![]() |
| ||||||||
| Notices |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
|
A aparut varianta finala In 5 min intru in el ![]() Quote:
__________________ Whats your name? Stuntman Mike 'mam. Is that really your name? Ask anyone 'mam. Hey, whats his name? Stuntman Mike! And what does he do? He's a stuntman! Last edited by Bossman; 01-06-2006 at 19:37.. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Jucat prima misiune, ca nu mai pot de somn.. Se pare ca este versiunea 0.9 a jocului, buguri destule inca existente, umbre care raman aiurea pe teren.. Cred ca mai sunt multe de rezolvat printr-un viitor patch, asta tot mi se pare a pre-release, in fine..Demoul mi-a placut..Imi place si asta, acum sa il iau la jucat calumea sa vad ce e de capul lui, cum este povestea..
| |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
e versiunea finala? parca era vorba ca apare in 23 mai?!
__________________ I couldn't repair your brakes, so I made your horn louder. MSI K9N | DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200+| Asus GeForce 8600 GT 256/128 | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Quote:
Switched off 'V-Sync' option in your video driver options may cause twitched animations in Town if you rotate camera manually. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
Nici macar un map creator nu este... | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
Macar daca nu e random map. macar sa fi facut multe harti. Ca sa nu mai vb ca nici nu poti juca aceeasi harta din ipostaze diferite cum era in h4. Ii scade rau rejucabilitatea astfel. Il termin in 2-3 sapt si dupa aia ce fac? somez?
| ||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
Pai cum naiba sa nu pui editor de harti sau generator de nivele... Inexistenta lor a fost una dintre pietrele imense de moara legate la gatul lui Heroes IV , care l-au "scufundat" rapid. Si acuma si aici , aceleasi lipsuri ? Eu nu ii pot intelege , pe cuvint. Aia chiar nu vor ca jocul lor sa aiba succes 100% ?
__________________ ** Sa fim iubitzi !!! ** | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
am impresia ca map generator o sa apara odata cu primul addon.. poate chiar si castelul de barbari.. cine stie. important este ca arata destul de bine.. probabil vor pune si niste harti la dld in curand ![]() ma lamureste si pe mine cineva daca se pot pune salvarile de la demo in asta ? nu am reusit neam.. si chiar nu am chef sa le rejoc
__________________ Whats your name? Stuntman Mike 'mam. Is that really your name? Ask anyone 'mam. Hey, whats his name? Stuntman Mike! And what does he do? He's a stuntman! | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Quote:
Insa deja era prea tarziu , neavand asa ceva din prima deja luase reviewuri negative la greu , comunitatea se inflamase si jocul prin urmare se dusese pe rapa. Nu vad de ce repeta aceleasi greseli.
__________________ ** Sa fim iubitzi !!! ** | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
Stai calm. Asta va fi oficialul. Fac pariu cu tine pe cat vrei. In alta ordine de idei: penal AI-ul. La fel ca la h4 imparte armata in multi eroi si o ia pe coaja. Pe hard parca triseaza ceva-ceva. Nu exista nici o posibilitate sa transport armata intre 2 orase decat cu alt erou. Penibil. Puteau sa lase caravanele. Sau o modalitate ceva. Cand v-am zis ca petitia aia e un rahat in ploaie ca jocul final tot cu lipsuri va fi ati ras de mine. Uite ca acum am dreptate, tot ce lipsea (important) lipseste si acuma chit ca l-au amanat 2 luni. | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Deci,dati show multyplayer maps si o sa vedeti o gramada de harti,asa era si la beta,oricum eu am mai jucat jocul de cand era in beta,si vad putine schimbari fata de versiunea aia de atunci,si oricum jocul e mult schimbat fata de versiunile anterioare,ma declar dezamagit
| |||
|
| | #20 (permalink) | ||
Am vazut alea. Dar sunt de multiplayer. Probabil merg si in single. Dar asta nu ii scuza. A si sa nu uit. Where the .... is autosave? E primul heroes fara autosave. Alta data cand mai aud de tot felul de petitii din astea penale cu rezultat final zero o sa le rad in nas celor care le semneaza.
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|