![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Heroes of Might and Magic 5 Demo @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #101 (permalink) | ||
|
Quote: "...the game rocks. I mean, it ROCKS. HoMM V is CLEARLY the best Heroes game ever." Preluat de pe http://www.celestialheavens.com/viewpage.php?id=511. Perfect de acord. | |||
|
| | #103 (permalink) | ||
| Quote:
...dar am auzit ca avem banda mare...
__________________ [AsRock Wolfdale1333 GLAN/M2][Pentium Dual Core E2180@2800Mhz][Dual Core Stock Cooler] [Asus nVIDIA 9600GT TOP 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*1GB Kingmax DDR2 800MHz] [Hitachi HDT725032VLA360 320GB + WDC WD2500AAJS-00B4A0 250GB][DVDRW LG GSA-H10A] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #106 (permalink) | ||
|
sigur nu merge pe riva tnt
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #107 (permalink) | ||
|
barton 2500 cu riva vanta ? ....am avut si io o riva vanta... a 2-a mea placa video.. acu 5 ani...ce m-am bucurat cand mi-am luat-o... quake 3 mergea ..weeee... nfs3... mama.. nu mai puteam...fifa2001.. eh... trecusem de la un ATi Rage de 8 mb la vanta de 16... mare diferenta ..ce vremuri....ce vremuri.... ontopic: pe riva vanta nu merge .. nu merge pe gf4mx dar pe riva vanta... ...
__________________ [AsRock Wolfdale1333 GLAN/M2][Pentium Dual Core E2180@2800Mhz][Dual Core Stock Cooler] [Asus nVIDIA 9600GT TOP 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*1GB Kingmax DDR2 800MHz] [Hitachi HDT725032VLA360 320GB + WDC WD2500AAJS-00B4A0 250GB][DVDRW LG GSA-H10A] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #108 (permalink) | ||
|
A64 3200+, 1GB RAM, 6800GS, toate setarile pe high cu FSAA la maxim, jocu' merge fara nici o problema. Pe scurt, imi place, revin cu detalii mai tarziu cand imi trece mahmureala.
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #113 (permalink) | ||
|
Excelent! Dupa ce am jucat demo-ul citeva ore pot sa zic ca are viitor. Nu e Heroes 3 cu grafica 3D (cum ar fi vrut unii) - dar ar fi fost penibil sa fie asa. Se mai schimba treburile, una alta, nu o sa tinem aceeasi reteta 50 de ani. Chestii mici de detaliu dragute (gen iti arata in bara de jos ordinea in care or sa atace trupele, poti sa vezi dinainte fiecare trupa (inclusiv adversa) unde o sa ajunga), grafica te obisnuiesti cu ea (decenta de altfel) si oricum nu aia e partea cea mai importanta (dupa cum spunea si cineva mai inainte), esenta Heroes se pastreaza. Acum detaliile si "adevaru" nu se vor descoperii decit dupa citeva luni de joc, plus multiplayer, sa se mai linistesca apele ![]() In prima faza ma enerveaza, culmea, fontul de la "scris", prea multe coditze | |||
|
| | #114 (permalink) | ||
|
Ce-i mizeria aia de combat? Prin plansa arata cat de cat ok. Dar cand ma bat parca joc Chessmaster 5000. Basilisku ala, sau ce dracu era e cat un punct rosu.....nu stiu...am zis ca mi se face rau cand l-am vazut prima data.
__________________ May the force be with me ! | |||
|
| | #116 (permalink) | ||
|
cred ca am dat de un bug in prima campanie, ma bat cu tipa aia si creste in experienta eroul initial ![]() perspectiva din castele e aiurea tare, cel putin la castelul de life ... cel putin jumate din cladiri sint niste chestii subtiri lipite in centru, fac mage guild si il caut 5 minute pina ma prind ca tre' sa rotesc camera ca sa vad alta cladire subtire care nu se vedea initial ... macar de s-ar salva unghiul de vedere, valabil si la castele si la lupte am dezactivat cinematic camera, tot nu scap de zoom cind atac cu eroul | |||
|
| | #117 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 Location: curand peste hotare daca o mai tine tara asta tot asha |
adevarul este ca pana nu apare full si jucam 2-3 luni (exact cum zicea cineva mai sus)...n o sa stim cum e jocul asta ![]() io sper sa fie la nivelul lui h3...desi nu mai am timpul ala sa l pierd pe jocuri acum ...da tot o sa sacrific niste week enduri | ||
|
| | #118 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ 22-10-2007, 20:39 ~ 1000th Post | |||
|
| | #119 (permalink) | ||
|
Daca sunteti amabili educati-ma si pe mine putin, sa stiu daca merita efortul: pe un CPU 1GHz, 512 SDRAM si un GF3 (eventual 4) se poate intampla sa mearga decent jocul? Sunt pregatit sufleteste sa dezactivez toate briz-brizurile vizuale.
__________________ The most overlooked advantage to owning a computer is that if they foul up there's no law against wacking them around a little. | |||
|
| | #120 (permalink) | ||
|
n-am citit decat ultimele 2 pagini.s-a plans pana acum cineva ca AI-ul e stupid? rectific inexistent.cel putin in harta de custom(falcon).l-am gasit langa castel cu ditamai armata nefacand nimica. m-am dus langa el cu o armata cam la jumatatea lui si tot dadeam turu.ala ma ignora total.i-am luat castelul unde avea doar niste tarani am dat turul de 7 ori si am castigat. cat de lame sper sa nu se intample ca la h4 unde am avut aceeasi pb si d-aia nu m-am jucat. trec acum la campanie ca cica ar fi grea.poate mai salveaza umpic din joc in rest kestiile artistice(grafica,muzica si alte prostii) sunt ok va lansez o provocare in final. pt care se crede hacker. faceti jocul sa mearga in hotseat,multiplayer sau lan cu fisierele din beta.faceti sa mearga hartile din beta in demo.stresati jocul la max.eu l-am streasat fara succes. ma mir ca mai merge ) o sa mai vad ce e cu el mai incolo. am mai vb si cu altii dar se pare ca de data asta si-au luat si baietii precautii dupa ce li s-a intamlat cu open betaulbafta si spor la joc la toata lumea | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|