![]() |
| ||||||||
| Notices |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #222 (permalink) | ||
|
Slabe sansa sa gasesti asa ceva, cel putin nu acum. Oricum editor nu vom vedea curand, poate intr-un viitor add-on, desi ar fi fost frumos ca cei de la Ubi sa fi procedat ca Bethesda.
__________________ sisteme: 1. 2. NU ofer consultatii pe NICI un domeniu, gen: hardware, gaming, software, sex etc. | |||
|
| | #223 (permalink) | ||
|
pun pariu ca odata cu aparitia oficiala a jocului o sa contina si un map generator (nu random) .
__________________ Whats your name? Stuntman Mike 'mam. Is that really your name? Ask anyone 'mam. Hey, whats his name? Stuntman Mike! And what does he do? He's a stuntman! | |||
|
| | #224 (permalink) | ||
|
Cred ca or sa fie mai multe chestii bagate prin patch-uri free. Eu sigur il cumpar si vreau collector-ul cel putin. Va recomand sa il cumparati si voi ca se merita pe termen lung daca il imbunatatesc si il mai si balanseaza. Plus ca jucati pe net si nu va mai chinuiti cu patch-urile, se pare ca or sa fie destule pana intr-un viitor expansion.
__________________ "Anything above the neck is useless" | |||
|
| | #225 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 Location: curand peste hotare daca o mai tine tara asta tot asha |
si eu votez cu faq. am zis ca o sa l cumpar si chiar as dori varianta aia cu toate heroes. chiar daca dau 10 -15 euroi in plus. sper sa ne auda cineva si sa aduca si varianta aia.
| ||
|
| | #226 (permalink) | ||
| Quote:
Pe asta neterminat de ce sa le dau banii?
__________________ ** Sa fim iubitzi !!! ** | |||
|
| | #228 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ "Anything above the neck is useless" | |||
|
| | #229 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ When you're in a race car all you concentrate about is that black piece of tarmac in front of you and nothing else then there's no fear because you don't see anything else you only see where you wanna go you don't see where you would go if.... so from that point if you have speed .. there's no fear. John Nielsen Nikon D40 + Nikkor 18-55 3.5-5.6 + Nikkor 50/1.8 + Tamron 70-300 | |||
|
| | #231 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ ** Sa fim iubitzi !!! ** | |||
|
| | #232 (permalink) | ||
| Quote:
de fapt inca n-a 'aparut' H5 decit pentru unul care se incadreaza de departe in acea categorie (pe care de fapt a creat-o)
| |||
|
| | #235 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
Am inteles exact la ce te referi din prima. se pare ca tu nu intelegi la ce ma refer eu insa. Nu o sa vezi ce astepti tu in nici un patch. Adica toate lucrurile in patch-uri. Patch-uri +add-onuri (la plural) poate.
| ||
|
| | #236 (permalink) | ||
|
Da, joculetul este foarte misto. Il joc ca nebunul. Nu ma asteptam sa-mi placa asa de mult. Exact la ce nu ma asteptam, aia am primit. Si e exact ce trebuia. Sunt mici chestii dar oricum sunt umbrite una-doua de lucrurile pozitive. Sa ne legam de unele ar fi pur si simplu carcoteala. BTW, foarte grea misiunea a 3-a de la Inferno. M-am chinuit ceva pana sa o dau gata si am ales (sau mai degraba am fost fortat) sa aleg calea cea grea si lunga, si anume sa-i sparg pe toti. Dar daca ma gandesc, pana la urma e mai bine ca e mai dificil, e mai rewarding dupa ce termini o misiune. Pana acum povestea imi place, desi e previzibila in unele momente *SPOILER* Beatrice de exemplu - am "mirosit-o" din prima, ca multa lume dupa cum vad. Cum e Necro? Si din punct de vedere a unitatilor dar si campania?
__________________ Daca vrei pace, pregateste-te pentru razboi! | |||
|
| | #237 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
Cam usoara campania cu necro. Eu joc pe normal. Pe hard in prima campanie devenea stresant si am decis sa joc pe normal. Si ca atare campania cu necro destul de usoara in mare parte pentru ca eroul are o mare calitate. Orice trupe necro intalneste are "join" cu ele. Deci faci armata multa fara sa faci mai nimic. LA asta se adauga si ca devii expert necromancer si dupa lupta ridici scheleti la greu.
| ||
|
| | #238 (permalink) | ||
| Quote:
) si cand sa ajung la destinatie, treci de unde nu poti de 10 emerald dragons cu 4 pit lords. O mare porcarie facuta sa pierzi timpul cu ea... acuma cred ca o sa mai pierd 1 ora sa recrutez creaturi de la singurul dweling de pe harta, pana termint tot goldul...de la inceput nu mai am tupeul s-o iau.
__________________ Ignorance is Bliss... | |||
|
| | #239 (permalink) | ||
|
Macar vad ca nu are player pe ea...asa ca poti sa "take your time". Bine ca m-ai speriat, ca m-am chinuit la 3 de mi-au sarit capacele si apoi la 4 am jucat o droaie pana sa-l atac pe tip si sa-i iau castelul... Eh, asta e. LE : De ce e Underdark pe harta asta? Am treaba cu UD? Nu stiu, dar mi se pare cam ilogic...
__________________ Daca vrei pace, pregateste-te pentru razboi! Last edited by MindBlank; 17-05-2006 at 00:15.. | |||
|
| | #240 (permalink) | ||
| Quote:
Misiunea 3 e o gluma proasta pe langa 5, ai sa vezi, eu m-am lasat pagubas mi-am pierdut 4 ore din viata pe cea mai de kkt misiune ever. Maine sper sa ma apuc din nou de ea, cand ma mai racoresc. ps: nu este take your time, cand m-am intors erau 36 de emerald dragon m-au facut praf iar eroul este un idiot cu toate ca am dus luck la expert si dark magic pur si simplu nu vrea sa-mi dea twilight, deci nu pot sa fac ultimate, ceva e bulit la tabelul lui aurelain sau am eu foarte mare ghinion (inafara de expert am mark of the damned, master of mind si weakening strike dar fara twilight nu pot sa iau ultimul skill de la luck si e un lant vicios in care ma zbat de 2 nivele)
__________________ Ignorance is Bliss... Last edited by GunDam; 17-05-2006 at 00:58.. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|