 700Mb, inca nu l-am instalat. Oficial apare maine, 18 CET (cat e ora Romaniei atunci? Ora 20?) - abia atunci am voie sa il pun pe site.Always first©
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
OMG OMG OMG ATAT!Nu cred ca o sa apara pe torente.. Cel putin acum nu este.. Assassin you lucky son of a... Da-ti si tu cu parerea dupa ce l-ai jucat unpic.. ![]() Later edit: acum mi-am adus aminte ca am un prieten la ubisoft..Care mai face rost de jocuri inainte de aparitie..Just maybe.. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 Location: Cluj-Napoca |
Asta e in loc de "Sac! Ma joc toate jocurile inaintea voastra si mai am si demo-uri inainte de aparitia lor oficiala. SI mai si sunt platit pentru toatea astea " ![]() Sa stii ca ti-ai atins scopul... te uram cu totii ! | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
N-are cum sa apara pe torente, tre' sa asteptati pana maine. Revin cu impresii in cateva ore ![]() Heroes of Might & Magic 5 Demo version includes: - 3 playable missions (2 campaign missions, 1 custom game) - 2 playable races - 6 presets for Duel game (play on Ubi.com)
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ When you're in a race car all you concentrate about is that black piece of tarmac in front of you and nothing else then there's no fear because you don't see anything else you only see where you wanna go you don't see where you would go if.... so from that point if you have speed .. there's no fear. John Nielsen Nikon D40 + Nikkor 18-55 3.5-5.6 + Nikkor 50/1.8 + Tamron 70-300 | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Quote:
Deci cu o ora mai devreme decat zici tu.. :P De-abia astept..
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|